Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Ciężko Was nadrobić jeszcze mi sie nie udalo. Wczoraj miałam dość intensywny dzien i taki zapowiada sie weekend ktory spędzimy u moich rodziców bo rodzinka przyjeżdża takze życzę udanego i spokojnego weekendu. Mela gratulacje piekna beta buziaki :*Mela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Oh njeeeee!!! od razu mi się kojarzy to z takimi trajkotkami, co one wszystko zdrobniają "tulaski, przylaski, kisski, oh "
Klekocie! przywołuję Cię do porządku, hahaha.
Nie, no żarcik aż tak źle nie jest ze mną... -
Klekotowa wrote:Jaspis, ależ pięknie ta lista wygląda i te wszystkie fasolki na dole ach..
Ten nasz wątek naprawdę szczęśliwy! Gratki dziewczyny!
PS. tak...serio...ja mam dzisiaj fazę #rzygamtęczą... albo nawet #rzygamtęcząsrambrokatem
Dobrze, w życiu musi być równowaga...Ja sobie chyba założę na uszy prezerwatywyKlekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś ostatni dzień płodny (wg komputerów, jak jest naprawdę nie wie nikt). Śluzu nadal brak, testy owulacyjne coraz bledsze (kreska druga nigdy nie była równie ciemna jak testowa, ale bledną z każdym dniem). Ale myślę, że dziś jeszcze popróbujemy. W końcu piątek trzeba uczcić
-
nick nieaktualny
-
Hilary, śluzem. tempka czasami może ześwirować.
Ej dziś możemy ten wątek nazwać "zrzędliwe staraczki"Hilary lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Karolyna, myślisz że jak założe kondomy na uszy w robocie i powiem że to w ramach ch... nastroju, to mnie nie wywiozą do czubków?
Z jednej strony mogą wywieźć L4 od psychiatry rzadko kto sprawdza.Hilary, Anna6 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyA może jakąś czekoladę zjedzcie? albo lody...?
Kurde, obok mnie była taka zajebista cukiernia i tam dawali najlepszy na świecie tort bezowy... ja słodyczy nie jadam specjalnie, bardziej wolę słone przekąski... ale to było mistrzostwo świata! I robią remont, więc chwilowo zamknęli.... gaddemyt!monijaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Karolyna, myślisz że jak założe kondomy na uszy w robocie i powiem że to w ramach ch... nastroju, to mnie nie wywiozą do czubków?
Z jednej strony mogą wywieźć L4 od psychiatry rzadko kto sprawdza.
Ooooo takie L4...tylko u nas ten szpital to taki niespecjalny. Dyrektor namawia, by się w nim nie leczyć