Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mela89 wrote:Hej Dziewczyny, ja ostatnio niezbyt aktywna jestem na forum, ale to przez to, ze czasami czytanie forum (innych watkow) nakreca mnie mocno i zaczynam sie mocno martwic o ciaze i musze robic przerwy od calego OF. To raz, a dwa, ze nie chce zadnej ze staraczek smucic opowiesciami ciazowymi. Wiem, ze cieszymy sie Tu nawzajem ze swoich sukcesow, ale wiem tez, co znaczy dol i zrezygnowanie.
Tak czy siak, zagladam i wyczekuje dobrych nowin, takich jak wczorajsza Ewci.
No i trzymam kciuki za wszystkie :*
Myślę ze zafasolkowane powinny zdecydowanie się udzielać bo to taka mała iskierka nadziei ze każdej z nas się uda .Mela89 lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:Ja uwielbiałam moje sztylety ale mój Klekot nie lubi żadnych innych niż naturalne paznokcie więc teraz mam problem bo moje paznokcie są w DRAMATYCZNYM stanie... nie że nie dbam.. po prostu się łamią jak tylko odrosną milimetr... co gorsze żadna odżywka nie pomagała...a lakier tylko wysechł już schodził łącznie z hybrydą...
Teraz ostatnio się wzięłam i sobie smaruje odżywką regularnie i coś tam jakby się ruszyło chyba też regularne przyjmowanie kompleksu witamin też swoje zrobiło w końcu trochę odrosły ale maluję je tylko zwykłym lakierem i na to kładę taki top coat z tych pseudo-żelowych lakierów Sally Hansen. Trochę dłużej lakier się trzyma i ładnie się błyszczy
Klekotowa, tylko doustnie Coś co ma dużo cynku Sama się zaczęłam śmiac jak to pisałamKlekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle naskrobałyście .
Widzę, że dużo tutaj znawczyń od pazurków . Powiedzcie, proszę, jak wygląda sprawa bezpieczeństwa robienia ich sobie w ciąży? Sama jestem za tydzień umówiona na zmianę i nie wiem co robić..
Myślałam wczoraj cały wieczór czy Was nie opuścić(!), żeby niektórym nie robić przykrości.. I nie wiem nadal co zrobić.. Chyba nie potrafię tak po prostu sięz Wami pożegnać.. Będzie mnie pewnie tutaj mniej, i na pewno nie będę pisać o sobie. Jeśli któraś z Was chciałaby coś wiedzieć o nas czy po prostu pogadać to jestem dostępna na priv . Tutaj będę Was czytać i wspierać . -
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Klekotowa, tylko doustnie Coś co ma dużo cynku Sama się zaczęłam śmiac jak to pisałam
Mi to się pazury posypały jak się wzięłam za odchudzanie kilka lat temu... potem dobiłam je regularnymi akrylami, których praktycznie nie zdejmowałam, a jak już to tylko po to żeby nałożyć nowe -
nick nieaktualny
-
O Warszawa może być, bo to moje drugie miasto. teraz typujemy która z Wawki mieszka w jakimś apartamentowcu.
Jaspis lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Ale naskrobałyście .
Widzę, że dużo tutaj znawczyń od pazurków . Powiedzcie, proszę, jak wygląda sprawa bezpieczeństwa robienia ich sobie w ciąży? Sama jestem za tydzień umówiona na zmianę i nie wiem co robić..
Myślałam wczoraj cały wieczór czy Was nie opuścić(!), żeby niektórym nie robić przykrości.. I nie wiem nadal co zrobić.. Chyba nie potrafię tak po prostu sięz Wami pożegnać.. Będzie mnie pewnie tutaj mniej, i na pewno nie będę pisać o sobie. Jeśli któraś z Was chciałaby coś wiedzieć o nas czy po prostu pogadać to jestem dostępna na priv . Tutaj będę Was czytać i wspierać .
Ewuś nie opuszczaj
na prawdę dla większości nas jesteście nadzieją
co innego jak jestem w jednym wątku gdzie nieliczne nie mają fasolki to inaczej