X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mela89 wrote:
    Hej Dziewczyny, ja ostatnio niezbyt aktywna jestem na forum, ale to przez to, ze czasami czytanie forum (innych watkow) nakreca mnie mocno i zaczynam sie mocno martwic o ciaze i musze robic przerwy od calego OF. To raz, a dwa, ze nie chce zadnej ze staraczek smucic opowiesciami ciazowymi. Wiem, ze cieszymy sie Tu nawzajem ze swoich sukcesow, ale wiem tez, co znaczy dol i zrezygnowanie.

Tak czy siak, zagladam i wyczekuje dobrych nowin, takich jak wczorajsza Ewci. :)
    No i trzymam kciuki za wszystkie :*

Myślę ze zafasolkowane powinny zdecydowanie się udzielać bo to taka mała iskierka nadziei ze każdej z nas się uda :).

Mela89 lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• floreczka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze spotkanie najlepiej w centrum Polski, żeby każda miała szanse dojechać. :)

43f51c7715cb244a66028fb6b52f57e9.png
    07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
    10.2016 - wypalanie nadżerki
    03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    floreczka wrote:
    Jeszcze spotkanie najlepiej w centrum Polski, żeby każda miała szanse dojechać. :)
    Warszawa... no albo Radom :P :P :P

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Ja uwielbiałam moje sztylety <3 ale mój Klekot nie lubi żadnych innych niż naturalne paznokcie więc teraz mam problem bo moje paznokcie są w DRAMATYCZNYM stanie... nie że nie dbam.. po prostu się łamią jak tylko odrosną milimetr... :( co gorsze żadna odżywka nie pomagała...a lakier tylko wysechł już schodził :P łącznie z hybrydą...
    Teraz ostatnio się wzięłam i sobie smaruje odżywką regularnie i coś tam jakby się ruszyło :) chyba też regularne przyjmowanie kompleksu witamin też swoje zrobiło :) w końcu trochę odrosły ale maluję je tylko zwykłym lakierem i na to kładę taki top coat z tych pseudo-żelowych lakierów Sally Hansen. Trochę dłużej lakier się trzyma i ładnie się błyszczy :)

Klekotowa, tylko doustnie :D Coś co ma dużo cynku :D Sama się zaczęłam śmiac jak to pisałam

Klekotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Warszawy mam zdecydowanie najbliżej :D

i chyba z każdego miejsca w Polsce można łatwo do stolicy dojechać

to teraz szukamy chętnej z dużym mieszkaniem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobałyście :).
    Widzę, że dużo tutaj znawczyń od pazurków :). Powiedzcie, proszę, jak wygląda sprawa bezpieczeństwa robienia ich sobie w ciąży? Sama jestem za tydzień umówiona na zmianę i nie wiem co robić..

Myślałam wczoraj cały wieczór czy Was nie opuścić(!), żeby niektórym nie robić przykrości.. I nie wiem nadal co zrobić.. Chyba nie potrafię tak po prostu sięz Wami pożegnać.. Będzie mnie pewnie tutaj mniej, i na pewno nie będę pisać o sobie. Jeśli któraś z Was chciałaby coś wiedzieć o nas czy po prostu pogadać to jestem dostępna na priv :). Tutaj będę Was czytać i wspierać :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Klekotowa, tylko doustnie :D Coś co ma dużo cynku :D Sama się zaczęłam śmiac jak to pisałam
    :D :D :D

Mi to się pazury posypały jak się wzięłam za odchudzanie kilka lat temu... :( potem dobiłam je regularnymi akrylami, których praktycznie nie zdejmowałam, a jak już to tylko po to żeby nałożyć nowe :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Do Warszawy mam zdecydowanie najbliżej :D

i chyba z każdego miejsca w Polsce można łatwo do stolicy dojechać

to teraz szukamy chętnej z dużym mieszkaniem :D
    Odstąpie Wam salon. Ponad 40 m2 powinno Wam wystarczyć. :P. Tylko to nie Wa-wa :P

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Warszawa może być, bo to moje drugie miasto. ;D teraz typujemy która z Wawki mieszka w jakimś apartamentowcu. :D

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety na moim pipidowku apartamentowca nie posiadam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 13:00

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, a kopniaka chcesz? Masz nam tu pisać o swojej Perełce.

Zaraz zrobimy głosowanie i nie będziesz miała nic do gadania ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Ja niestety na moim pipidowku apartamentowca nie posiadam :/
    ja mam 65 m2, ale na stanie 4 chłopów i nie mam ich gdzie na weekend wyeksmitować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Ewcia, a kopniaka chcesz?
    Miałabyś sumienie kopać swoją imienniczkę? :P

• lollita Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w wawie nie mieszkam;p niestety calkiem na południu kraju;p ale za to mam domek w lesie;p

Jaspis, Karolyna, kmala lubią tę wiadomość

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynajmijcie sobie jakiś hangar :D Na pewno wystarczyłoby Wam powierzchni :P. Jeszcze "pohulałybyście" :P :D

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Powinien być taki reagujący na owulację ;)))))

<3 haha chętnie takie wezmę :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Miałabyś sumienie kopać swoją imienniczkę? :P
    Kochana, jak będzie trzeba to tak :D
    Bo jakieś głupoty wymyślasz :P

Masz do nas codziennie zaglądać i pisać, bo ja się martwię co tam u Was ;)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    A jakiej firmy?

ojj nie pamiętam :D

większość mam semilaca ale te termiczne to coś innego

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Ale naskrobałyście :).
    Widzę, że dużo tutaj znawczyń od pazurków :). Powiedzcie, proszę, jak wygląda sprawa bezpieczeństwa robienia ich sobie w ciąży? Sama jestem za tydzień umówiona na zmianę i nie wiem co robić..

Myślałam wczoraj cały wieczór czy Was nie opuścić(!), żeby niektórym nie robić przykrości.. I nie wiem nadal co zrobić.. Chyba nie potrafię tak po prostu sięz Wami pożegnać.. Będzie mnie pewnie tutaj mniej, i na pewno nie będę pisać o sobie. Jeśli któraś z Was chciałaby coś wiedzieć o nas czy po prostu pogadać to jestem dostępna na priv :). Tutaj będę Was czytać i wspierać :).

Ewuś nie opuszczaj :D
    na prawdę dla większości nas jesteście nadzieją :)

co innego jak jestem w jednym wątku gdzie nieliczne nie mają fasolki to inaczej

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O Warszawa może być, bo to moje drugie miasto. ;D teraz typujemy która z Wawki mieszka w jakimś apartamentowcu. :D

mój blok to niby apartamentowiec ale metrażu apartamentów to nie mam :d

‹‹ 426 427 428 429 430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ