Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagu92 wrote:Ja to lepiej nie będę mówić rozmiaru bo wstyd... Płaska jak deska od zawsze Aż dziwne, że męża znalazłam
Jaspis, agu92 lubią tę wiadomość
-
Ależ się nazarlam. Jestem z doskoku z Wami bo sobie pazura robię.
Ja to mam cycki rozmiar dzieciecy. Ale zawsze znajomi mi mówia że na urodziny od nich dostane kartę rabatowa do smyka:DEwcia_92, agu92, Jaspis lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Pomogła dopiero tabletka przeciwbólowa a tak bardzo nie chciałam nic brać... Ale grunt, że udane
Teraz spokojnie mogę wysłać męża do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 18:18
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doma może i będą większe ale później pewnie wrócą do swojego rozmiaru Przynajmniej tak działo się u kobiet w mojej rodzinie - tych posiadających piersi Natomiast te pechowe bez cycków po ciąży zazwyczaj miały wklęsłe...
-
nick nieaktualnyamica wrote:Kochane mam pytanie do dziewczyn, które przyjmują Euthyrox. Czy Wy też na początku przyjmowania leku miałyście nudności? Bo mi od kilku dni jest tak niedobrze, że zaczynam schizować...
Przy mojej anemii powinnam brać żelazo, a nie mogę, bo sensacje żołądkowe mam już po 1 tabletce i kompletny brak apetytu.
A dużą dawkę tego euthyroxu bierzesz? -
nick nieaktualny
-
agu92 wrote:Doma może i będą większe ale później pewnie wrócą do swojego rozmiaru Przynajmniej tak działo się u kobiet w mojej rodzinie - tych posiadających piersi Natomiast te pechowe bez cycków po ciąży zazwyczaj miały wklęsłe...
-
Zresztą przez całą ciążę przytylam tylko 8 kg gdzie moje dziecię prawie 4 kg ważyło i juz dobę po urodzeniu mialam wagę sprzed ciąży i dalej chudłam teraz przy wzroście 178 ważę 62 kg i planuje ze dwa kg zrzucić jeszcze. Skoro noe mogę zajść w ciążę to chociaż schudnę.
Jutro chyba pojde na prolaktynę bo będzie 2 dc bo w sobotę w mojej mieścinie noe robią badań.mam jeszcze tsh i może prywatnie estrogeny sobie zrobię i androgeny bo mam mega trądzik na twarzy plecach i dekolcie. -
Jaspis wrote:Ja brałam euthyrox, ale ja to mam mdłości po większości leków.
Przy mojej anemii powinnam brać żelazo, a nie mogę, bo sensacje żołądkowe mam już po 1 tabletce i kompletny brak apetytu.
A dużą dawkę tego euthyroxu bierzesz?"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Ewi jak ja bym chciala żeby moje też tak zareagowały ciężko się żyje z 80G. Z resztą biuściaste wiedzą o co chodzi...
Klekotowa lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
agu92 wrote:Ale plan mam taki, żeby zacisnąć zęby, nic mężowi o tym nie mówić i zajść dzisiaj w ciążę
Oj mam tak samo owulka boli bardziej niż okres. Ale jak przeglądałam info na różnych stronach to te bóle bardzo często pojawiają sie dopiero po, bo płyn uwalniany przy pęknięciu drażni otrzewna. Wiec już sama nie wiem czy jest sens zagryzać zęby -
Ja mam 80H. Chętnie oddam. Nawet kiedyś się z siostrą śmiałyśmy, że zrobimy sobie przeszczep rodzinny;)Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Ewi28 wrote:
Jutro chyba pojde na prolaktynę bo będzie 2 dc bo w sobotę w mojej mieścinie noe robią badań.mam jeszcze tsh i może prywatnie estrogeny sobie zrobię i androgeny bo mam mega trądzik na twarzy plecach i dekolcie.
A mogłabyś coś więcej nt. tych estrogenów i androgenów napisać? Bo chyba też musiałabym zrobić, ale nie wiem, w którym dniu cyklu .... i czy to się idzie i mówi, że chce zbadać androgeny i tyle?