Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolyna wrote:Czemu we Warszawie. Na jakimś pustkowiu najlepiej, zeby nikt się nie pukał w łeb jak usłyszy, o czym mówimy
Dobra biorę klucze od chaty naczelnika i lecimy na mazury :p7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo ja oryginalny słoik jestem z lubelszczyzny i my mamy swoją "lepszą" regionalną wersję Mazur - Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie zresztą pół Warszawy nad Jezioro Białe jeździ a ja tam spędziłam całe dzieciństwo
Dlatego te Mazury jakoś mi się nie przytrafiły nigdy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:Bo ja oryginalny słoik jestem z lubelszczyzny i my mamy swoją "lepszą" regionalną wersję Mazur - Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie zresztą pół Warszawy nad Jezioro Białe jeździ a ja tam spędziłam całe dzieciństwo
Dlatego te Mazury jakoś mi się nie przytrafiły nigdy -
nick nieaktualnyJaspis wrote:to mój facet z Chełma jest i na mazury to dopiero w dorosłym życiu się wybrał a potem przyszło mu jeszcze 2 lata tam regularnie co 2 tygodnie jeździć
Ja mimo że dorosła to jeszcze mi sie nie trafiło tam dojechać
Hahahahahaha powiem Wam w sekrecie że w życiu pod namiotem nie spałam nawet -
Klekotowa no co Ty opowiadasz. zajebiście jest pod namiotami. ja byłam kilkakrotnie i mega miło wspominam! bardzo polecam!!!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:Bo ja oryginalny słoik jestem z lubelszczyzny i my mamy swoją "lepszą" regionalną wersję Mazur - Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie zresztą pół Warszawy nad Jezioro Białe jeździ a ja tam spędziłam całe dzieciństwo
Dlatego te Mazury jakoś mi się nie przytrafiły nigdy
BYŁAM nad białym ;pKlekotowa lubi tę wiadomość
-
Klekotowa wrote:Bo ja oryginalny słoik jestem z lubelszczyzny i my mamy swoją "lepszą" regionalną wersję Mazur - Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie zresztą pół Warszawy nad Jezioro Białe jeździ a ja tam spędziłam całe dzieciństwo
Dlatego te Mazury jakoś mi się nie przytrafiły nigdy
OKUNINKA MIAŻDZY GORZEJ NIŻ MIELNOKlekotowa lubi tę wiadomość