Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola nie mój! jedziemy do tesciów i śpimy z nimi w jednym pokoju!
Klekotowa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Raz para moich znajomych uprawiała sex na łóżku metr odemnie i mojego męża. Minęło z 3 lata a nadal mam na nich nerwa o to (oczywiście nigdy nie powiedziałam, że słyszałam w nocy te odgłosy). Ale sorry, nie jestesmy zwierzętami, stawianie kogoś w takiej niezręcznej sytuacji jest nie na miejscu moim zdaniem... Oni myśleli, że śpimy i fakt - spaliśmy, tylko, że mnie te odgłosy obudziły...
-
OLAM86 wrote:Raz para moich znajomych uprawiała sex na łóżku metr odemnie i mojego męża. Minęło z 3 lata a nadal mam na nich nerwa o to (oczywiście nigdy nie powiedziałam, że słyszałam w nocy te odgłosy). Ale sorry, nie jestesmy zwierzętami, stawianie kogoś w takiej niezręcznej sytuacji jest nie na miejscu moim zdaniem... Oni myśleli, że śpimy i fakt - spaliśmy, tylko, że mnie te odgłosy obudziły...
HAHAHAHA masakra...
mogli chociaż bez jękówKlekotowa lubi tę wiadomość
-
będąc nastolatką miałam podobną sytuację jak Ola. Tylko w łóżku obok gziła się moja kuzynka fakt oni głośno nie byli tylko łóżko skrzypiało. Ja nie mogłam usnąć, głupio mi było opuścić pokój musiałam to dzielnie przeczekać"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
marciaa wrote:to ja chyba musiałabym założyć na całą siebie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!marciaa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
monijaaa wrote:będąc nastolatką miałam podobną sytuację jak Ola. Tylko w łóżku obok gziła się moja kuzynka fakt oni głośno nie byli tylko łóżko skrzypiało. Ja nie mogłam usnąć, głupio mi było opuścić pokój musiałam to dzielnie przeczekać
gorzej jakbyś nie wytrzymała i gwałtownie wstała z łózka a oni by się zakleszczylimonijaaa, Klekotowa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie raz byłam w takiej sytuacji bo mieszkałam w akademiku
Ale faktycznie odgłosy (jeszcze zwłaszcza jak się żyje w celibacie ...chlip chlip...) to masakra nawet jęczeć nie muszą to klaskanie jest nie do podrobienia hahahahahhaJaspis, monijaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo jak ich dzieci, czyli mój Wróbel i jego siostra opuscili dom to wpadli na pomysł że sobie kawalerkę kupią.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Klekotowa wrote:Ja nie raz byłam w takiej sytuacji bo mieszkałam w akademiku
Ale faktycznie odgłosy (jeszcze zwłaszcza jak się żyje w celibacie ...chlip chlip...) to masakra nawet jęczeć nie muszą to klaskanie jest nie do podrobienia hahahahahha
hahahahahah klekot :d
klaskanieKlekotowa lubi tę wiadomość
-
Ej Marcia, masakra tak się zakleszczyć hahahahha ja to bym chyba pogotowie wzywała w ostateczności... najpierw bym próbowała masłem jakimś, albo mydłem...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.