WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo Doma... Bali <3 też bym chciała zobaczyć :)

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bali <3 <3 <3 Aż mi się ciepło zrobiło...
    Dwa lata temu byłam w Turcji... to był piękny czas... teraz pewnie długo długo nie będziemy latać na wakacje - w tym roku startujemy z budową domu...

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana89 wrote:
    Bali <3 <3 <3 Aż mi się ciepło zrobiło...
    Dwa lata temu byłam w Turcji... to był piękny czas... teraz pewnie długo długo nie będziemy latać na wakacje - w tym roku startujemy z budową domu...

W takim razie życzę aby budowa przebiegła sprawnie :).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Mam mikroplamienie - bardzo mikro ilość czerwonej krwi na papierze. Nigdy tak nie miałam! Jest 18 dc. Jak myślicie? To może być krwawienie implantacyjne? A jak nie to co to?
    To nie okres - nie czuje się na okres i mam cykle 29-31 dni.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja na nastepny cykl chyba odpuszczam forum, chociaż nie wiem jak wytrzymam bez was :*

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ro wrote:
    Dziewczyny! Mam mikroplamienie - bardzo mikro ilość czerwonej krwi na papierze. Nigdy tak nie miałam! Jest 18 dc. Jak myślicie? To może być krwawienie implantacyjne? A jak nie to co to?

ro na okres to za wcześnie
    bardzo możliwe że to implantacja ale nie wiadomo
    tego Ci życzę :*

Ro lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja zrobię test 25 lutego (sobota). Okres powinnam dostać 4 dni póżniej. Wiem, wiem, wiem - głupi pomysł. Ale dla mnie ten dzień jest wyjątkowy. Rok odkąd urodziłam syna - jego pierwsze urodzinki :) Poprostu symbolicznie chce to zrobić :D

Ro lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa gdzie ty wybiegasz myslami na nastepny cykl? Tego jeszcze nie skończyłaś....

Klekotowa lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:19

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    marciaa gdzie ty wybiegasz myslami na nastepny cykl? Tego jeszcze nie skończyłaś....

ale już się kończy :D

• lollita Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żałujcie że nie widziałyście mojego domku;p Jest cudowny poprostu ;p Pod lasem drewniany z tarasem z altanką pięknie tam mamy;p prawie każdy weekend tam z mężem jezdzimy;p dziewczyny lepszego miejsca nie ma na świecie mówie wam;p

mili_moli lubi tę wiadomość

4 cs:)
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcia jeśli ma to pomóc, to próbuj :) Ale forum tak uzależnia, że ja i tak zaglądałam io czytałam więc i piszę bo nie umiem zrezygnować, choć staram się czytać mniej wątków (praktycznie tylko nasz i marcówki) i nie nakręcać się tak :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    marcia jeśli ma to pomóc, to próbuj :) Ale forum tak uzależnia, że ja i tak zaglądałam io czytałam więc i piszę bo nie umiem zrezygnować, choć staram się czytać mniej wątków (praktycznie tylko nasz i marcówki) i nie nakręcać się tak :)

ja chcę w marcu bardziej wyluzować więc jedyne co to będę testy owu robić
    żel dalej będziemy używać bo dla mnie super jest.. używaliśmy nawet po owulce

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    Dziewczyny ja zrobię test 25 lutego (sobota). Okres powinnam dostać 4 dni póżniej. Wiem, wiem, wiem - głupi pomysł. Ale dla mnie ten dzień jest wyjątkowy. Rok odkąd urodziłam syna - jego pierwsze urodzinki :) Poprostu symbolicznie chce to zrobić :D

Ja też zrobię test 25, bo na pewno nie wytrzymam dłużej! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Jedyne objawy ciążowe jakie miałam to ciągnięcie prawego jajnika i to takie dosyć mocne przez kilka dni, ostatnio przeszło. Boje sie że to może być ciąża pozamaciczna...
    HCG już powinno się pojawiać w okolicach 7-10dpo. Pojawiac się to znaczy rosnąć od 0,00 do ileś tam... trudno żeby Ci wskoczyło od razu do 1000... :)
    Dziewczyny nie popadajcie w paranoję.. :) poza tym np. w labie w którym ja robiłam normy dla kobiet nieciężarnych są <2,0 :)
    Sprawdź przyrost po 48h, wtedy już można coś powiedzieć :)

Ro lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 19:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co :) we wszystkim zdrowy rozsądek jest potrzebny.... ;)
    Czego nam wszystkim życzę <3

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ro wrote:

Może to być plamienie implantacyjne, jednakże ja takowe miewam już tydzień przed okresem..

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
‹‹ 431 432 433 434 435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ