Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bali Aż mi się ciepło zrobiło...
Dwa lata temu byłam w Turcji... to był piękny czas... teraz pewnie długo długo nie będziemy latać na wakacje - w tym roku startujemy z budową domu...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dżoana89 wrote:Bali Aż mi się ciepło zrobiło...
Dwa lata temu byłam w Turcji... to był piękny czas... teraz pewnie długo długo nie będziemy latać na wakacje - w tym roku startujemy z budową domu...
W takim razie życzę aby budowa przebiegła sprawnie .7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Ro wrote:Dziewczyny! Mam mikroplamienie - bardzo mikro ilość czerwonej krwi na papierze. Nigdy tak nie miałam! Jest 18 dc. Jak myślicie? To może być krwawienie implantacyjne? A jak nie to co to?
To nie okres - nie czuje się na okres i mam cykle 29-31 dni.
ro na okres to za wcześnie
bardzo możliwe że to implantacja ale nie wiadomo
tego Ci życzę :*Ro lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zrobię test 25 lutego (sobota). Okres powinnam dostać 4 dni póżniej. Wiem, wiem, wiem - głupi pomysł. Ale dla mnie ten dzień jest wyjątkowy. Rok odkąd urodziłam syna - jego pierwsze urodzinki Poprostu symbolicznie chce to zrobić
Ro lubi tę wiadomość
-
Żałujcie że nie widziałyście mojego domku;p Jest cudowny poprostu ;p Pod lasem drewniany z tarasem z altanką pięknie tam mamy;p prawie każdy weekend tam z mężem jezdzimy;p dziewczyny lepszego miejsca nie ma na świecie mówie wam;p
mili_moli lubi tę wiadomość
4 cs:) -
Doma90 wrote:marcia jeśli ma to pomóc, to próbuj Ale forum tak uzależnia, że ja i tak zaglądałam io czytałam więc i piszę bo nie umiem zrezygnować, choć staram się czytać mniej wątków (praktycznie tylko nasz i marcówki) i nie nakręcać się tak
ja chcę w marcu bardziej wyluzować więc jedyne co to będę testy owu robić
żel dalej będziemy używać bo dla mnie super jest.. używaliśmy nawet po owulce -
OLAM86 wrote:Dziewczyny ja zrobię test 25 lutego (sobota). Okres powinnam dostać 4 dni póżniej. Wiem, wiem, wiem - głupi pomysł. Ale dla mnie ten dzień jest wyjątkowy. Rok odkąd urodziłam syna - jego pierwsze urodzinki Poprostu symbolicznie chce to zrobić
Ja też zrobię test 25, bo na pewno nie wytrzymam dłużej! -
nick nieaktualnyEA wrote:Jedyne objawy ciążowe jakie miałam to ciągnięcie prawego jajnika i to takie dosyć mocne przez kilka dni, ostatnio przeszło. Boje sie że to może być ciąża pozamaciczna...
Dziewczyny nie popadajcie w paranoję.. poza tym np. w labie w którym ja robiłam normy dla kobiet nieciężarnych są <2,0
Sprawdź przyrost po 48h, wtedy już można coś powiedziećRo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ro wrote:Dziewczyny! Mam mikroplamienie - bardzo mikro ilość czerwonej krwi na papierze. Nigdy tak nie miałam! Jest 18 dc. Jak myślicie? To może być krwawienie implantacyjne? A jak nie to co to?
To nie okres - nie czuje się na okres i mam cykle 29-31 dni.
Może to być plamienie implantacyjne, jednakże ja takowe miewam już tydzień przed okresem..starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII