X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały czas myslę nad tym wiesiołkiem. :P i może się zdecyduję. Tylko w moim przypadku muszę kupić tira testow owulacyjnych, bo ja niestety nie wiem, kiedy owu przyjdzie. :/

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale plan mam taki, żeby zacisnąć zęby, nic mężowi o tym nie mówić i zajść dzisiaj w ciążę :D

Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to właśnie ze względu na ciśnienie ta głowa Cię tak boli...
    Albo to migrena... :(

Nie ma z czego żartować, ale ja zawsze powtarzam jak mnie tak strasznie głowa boli i mówią mi że to migrena, to mówię że migrenę to może mieć królowa brytyjska, a mnie to po prostu łeb napie*dala.. :)

Jaspis, Karola27 lubią tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    No ja bym nie wiedziała gdyby nie to że mój Pan Klekot gdzieś jakąś reklamę na fejsie zobaczył i tak pokazał że chciałby taką... i ja zainteresowałam się tematem :) tylko jak widziałam testy live na yt to aż mi skóra cierpła :P przecież to jak zaschnie to twarz depiluje :P :P :P no ale efekty wyglądają spoko :D

Mnie korci sprawdzenie wersji DIY, chociaż chyba nie odważę się przed weekendem :P cholera wie co mi na ryju zrobi :D :D :D

DIY na pewno nie będzie tak trzymać i można ja zrobić w tygodniu.. Aczkolwiek wydaje mi się, że sekretem tej maski jest to, że się tak zaj...przywiera. Ja bym zaryzykowała w któryś dzień wolny i zrobiła gotowca :D :D

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    cały czas myslę nad tym wiesiołkiem. :P i może się zdecyduję. Tylko w moim przypadku muszę kupić tira testow owulacyjnych, bo ja niestety nie wiem, kiedy owu przyjdzie. :/
    Ale ja też biorę wiesiołka i robię testy, bo inaczej też nie wiem.
    Tzn. jeszcze nie zaczęłam robić w tym cyklu testów. Miałam zrobić wczoraj i zapomniałam :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agu no to trzymam kciuki za powodzenie planu. :P Ja w tamtym cyklu zaciskałam zęby bo przy owulce bardzo nie brzuch bolał (ale to jak!) i gó.no z tego wyszło. :D więc niech Tobie się uda! :P

Klekotowa, to prawda! :D

agu92 lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa ale Ty obserwujesz swój organizm już bardzo długo bez testów i zazwyczaj pewnie po objawach wiesz, kiedy masz owu. Ja w tym cyklu to tak na oko obstawiałam, niby z testami ale u mnie to one nie zdają egzaminu i odstawiłam wiesiołka za wcześnie. Działa i po odstawieniu bo takiego ładnego śluzu jak dzisiaj jeszcze nigdy nie miałam :D Poza tym moja ginekolog powiedziała, że nawet jeśli weźmiesz wiesiołka kilka dni po owu to nie spowoduje on od razu poronienia.

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    DIY na pewno nie będzie tak trzymać i można ja zrobić w tygodniu.. Aczkolwiek wydaje mi się, że sekretem tej maski jest to, że się tak zaj...przywiera. Ja bym zaryzykowała w któryś dzień wolny i zrobiła gotowca :D :D
    Kochana, zależy o którym DIY mówimy... :D jest jeden taki hardcore jeszcze mocniejszy niż gotowiec :P <3 na kleju non-toxic dla dzieci :P
    Na polskich stronkach/blogach nie widziałam ale to bardzo popularny sposób w hameryce i u brytoli :D

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma hahahhaha :D Dobra agentka jesteś. :D hahahah :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa ja ciśnienie teraz muszę kontrolować codziennie i dzisiaj o dziwo akurat mam w normie :D A łeb i tak napier... :P Nie wiem czy te objawy zwalić na owulkę, czy to przeziębienie a może po prostu jakaś wadliwa jestem haha :D Powiem mężowi po <3 że baba mu się popsuła :D

59d632af979ad.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa uważaj na siebie i na swoją twarz, proszę. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu92 wrote:
    Klekotowa ja ciśnienie teraz muszę kontrolować codziennie i dzisiaj o dziwo akurat mam w normie :D A łeb i tak napier... :P Nie wiem czy te objawy zwalić na owulkę, czy to przeziębienie a może po prostu jakaś wadliwa jestem haha :D Powiem mężowi po <3 że baba mu się popsuła :D
    Agu, to poczekaj jeszcze - dziś niech robotę zrobi, jutro i dopiero mu powiedz że coś się zepsuło :P chociaż w sumie znając mojego to nie mogłabym mu powiedzieć że coś się zepsuło, bo on wtedy ze mną jak z jajkiem :P i dupa z <3 :P

• agu92 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mój też się za bardzo przejmie - dlatego dzisiaj ani mru mru :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Klekotowa uważaj na siebie i na swoją twarz, proszę. :D
    No właśnie w sumie trochę się boję... :D ale widziałam na żywo na testach że nie było najgorzej :P no ok, trochę boli przy ściąganiu... :D ale zawsze można zmyć twarz ciepłą wodą a maska zejdzie sama :P bez nadmiernych uszkodzeń naskórka :P :P :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Klekotowa, Twój mąż kuchcik pewnie Ci od razu z tonę upiecze/usmaży (nie wiem co się właściwie z nimi robi :P )
    Zapomniałam bo byłam na wylocie na spotkanie i nie odpisałam :P teraz sobie przypomniałam :D
    Mój Luby to KUCHARZ, a nie cukiernik :) także robienie pączków spadnie na mnie ;)
    Ale ja uwielbiam <3 ostatnie 4 lata to potrafiłam pół nocy stać przy garach smażąc pączki, faworki/chrust i oponki :D do tego pączki wiedeńskie (gniazdka) i takie tam... ilości jak dla wojska :P

• lollita Ekspertka

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie;p masz sobie kucharza:D pewnie same pyszności wsówasz;p

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Zapomniałam bo byłam na wylocie na spotkanie i nie odpisałam :P teraz sobie przypomniałam :D
    Mój Luby to KUCHARZ, a nie cukiernik :) także robienie pączków spadnie na mnie ;)
    Ale ja uwielbiam <3 ostatnie 4 lata to potrafiłam pół nocy stać przy garach smażąc pączki, faworki/chrust i oponki :D do tego pączki wiedeńskie (gniazdka) i takie tam... ilości jak dla wojska :P
    Ej, i kto to wszystko zje? :P :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak <3
    Na początku naszej wspólnej drogi marudził że nie będzie gotował w domu bo on w pracy cały dzień przy garach stoi... :) ale potem coraz częściej coraz częściej coś tam w domu robił... :P a że ja zawsze mówię że to orgazm na talerzu to teraz nawet jak ma wolne to potrafi wstać i coś tam upichcić dla mnie do pracy i jeszcze przynieść mi w drodze do pracy... :P taki mój catering (wcale nie) dietetyczny :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ej, i kto to wszystko zje? :P :O
    JA <3
    i to nie czwartek będzie tłusty tylko JA!!! :P

Hahahah :P

lollita, Jaspis lubią tę wiadomość

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

uwielbiam tłusty czwartek, a raczej to, że można zjeść kilka pączków i nikt cie nie osądza ;) Chociaż my z mężem od poniedziałku zaczynamy dietę, bo już źle z nami. Ale w czwartek sobie odpuścimy.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ