X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ;-p raz do roku można sobie pozwolić ;-)

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Witam :)

uwielbiam tłusty czwartek, a raczej to, że można zjeść kilka pączków i nikt cie nie osądza ;) Chociaż my z mężem od poniedziałku zaczynamy dietę, bo już źle z nami. Ale w czwartek sobie odpuścimy.
    W tłusty czwartek to aż grzech być na diecie :P

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie :) chyba, że dieta składa się z samych pączków. To jest myśl!

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    JA <3
    i to nie czwartek będzie tłusty tylko JA!!! :P

Hahahah :P
    Podziwiam :P. Umarłabym, gdybym zjadła choćby nawet 2-3 pączki. Mój żołądek nie współpracuje z tłuszczem.. Także zjem max. 1 pączka, albo skończy się jak co roku na kromce np. z białym serem i szynką :D I taki oto mam tłusty czwartek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Podziwiam :P. Umarłabym, gdybym zjadła choćby nawet 2-3 pączki. Mój żołądek nie współpracuje z tłuszczem.. Także zjem max. 1 pączka, albo skończy się jak co roku na kromce np. z białym serem i szynką :D I taki oto mam tłusty czwartek :D
    Nigdy nie mów nigdy :P teraz może być inaczej :P :P :P

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 z jednej strony współczuje - pączki są super :P ale z drugiej strony zazdroszczę, bo łatwiej zmobilizować się do zdrowego odżywiania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Nigdy nie mów nigdy :P teraz może być inaczej :P :P :P
    Hahaha.. teraz może być tak, że nawet na to nie spojrzę, bo od razu polecę :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    A tak poważnie mówiąc to jak się nawącham tego świeżo po usmażeniu wszystkiego to szczerze odechciewa mi się pączków :P kończy się na tym że rozdaję je wszystkim :P

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Ewcia_92 z jednej strony współczuje - pączki są super :P ale z drugiej strony zazdroszczę, bo łatwiej zmobilizować się do zdrowego odżywiania.
    Ja w nich nic super nie widzę :P Tona tłuszczu i łezka nadzienia :P. Nigdy nie przepadałam :P. Zresztą, dla mnie wszystko co na głębokim tłuszczu jest fuuj :P. I tu nie chodzi o jakąś dietę. Nie! Tak jak nie lubię czekolady, tak nie lubię pączków, frytek, itd. :D Wiem, wiem - dziwok jestem :D :D

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam :( uwielbiam wszystko co niezdrowe. Dobrze, że w mojej mieścinie nie ma McDonalda bo byłabym jak ludzik michelin. I ciężko jest się odzwyczaić. Ale nie ma wyjścia! Zdrowie najważniejsze!
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:26

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 12:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    a ja uwielbiam :( uwielbiam wszystko co niezdrowe. Dobrze, że w mojej mieścinie nie ma McDonalda bo byłabym jak ludzik michelin. I ciężko jest się odzwyczaić. Ale nie ma wyjścia! Zdrowie najważniejsze!
    :)
    Oponka Michelin :D :D haha..
    Miłego! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ja w nich nic super nie widzę :P Tona tłuszczu i łezka nadzienia :P. Nigdy nie przepadałam :P. Zresztą, dla mnie wszystko co na głębokim tłuszczu jest fuuj :P. I tu nie chodzi o jakąś dietę. Nie! Tak jak nie lubię czekolady, tak nie lubię pączków, frytek, itd. :D Wiem, wiem - dziwok jestem :D :D
    Ewcia, ale masz świadomość tego że można zrobić wersję pieczoną, która już nie zawiera tony tłuszczu :) nadzienie robisz sobie sama :) ot takie bardziej delikatne i puszyste babeczki drożdżowe :)

A frytki np z batata czy marchewki? omnomnom! :D Chipsy z jarmużu albo z nori... <3

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jak jadłam wszystko to uwielbiałam pączki. Potem bardzo za nimi tęskniłam, ale w tym roku próbuję swoich sił i robię wegańskie pączki! A co, też się będę obżerać :D

Wczoraj robiłam wegańskie brownie i obżarłam się tak, że masakra. Ale jeszcze mam w lodówce więc jeszcze sobie dzisiaj podjem omnomnom :D

Gagarek lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię jeść wszystko. Co do fast food nie lubię mc donalda. Fuj.
    Pączki kocham xD

Klekotowa, nie wiem czy Ci odposalam bo miałam ruch i co pisałam to chyba ktoś wchodzil. Mnie bolą mega piersi i są twarde jak kamień do tego czuje jakby rozpychanie ale tak mam co miesiąc . Więc żadne to objawy

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko brownie pyszotka:). Powiem szczerze ze narobilyscie apetytu tymi wpisami;).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:

Klekotowa, nie wiem czy Ci odposalam bo miałam ruch i co pisałam to chyba ktoś wchodzil. Mnie bolą mega piersi i są twarde jak kamień do tego czuje jakby rozpychanie ale tak mam co miesiąc . Więc żadne to objawy
    Mnie swędzą cycory :P ale jeszcze za wcześnie na to żeby nabrzmiały... a z rozrzewnieniem wspominam swoje wielkie cycki... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żyłki po bokach mam jeszcze bo nie zdążyły się schować.. także zmyłka jest :P

Nie nakręcam się sama, to znaczy staram się nie myśleć o tym żeby sie nie nakręcać :) bo wtedy objawy jeden za drugim same się pojawiają :P

Doma90 lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Kochana, zależy o którym DIY mówimy... :D jest jeden taki hardcore jeszcze mocniejszy niż gotowiec :P <3 na kleju non-toxic dla dzieci :P
    Na polskich stronkach/blogach nie widziałam ale to bardzo popularny sposób w hameryce i u brytoli :D

Ahahahahhaa padlam :D :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa brrrr....Ja chodze cala happy, bo mam pierwszy cykl od kilku miesiecy, w ktorym cycki nie przypominaja tych Pameli Anderson. W domu ciagle sie macam czy przypadkiem nie zaczynaja sie betonowac...

Klekotowa lubi tę wiadomość

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ