X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale Wy aktywne jesteście!
    Jestem z Wami od niedawna, ale zawsze gdy chcę coś napisać, muszę najpierw nadrobić dobrych kilka stron postów :D Jak wy na to znajdujecie czas?:):)

Na Podkarpacie również dotarły brzydkie chmury i momentami pada, a wczoraj czułam WIOSNĘ!

W piątek idę do nowego ginekologa - naprotechnologa. Mam zamiar wyżalić mu się z wszystkich moich smutków, obaw i niepowodzeń. Trzymajcie za mnie kciuki, by rozwiał wszystkie moje wątpliwości i dał nadzieję.

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    ooooo to z Chełma to miał najbliżej :P
    Ja mimo że dorosła to jeszcze mi sie nie trafiło tam dojechać :D
    Hahahahahaha powiem Wam w sekrecie że w życiu pod namiotem nie spałam nawet :P
    ło matko, jak to?

nas rodzice zabierali co roku pod namiot na 2 tygodnie. To była nasza jedyna wakacyjna atrakcja, bo tak to tylko na wieś do babci nas podrzucali.

Pamiętam jak moja siostra miała 1,5 roku, spaliśmy w 5 osób w namiocie, a ona jako 6 spała w hamaku, który był rozwieszony między słupkami w namiocie, nad nami :P

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Klekotowa no co Ty opowiadasz. :D zajebiście jest pod namiotami. :D ja byłam kilkakrotnie i mega miło wspominam! :P bardzo polecam!!!

Pod namiotem jest cudnie :). Mnie za dzieciaka w pampersach rodzice zabierali ;p. Kojec żeby nie uciekać i jazda na łono natury :D.

I później rok za rokiem jezdzilismy pod namiot :). Do tej pory sentyment jest i raz na parę lat jezdze :)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie - czy tylko mi nie działa wyszukiwanie postów po danym słowie?
    Wpisuje różne sformułowania, i zawsze jest brak wyników...

• amica Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amica wrote:
    Wszystkie są zapracowane :)
    A ja się zastanawiam czy to możliwe żeby kilka dni pod rząd była ta sama temperatura. Zerkniecie na mój wykres?

Mój post gdzieś zginął w gąszczu postów o paznokciach :)
    Miała kiedyś któras z Was taka sytuacje?

Bo zaczynam zastanawiać się czy termometr się nie zepsuł...

"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana89 wrote:
    A tak na marginesie - czy tylko mi nie działa wyszukiwanie postów po danym słowie?
    Wpisuje różne sformułowania, i zawsze jest brak wyników...
    mi chyba też nie działa, bo ostatnio próbowałam coś znaleźć i lipa :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amica wrote:

kochana, ale Twój wykres jest piękny i niech taki zostanie do końca

u mnie to jest dopiero zagadka, bo mi owulacji nie chce pokazać

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amica wrote:

Amica,

Ja tak miałam, i to już w ciągu kilku cykli. Powiem Ci, że Twój wygląda bardzo obiecująco.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem taka księżniczka :P robaków się brzydzę, w lesie to tylko się rozglądam żeby mi na łeb jakiś robal nie spadł....a przechodząc pod drzewami z większą koroną to od razu mnie wszystko swędzi :P "bo robale" :P
    Jak jeździłam na obozy czy kolonie to zawsze spałam jak człowiek w domku albo w pokojach kilkuosobowych :P
    Spoko ;) nie jesteście pierwsze które się ze mnie śmiejecie :P albo raczej wyrażacie ubolewanie że życia nie znam :D

Dżoana89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    mam dwa pokoje i prawie nie mam przedpokoju :D
    to może kuchnia, łazienka, garderoba? wszędzie będzie dobrze, byleby ciepło :D

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was suplementuje się wit. B6?
    Jaką dzienną dawkę zażywacie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    OKUNINKA MIAŻDZY GORZEJ NIŻ MIELNO
    Hahahahahahaa :D widzę że nie tylko ja mam takie skojarzenia :P
    A pamiętam czasy kiedy to było zajebiste miejsce :P a w "mieście" przeplatały się knajpy z piwem i budki z lodami, a przy JEDYNEJ ulicy stały stragany z kasetami magnetofonowymi :P #gimbyniewiedzo :P :P :P (przepraszam nie chcę nikogo urazić :P )
    No a teraz to niezła... hmm... dość rozrywkowa miejscowość, o! :P

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amica jak na moje oko to z Twoim wykresem wszystko ok. :) Z resztą jednorazowe jakieś anomalia są całkiem normalne, obserwuj swój cykle dalej. :) Jak nie widzisz jakiś innych dziwnych "akcji" to luzik. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    No ja jestem taka księżniczka :P robaków się brzydzę, w lesie to tylko się rozglądam żeby mi na łeb jakiś robal nie spadł....a przechodząc pod drzewami z większą koroną to od razu mnie wszystko swędzi :P "bo robale" :P
    Jak jeździłam na obozy czy kolonie to zawsze spałam jak człowiek w domku albo w pokojach kilkuosobowych :P
    Spoko ;) nie jesteście pierwsze które się ze mnie śmiejecie :P albo raczej wyrażacie ubolewanie że życia nie znam :D
    ja też robali nie lubię i teraz pewnie w życiu pod namiot bym nie pojechała, dlatego podziwiam moich rodziców, że im się chciało z 4 dzieci 2 tygodnie tak w dziczy siedzieć

u mnie to teraz hotel przynajmniej 4* i opcja All Inclusive :P strasznie wygodna na starość się zrobiłam

Klekotowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    ja też robali nie lubię i teraz pewnie w życiu pod namiot bym nie pojechała, dlatego podziwiam moich rodziców, że im się chciało z 4 dzieci 2 tygodnie tak w dziczy siedzieć

u mnie to teraz hotel przynajmniej 4* i opcja All Inclusive :P strasznie wygodna na starość się zrobiłam
    Hahahahaha ja taka wygodna od zawsze byłam i jestem :P

• annde Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana89 wrote:
    Dziewczyny, ale Wy aktywne jesteście!
    Jestem z Wami od niedawna, ale zawsze gdy chcę coś napisać, muszę najpierw nadrobić dobrych kilka stron postów :D Jak wy na to znajdujecie czas?:):)

Na Podkarpacie również dotarły brzydkie chmury i momentami pada, a wczoraj czułam WIOSNĘ!

W piątek idę do nowego ginekologa - naprotechnologa. Mam zamiar wyżalić mu się z wszystkich moich smutków, obaw i niepowodzeń. Trzymajcie za mnie kciuki, by rozwiał wszystkie moje wątpliwości i dał nadzieję.

O, jestem bardzo ciekawa co takiego Ci powie. O naprotechnologii wiem praktycznie nic.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annde, ja również jestem zielona jeśli chodzi o ten temat.
    Ale wierzę, że zawsze to jakieś "inne" spojrzenie na temat.
    Oczywiście podzielę się z Wami jak tylko wrócę od niego.

karollka29 lubi tę wiadomość

• annde Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana, koniecznie.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:

No to mi się jeszcze zdarza pod namiotem dwa tygodnie spędzić :). Totalna dzicz 4 km w las i dopiero pole namiotowe nad jeziorkiem centralnie :). Jedyna cywilizacja to wychodek i pompa z woda :p

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Hahahahahahaa :D widzę że nie tylko ja mam takie skojarzenia :P
    A pamiętam czasy kiedy to było zajebiste miejsce :P a w "mieście" przeplatały się knajpy z piwem i budki z lodami, a przy JEDYNEJ ulicy stały stragany z kasetami magnetofonowymi :P #gimbyniewiedzo :P :P :P (przepraszam nie chcę nikogo urazić :P )
    No a teraz to niezła... hmm... dość rozrywkowa miejscowość, o! :P

My jeżdzimy na drugą stronę jeziora na szczęście pod namioty. Ale no....nie wiem, czy nas w tym roku tam przyjmą....:P Chyba się kwalifikujemy jednak do centrum :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ