X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ;-p raz do roku można sobie pozwolić ;-)

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Witam :)

uwielbiam tłusty czwartek, a raczej to, że można zjeść kilka pączków i nikt cie nie osądza ;) Chociaż my z mężem od poniedziałku zaczynamy dietę, bo już źle z nami. Ale w czwartek sobie odpuścimy.
    W tłusty czwartek to aż grzech być na diecie :P

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie :) chyba, że dieta składa się z samych pączków. To jest myśl!

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    JA <3
    i to nie czwartek będzie tłusty tylko JA!!! :P

Hahahah :P
    Podziwiam :P. Umarłabym, gdybym zjadła choćby nawet 2-3 pączki. Mój żołądek nie współpracuje z tłuszczem.. Także zjem max. 1 pączka, albo skończy się jak co roku na kromce np. z białym serem i szynką :D I taki oto mam tłusty czwartek :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Podziwiam :P. Umarłabym, gdybym zjadła choćby nawet 2-3 pączki. Mój żołądek nie współpracuje z tłuszczem.. Także zjem max. 1 pączka, albo skończy się jak co roku na kromce np. z białym serem i szynką :D I taki oto mam tłusty czwartek :D
    Nigdy nie mów nigdy :P teraz może być inaczej :P :P :P

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 z jednej strony współczuje - pączki są super :P ale z drugiej strony zazdroszczę, bo łatwiej zmobilizować się do zdrowego odżywiania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Nigdy nie mów nigdy :P teraz może być inaczej :P :P :P
    Hahaha.. teraz może być tak, że nawet na to nie spojrzę, bo od razu polecę :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    A tak poważnie mówiąc to jak się nawącham tego świeżo po usmażeniu wszystkiego to szczerze odechciewa mi się pączków :P kończy się na tym że rozdaję je wszystkim :P

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Ewcia_92 z jednej strony współczuje - pączki są super :P ale z drugiej strony zazdroszczę, bo łatwiej zmobilizować się do zdrowego odżywiania.
    Ja w nich nic super nie widzę :P Tona tłuszczu i łezka nadzienia :P. Nigdy nie przepadałam :P. Zresztą, dla mnie wszystko co na głębokim tłuszczu jest fuuj :P. I tu nie chodzi o jakąś dietę. Nie! Tak jak nie lubię czekolady, tak nie lubię pączków, frytek, itd. :D Wiem, wiem - dziwok jestem :D :D

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja uwielbiam :( uwielbiam wszystko co niezdrowe. Dobrze, że w mojej mieścinie nie ma McDonalda bo byłabym jak ludzik michelin. I ciężko jest się odzwyczaić. Ale nie ma wyjścia! Zdrowie najważniejsze!
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 16:26

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 12:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    a ja uwielbiam :( uwielbiam wszystko co niezdrowe. Dobrze, że w mojej mieścinie nie ma McDonalda bo byłabym jak ludzik michelin. I ciężko jest się odzwyczaić. Ale nie ma wyjścia! Zdrowie najważniejsze!
    :)
    Oponka Michelin :D :D haha..
    Miłego! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ja w nich nic super nie widzę :P Tona tłuszczu i łezka nadzienia :P. Nigdy nie przepadałam :P. Zresztą, dla mnie wszystko co na głębokim tłuszczu jest fuuj :P. I tu nie chodzi o jakąś dietę. Nie! Tak jak nie lubię czekolady, tak nie lubię pączków, frytek, itd. :D Wiem, wiem - dziwok jestem :D :D
    Ewcia, ale masz świadomość tego że można zrobić wersję pieczoną, która już nie zawiera tony tłuszczu :) nadzienie robisz sobie sama :) ot takie bardziej delikatne i puszyste babeczki drożdżowe :)

A frytki np z batata czy marchewki? omnomnom! :D Chipsy z jarmużu albo z nori... <3

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jak jadłam wszystko to uwielbiałam pączki. Potem bardzo za nimi tęskniłam, ale w tym roku próbuję swoich sił i robię wegańskie pączki! A co, też się będę obżerać :D

Wczoraj robiłam wegańskie brownie i obżarłam się tak, że masakra. Ale jeszcze mam w lodówce więc jeszcze sobie dzisiaj podjem omnomnom :D

Gagarek lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię jeść wszystko. Co do fast food nie lubię mc donalda. Fuj.
    Pączki kocham xD

Klekotowa, nie wiem czy Ci odposalam bo miałam ruch i co pisałam to chyba ktoś wchodzil. Mnie bolą mega piersi i są twarde jak kamień do tego czuje jakby rozpychanie ale tak mam co miesiąc . Więc żadne to objawy

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko brownie pyszotka:). Powiem szczerze ze narobilyscie apetytu tymi wpisami;).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:

Klekotowa, nie wiem czy Ci odposalam bo miałam ruch i co pisałam to chyba ktoś wchodzil. Mnie bolą mega piersi i są twarde jak kamień do tego czuje jakby rozpychanie ale tak mam co miesiąc . Więc żadne to objawy
    Mnie swędzą cycory :P ale jeszcze za wcześnie na to żeby nabrzmiały... a z rozrzewnieniem wspominam swoje wielkie cycki... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A żyłki po bokach mam jeszcze bo nie zdążyły się schować.. także zmyłka jest :P

Nie nakręcam się sama, to znaczy staram się nie myśleć o tym żeby sie nie nakręcać :) bo wtedy objawy jeden za drugim same się pojawiają :P

Doma90 lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Kochana, zależy o którym DIY mówimy... :D jest jeden taki hardcore jeszcze mocniejszy niż gotowiec :P <3 na kleju non-toxic dla dzieci :P
    Na polskich stronkach/blogach nie widziałam ale to bardzo popularny sposób w hameryce i u brytoli :D

Ahahahahhaa padlam :D :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa brrrr....Ja chodze cala happy, bo mam pierwszy cykl od kilku miesiecy, w ktorym cycki nie przypominaja tych Pameli Anderson. W domu ciagle sie macam czy przypadkiem nie zaczynaja sie betonowac...

Klekotowa lubi tę wiadomość

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ