Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlueyes wrote:Witam
uwielbiam tłusty czwartek, a raczej to, że można zjeść kilka pączków i nikt cie nie osądza Chociaż my z mężem od poniedziałku zaczynamy dietę, bo już źle z nami. Ale w czwartek sobie odpuścimy. -
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:JA
i to nie czwartek będzie tłusty tylko JA!!!
Hahahah -
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Podziwiam . Umarłabym, gdybym zjadła choćby nawet 2-3 pączki. Mój żołądek nie współpracuje z tłuszczem.. Także zjem max. 1 pączka, albo skończy się jak co roku na kromce np. z białym serem i szynką I taki oto mam tłusty czwartek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Podziwiam . Umarłabym, gdybym zjadła choćby nawet 2-3 pączki. Mój żołądek nie współpracuje z tłuszczem.. Także zjem max. 1 pączka, albo skończy się jak co roku na kromce np. z białym serem i szynką I taki oto mam tłusty czwartek
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlueyes wrote:Ewcia_92 z jednej strony współczuje - pączki są super ale z drugiej strony zazdroszczę, bo łatwiej zmobilizować się do zdrowego odżywiania.
-
a ja uwielbiam uwielbiam wszystko co niezdrowe. Dobrze, że w mojej mieścinie nie ma McDonalda bo byłabym jak ludzik michelin. I ciężko jest się odzwyczaić. Ale nie ma wyjścia! Zdrowie najważniejsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Ja w nich nic super nie widzę Tona tłuszczu i łezka nadzienia . Nigdy nie przepadałam . Zresztą, dla mnie wszystko co na głębokim tłuszczu jest fuuj . I tu nie chodzi o jakąś dietę. Nie! Tak jak nie lubię czekolady, tak nie lubię pączków, frytek, itd. Wiem, wiem - dziwok jestem
A frytki np z batata czy marchewki? omnomnom! Chipsy z jarmużu albo z nori...
-
Ja jeszcze jak jadłam wszystko to uwielbiałam pączki. Potem bardzo za nimi tęskniłam, ale w tym roku próbuję swoich sił i robię wegańskie pączki! A co, też się będę obżerać
Wczoraj robiłam wegańskie brownie i obżarłam się tak, że masakra. Ale jeszcze mam w lodówce więc jeszcze sobie dzisiaj podjem omnomnomGagarek lubi tę wiadomość
-
Ja lubię jeść wszystko. Co do fast food nie lubię mc donalda. Fuj.
Pączki kocham xD
Klekotowa, nie wiem czy Ci odposalam bo miałam ruch i co pisałam to chyba ktoś wchodzil. Mnie bolą mega piersi i są twarde jak kamień do tego czuje jakby rozpychanie ale tak mam co miesiąc . Więc żadne to objawy -
nick nieaktualnymarciaa wrote:
Klekotowa, nie wiem czy Ci odposalam bo miałam ruch i co pisałam to chyba ktoś wchodzil. Mnie bolą mega piersi i są twarde jak kamień do tego czuje jakby rozpychanie ale tak mam co miesiąc . Więc żadne to objawy -
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:Kochana, zależy o którym DIY mówimy... jest jeden taki hardcore jeszcze mocniejszy niż gotowiec na kleju non-toxic dla dzieci
Na polskich stronkach/blogach nie widziałam ale to bardzo popularny sposób w hameryce i u brytoli
Ahahahahhaa padlam