Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolyna wrote:Dzoana, peka Ci ? Moj mnie nawet rozsmieszyl dzisiaj. Mam sernik w serniku, bo pekl caly naokolo w srodku. Chyba czas sie pozbyc piekarnika
-
Dziewczynki pracowałam kiedyś w sernikowym raju. Szefowa piekła serniki (podobno najlepsze w miescie) i jej też pekaly. Więc chyba to nic złego.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Amica i Ea przykro mi tulę :*
Powiem Wam wszystkim szczerze, że przez cały okres starań tylko JEDEN RAZ testowałam w dniu spodziewanej miesiączki - wtedy kiedy zaszłam w ciąże, bo miałam przeczucie. Założenie mam takie, ze testować będę kilka dni po terminie i u mnie się to sprawdza. A bety nigdy nie robiłam. Wiem, że człowieka kusi, ale wydaje mi się, ze to troszkę mniejsze rozczarowanie. Oczywiści inna kwestia jak lekarz każe, w którymś tam dniu bętę zrobić, bo lekarza trzeba słuchać.
Mi w szpitalu lekarz powiedział, że on przed 7 tyg. ciąży w ogóle jej nie potwierdza, bo wychodzi z założenia, że do 7 tyg. wszytko się może zdarzyć. W 7 już widać serduszko i to już poważniejsza sprawa. Oczywiście inaczej jest jak są plamienia, wtedy robi badania. A jak nie, to powiedział tak: "jeżeli test wyszedł pozytywny to proszę traktować się, jakby była Pani w ciąży. Do mnie na badanie dopiero ok. 7 tyg.". Podkreślam to nie mój gin., tylko gin w szpitalu.Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak, dlatego jeżeli ze względów mojej historii chorobowej nie będę musiała iść na usg wcześniej, to odczekam do 6 tyg. Życie jest brutalne, a my starające się zderzamy się nagle ze ścianą. Ludziom się wydaje, że zajście w ciąże jest super łatwe, a jak jest test pozytywny to oznacza, że za 9 mies. będzie dzidzi. Niestety to nie jest takie proste....
ach ten tydzień taki smutny jest -
nick nieaktualnyEA wrote:czytałam że przy ciąży pozamacicznej niektóre dziewczyny tak miały, gdy im jajowód pękł...
Klekotowa, dineh lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEA wrote:czytałam że przy ciąży pozamacicznej niektóre dziewczyny tak miały, gdy im jajowód pękł...
-
nick nieaktualny