Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobiety a gdzie pozytywne myślenie;-p rok się dopiero zaczyna. Tyle przed wami wspaniałych chwil;-) po co się nakręcać negatywnie... trzeba myśleć pozytywnie;p Jak dzidzia ma przyjść do mamusi która nie ma nadziei:-) Kobiety uśmiech cyc do góry i brać się do produkcji małych ludzików;)
Jaspis, karollka29, MeGi_90, Lorien lubią tę wiadomość
4 cs:) -
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Dziewczyny to musi być przesilenie. Zobaczycie jak więcej ładnej pogody będzie, więcej sloneczka to i nastroje będą lepsze i będzie więcej energii
-
nick nieaktualnylollita wrote:Kobiety a gdzie pozytywne myślenie;-p rok się dopiero zaczyna. Tyle przed wami wspaniałych chwil;-) po co się nakręcać negatywnie... trzeba myśleć pozytywnie;p Jak dzidzia ma przyjść do mamusi która nie ma nadziei:-) Kobiety uśmiech cyc do góry i brać się do produkcji małych ludzików;)
karollka29 lubi tę wiadomość
-
Ej serio to chyba ta aura nie sprzyja. Jeszcze człowiek musi do tyry zasuwać jakby tego było mało... Najchętniej to bym schowała się w moim schronie (pod kołderką) i nie wychodziła.
Albo wyjechałabym do ciepłych krajów!karollka29 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
lollita wrote:Kobiety a gdzie pozytywne myślenie;-p rok się dopiero zaczyna. Tyle przed wami wspaniałych chwil;-) po co się nakręcać negatywnie... trzeba myśleć pozytywnie;p Jak dzidzia ma przyjść do mamusi która nie ma nadziei:-) Kobiety uśmiech cyc do góry i brać się do produkcji małych ludzików;)
Zgadzam się z Toba w 100%7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Ale humor mi się poprawił ciutkę; hybrydki już zostały do mnie wysłane, takze jutro będę miała nowe kolorki.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ja mam okropnie słabe paznokcie... I żeby nie wyglądały brzydko to jak ściągam to zaraz robię nowe. A jak mam zrobione to daję sobie odrzywke do paznokci pod paznokcie;p Nie wiem czy ktoś tak robi ale mi pomogło;p oczywiście jak robiłam hybrydy;p teraz zrobiłam na zelu i bede własnie jutro robić hubrydy zeby je sobie pod regenerować... A jak długo ci się trzymają??4 cs:)
-
nick nieaktualnylollita wrote:Kobiety a gdzie pozytywne myślenie;-p rok się dopiero zaczyna. Tyle przed wami wspaniałych chwil;-) po co się nakręcać negatywnie... trzeba myśleć pozytywnie;p Jak dzidzia ma przyjść do mamusi która nie ma nadziei:-) Kobiety uśmiech cyc do góry i brać się do produkcji małych ludzików;)
Oby to było tylko chwilowe...karollka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaj, Karolka, mimo że po podważaniu ładnie same odchodzą, to lepiej tego nie robić. a jak pilujesz płytkę to tylko w jedną stronę, a nie w dwie, bo wtedy też się niszczy. I polecam pod hybrydę położyć bazę proteinową.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.