Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis wrote:no właśnie, może gdyby sobie ładne paznokcie zrobić, to i humor by był lepszy
mam zaproszenie na bezpłatny manicure, więc może się umówię
Jak masz możliwość to pewnie ze korzystając7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Wróblowa wrote:Aaaaj, Karolka, mimo że po podważaniu ładnie same odchodzą, to lepiej tego nie robić. a jak pilujesz płytkę to tylko w jedną stronę, a nie w dwie, bo wtedy też się niszczy. I polecam pod hybrydę położyć bazę proteinową.
Wieeeem ale czasem lenistwo GÓRĄ7cs
Wysoki testosteron...
-
Karolyna wrote:O, Wróblowa mnie ubiegła
A ktorej marki baza ?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolyna a jakiej firmy? wiem że niektóre serio ciężko schodzą pod acetonem. Ale z drugiej strony sciągając lakier pilniczkiem, to jest tragedia dla paznokcia własnie. :<
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Klekotowa wrote:"zębami" hhahahahahaha
Chyba bym się bala ze zęby odejda a nie lakier :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 11:54
Klekotowa lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
-
Klekotowa hahah, to tak przy okazji z paznokciem
Lolita, na początku co 3 dni coś poprawiałam, zwalając na jakość lakieru i bazy Ale praktyka czyni mistrza Mam o tyle kiepsko, że mam lampkę LED 48W, do której producenci nie podają czasu schnięcia. Wszystko było metodą prób i błędów.Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marciaa zolenizantko nasza, jakie przeczucia?
Ja zaraz się żegnam , dziecko wstaje i pomału gotujemy obiad Chociaż mój mąż pracuje do 17tej, w domu jest 17:30 i mam jeszcze dużo czasu ale dziś pomarynujemy dłużej kurczaczka Będę zaglądała do Was potem, chociaż jakieś dziecko by się nowe przydało, jakiś powiew radości i nadzieji tutaj u nas ))) -
Wróblowa wrote:Karolyna a jakiej firmy? wiem że niektóre serio ciężko schodzą pod acetonem. Ale z drugiej strony sciągając lakier pilniczkiem, to jest tragedia dla paznokcia własnie. :<
Sleek i baza Neonail. Z kolorem najgorzej. Tzn absolutnie nie piłuję do paznokcia. Schodzi mi tak jakby tylko jedna warstwa i muszę każde 3 warstwy spiłować i trzymać w acetonie.