Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Klekotowa brrrr....Ja chodze cala happy, bo mam pierwszy cykl od kilku miesiecy, w ktorym cycki nie przypominaja tych Pameli Anderson. W domu ciagle sie macam czy przypadkiem nie zaczynaja sie betonowac...
Jak mi cycki w ciąży spuchły to nagle zrobiło się 80H także ten... tak, są takie rozmiary -
nick nieaktualny
-
Kochane mam pytanie do dziewczyn, które przyjmują Euthyrox. Czy Wy też na początku przyjmowania leku miałyście nudności? Bo mi od kilku dni jest tak niedobrze, że zaczynam schizować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:28
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, chcecie zobaczyć coś yy.. żenującącego/śmiesznego? Sama nie wiem jak to określić .
Wejdźcie sobie na fb na "1000 dowcipów którymi rozbawisz towarzystwo ". i tam będzie dodany jakieś 20 minut temu filmik.. Pisze na nim: "Oznacz kogoś kto musi to zobaczyć".. Zastanawiam się skąd biorą się tacy ludzie.. Wiem - głupich nie sieją. No ale! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagu92 wrote:Ja to lepiej nie będę mówić rozmiaru bo wstyd... Płaska jak deska od zawsze Aż dziwne, że męża znalazłam
agu92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny