Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Karolyna, a czemu macie się nie kwalifikować?
Bo byliśmy w ośrodku dla dzieci i niepełnosprawnych, a o 2 w nocy powłączaliśmy wszystkie światła jakie miały wszystkie nasze auta i udawaliśmy, że to dyskoteka ? (bez muzyki, no bo cisza nocna )Klekotowa lubi tę wiadomość
-
Karolyna wrote:Bo byliśmy w ośrodku dla dzieci i niepełnosprawnych, a o 2 w nocy powłączaliśmy wszystkie światła jakie miały wszystkie nasze auta i udawaliśmy, że to dyskoteka ? (bez muzyki, no bo cisza nocna )
Klekotowa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Na dwa tygodnie to już chyba jestem za stara. Weekend bożocielny już mnie wykańcza
-
Klekotowa wrote:Tylko winny się tłumaczy pewnie Ty to wymyśliłaś
Oj Klekotowa, najgorsze, że mamy znajomych, z którymi tak bardzo odbieramy na tych samych falach, że następuje jakieś sprzężenie, że nawet nie wiadomo, kto daną "świrozę" wymyślił. Szkoda, że porozrzucani po całej Polsce -
My też z Wróblem planujemy gdzieś wyskoczyć na wakacje, bo nie wiem jak on, ale ja tu świra dostanę i mnie wywiozą do Drewnicy.
Tyko ja i on.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Widzę, że nie tylko ja jestem fanką czyściutkich i ekskluzywnych hotelów . Robale mi nie straszne, bo w końcu to jedzą moje stwory, ale myśl o wszechobecnych pająkach jest nie do przeskoczenia... .
Ja pracowałam kiedyś w 4* hotelu. Przeceniacie ten standardTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Klekotowa wrote:No ja właśnie mam to samo...
Moje koty też dzielnie zżerają robale - zwłaszcza pająki
A nie daj Boże jak wlezę przypadkiem w babie lato albo jeszcze gorzej jakąś pajęczynę No i nie mam zielonego pojęcia skąd u mnie ta fobia....
Jestem dzieckiem lasu. Teoretycznie nie boję się robaków (ale ich nie lubię, jasne), ale pająków się lękam. Co prawda nie drę się ani nie uciekam, ale wychodzę z pokoju i wołam męża na pomoc (jeśli koty sobie nie poradzą). Na grzyby nie chodzę właśnie ze względu na pajęczyny, w które mogłabym przez przypadek wejść (jako dziecko chodziłam z patykiem w wyciągniętej ręce), a to wszystko dlatego, ze znam historię rodzinną o tym, jak jako malutkie dzieciątko zostałam ugryziona przez pająka i musiałam jechać do szpitala, bo tak mi rączka spuchła.
Ja tego oczywiście nie pamiętam, ale wyobraźnia robi swoje.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS