X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Ryjek Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się ze swoimi 70G. Ale zawsze chciałam mieć większe! :P Tylko kręgosłup by wzniecił bunt chyba.

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak na moje 50kg wagi to mam takie ze w koszulkach mi się guziki rozchodzą... Ale duże nie są.

• Ewi28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    A mogłabyś coś więcej nt. tych estrogenów i androgenów napisać? Bo chyba też musiałabym zrobić, ale nie wiem, w którym dniu cyklu .... i czy to się idzie i mówi, że chce zbadać androgeny i tyle?
    Tak prywatnie robisz wiec mówisz jakie chcesz badania.na ta i prolaktynę mam skierowanie wiec za darmo bede miec. Kiedys badałam sobie i inne hormony ale narazie brak kasy na szaleństwa. Mnie strasznie ten trądzik meczy dlatego mysle o androgenach bo testosteron mam w normie. Prolaktynę robi sie między 2 a 5 dc. Estrogeny tez chyba jakos tak a androgeny bez różnicy.

l22nt5odvbtc685m.png
    qb3ckqi1trijedhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaah rzeczywiście prawie same cycate tu :D

Ryjek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    matko same tu cycate :D
    Ja nie, ale jak patrzę na moją 11 lat młodszą siostrę, to bym nie chciała mieć tak wielkich jak ona.

Ja niby noszę 80 C, choć to rozmiar kupowany na bazarku, zawsze mi szkoda pieniędzy na porządny biustonosz. Tyle, że moje są takie jakby im ktoś powietrza upuścił. Gdyby były pełniejsze, to większych bym nie chciała.

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sobie znalazlyscie temat o cyckach :-). Ja to mam takie sredniawki 75D.

Ewcia gdzie ty w byłaś jak Cię nie było?

Czy ktos dziś testował i jakieś gratki się należą ?

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Ja jak na moje 50kg wagi to mam takie ze w koszulkach mi się guziki rozchodzą... Ale duże nie są.

Bo takie teraz robia koszule...Kazda, ktora znam, niewazne z jakim biustem, narzeka, ze sie guziki rozchodza

• marciaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to bym też nie chciała mega wielkiego. Lubię swój. Mąż go kocha więc wszystko super :)

Komu kebaba bo właśnie kupiłam po pracy ?

plinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa :) smacznego :P i niech Ci w cycki pójdzie :P hahahhaaha

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do cycatek to i ja dołączę ;)
    mąż się śmieje, że po ciąży to będę mogła zarzucić je na plecy :D
    noszę skromne 70 F :p bardzo lubię biustonosze esotiqu. I rozmiary można super dopasować

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • plinka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=

Komu kebaba bo właśnie kupiłam po pracy ?[/QUOTE]

Marciaa i teraz mój mąż będzie naginał po kebaba :-D

monijaaa, Klekotowa lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Kesjaa Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane. Nie wiem gdzie już powinnam pisać. Ale czuję, że nie długo tutaj znowu przejdę na tą stronę. Możecie mnie okrzyczec za czarnowidztwo.
    Od wczoraj leżę w szpitalu bo zaczęłam krwawic. Naprawdę dosyć mocno także jechałam tam już z płaczem i bez nadziei. :(
    Mam krwiaka dosyć dużego i odklejajaca się kosmowke. Jest prawie połowa oklejona :( Całkowity nakaz leżenia.
    Od wczoraj płacze cały czas. Jeszcze miałam wczoraj usg i...pokazaly się bliźniaki. :O

Na pierwszej wizycie miałam jeden pecherzyk i jakiegoś kropka w środku za małego żeby zmierzyć a teraz są 14mm i 15mm fasolki. Jestem w takim szoku i jednoczesnie załamana bo ta ciąża ma bardzo małe szanse.
    Bliźniaki są jednojajowe i mają jedną owodnie :( :( w sb mam wizytę u swojego ginekologa, który to będzie jeszcze pewnie potwierdzal... O ile ciąża się utrzyma do soboty.

Udało się w 10cs!
    15.02 - <3 <3 serduszka. Zostańcie z nami :* :*
    hrqo3e3kq9emfgid.png
    Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
    Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam dziewczyny, że moja niemoc <3 nadal trwa.

• plinka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kesjaa teraz nie możesz płakać i się załamywać możesz być za to silna i wierzyć że wszystko będzie dobrze. Bo tak będzie zobaczysz. Trzymam kciuki,a Ty daj siłę swoim dzieciaczkom żeby zostały z Tobą.

Kesjaa lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kesjaa, leż i się nie denerwuj, bo to tylko może zaszkodzić. Też miałam dużego krwiaka, trafiłam do szpitala z dużym krwawieniem, myślałam że to poronienie. Dostałam leki na podtrzymanie i się udało.
    Myśl pozytywnie, wszystkie będziemy Cię wspierać. Musi być dobrze, wierzę w to.

Kesjaa lubi tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrociłam dziewczyny,powiedzmy,że z nową siłą do walki!

Kesjaa, Klekotowa, Jaspis, dineh, anciaa, plinka, Doma90, monijaaa, Frosch, Karola27, agu92, mili_moli, marciaa, annde lubią tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kesjaa, jestesmy z Toba

Kesjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że leżysz w porządnym szpitalu i się fachowo zajmą całą Waszą trójeczką.

Myślami jestem z Wami.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kesjaa.. Plinka ma rację! wszystkie wiemy że łzy same cisną się do oczu i serce się kraje, ale jeszcze nie masz nad czym płakać. Nie wolno Ci.. daj siłę Fasolkom i jeśli trzeba leżeć - LEŻ! trudno :) my kobiety musimy się pogodzić z rolą inkubatorów :P
    Jesteś organizmem żywicielem dla swoich małych astronautów :) chcą żebyś leżała to leż bez gadania... jeszcze się nabiegasz za nimi :)
    wszystkie trzymamy kciuki za Was :*

• Kesjaa Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyne pocieszenie jest w tym, że fasolki maja silne serduszka, które bardzo ładnie biją póki co i ginekolog powiedział, że na razie książkowo rosną

Jaspis, Ewcia_92 lubią tę wiadomość

Udało się w 10cs!
    15.02 - <3 <3 serduszka. Zostańcie z nami :* :*
    hrqo3e3kq9emfgid.png
    Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
    Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ