X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo Doma... Bali <3 też bym chciała zobaczyć :)

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bali <3 <3 <3 Aż mi się ciepło zrobiło...
    Dwa lata temu byłam w Turcji... to był piękny czas... teraz pewnie długo długo nie będziemy latać na wakacje - w tym roku startujemy z budową domu...

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana89 wrote:
    Bali <3 <3 <3 Aż mi się ciepło zrobiło...
    Dwa lata temu byłam w Turcji... to był piękny czas... teraz pewnie długo długo nie będziemy latać na wakacje - w tym roku startujemy z budową domu...

W takim razie życzę aby budowa przebiegła sprawnie :).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Mam mikroplamienie - bardzo mikro ilość czerwonej krwi na papierze. Nigdy tak nie miałam! Jest 18 dc. Jak myślicie? To może być krwawienie implantacyjne? A jak nie to co to?
    To nie okres - nie czuje się na okres i mam cykle 29-31 dni.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja na nastepny cykl chyba odpuszczam forum, chociaż nie wiem jak wytrzymam bez was :*

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ro wrote:
    Dziewczyny! Mam mikroplamienie - bardzo mikro ilość czerwonej krwi na papierze. Nigdy tak nie miałam! Jest 18 dc. Jak myślicie? To może być krwawienie implantacyjne? A jak nie to co to?

ro na okres to za wcześnie
    bardzo możliwe że to implantacja ale nie wiadomo
    tego Ci życzę :*

Ro lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja zrobię test 25 lutego (sobota). Okres powinnam dostać 4 dni póżniej. Wiem, wiem, wiem - głupi pomysł. Ale dla mnie ten dzień jest wyjątkowy. Rok odkąd urodziłam syna - jego pierwsze urodzinki :) Poprostu symbolicznie chce to zrobić :D

Ro lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa gdzie ty wybiegasz myslami na nastepny cykl? Tego jeszcze nie skończyłaś....

Klekotowa lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:19

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    marciaa gdzie ty wybiegasz myslami na nastepny cykl? Tego jeszcze nie skończyłaś....

ale już się kończy :D

• lollita Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żałujcie że nie widziałyście mojego domku;p Jest cudowny poprostu ;p Pod lasem drewniany z tarasem z altanką pięknie tam mamy;p prawie każdy weekend tam z mężem jezdzimy;p dziewczyny lepszego miejsca nie ma na świecie mówie wam;p

mili_moli lubi tę wiadomość

4 cs:)
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcia jeśli ma to pomóc, to próbuj :) Ale forum tak uzależnia, że ja i tak zaglądałam io czytałam więc i piszę bo nie umiem zrezygnować, choć staram się czytać mniej wątków (praktycznie tylko nasz i marcówki) i nie nakręcać się tak :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    marcia jeśli ma to pomóc, to próbuj :) Ale forum tak uzależnia, że ja i tak zaglądałam io czytałam więc i piszę bo nie umiem zrezygnować, choć staram się czytać mniej wątków (praktycznie tylko nasz i marcówki) i nie nakręcać się tak :)

ja chcę w marcu bardziej wyluzować więc jedyne co to będę testy owu robić
    żel dalej będziemy używać bo dla mnie super jest.. używaliśmy nawet po owulce

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Dziewczyny ja zrobię test 25 lutego (sobota). Okres powinnam dostać 4 dni póżniej. Wiem, wiem, wiem - głupi pomysł. Ale dla mnie ten dzień jest wyjątkowy. Rok odkąd urodziłam syna - jego pierwsze urodzinki :) Poprostu symbolicznie chce to zrobić :D

Ja też zrobię test 25, bo na pewno nie wytrzymam dłużej! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Jedyne objawy ciążowe jakie miałam to ciągnięcie prawego jajnika i to takie dosyć mocne przez kilka dni, ostatnio przeszło. Boje sie że to może być ciąża pozamaciczna...
    HCG już powinno się pojawiać w okolicach 7-10dpo. Pojawiac się to znaczy rosnąć od 0,00 do ileś tam... trudno żeby Ci wskoczyło od razu do 1000... :)
    Dziewczyny nie popadajcie w paranoję.. :) poza tym np. w labie w którym ja robiłam normy dla kobiet nieciężarnych są <2,0 :)
    Sprawdź przyrost po 48h, wtedy już można coś powiedzieć :)

Ro lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :) we wszystkim zdrowy rozsądek jest potrzebny.... ;)
    Czego nam wszystkim życzę <3

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ro wrote:

Może to być plamienie implantacyjne, jednakże ja takowe miewam już tydzień przed okresem..

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ