X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namówiłyście mnie - też zrobię jutro sernik :D

A teraz uciekam, bo już nie dam rady siedzieć, jajniory bolą i spać się chce...

Dobrej nocy i udanego weekendu! :)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana, peka Ci ? Moj mnie nawet rozsmieszyl dzisiaj. Mam sernik w serniku, bo pekl caly naokolo w srodku. Chyba czas sie pozbyc piekarnika

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zbieram z kompa. Jutro ważny dzień :) Buziaki :*

• Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi zawsze z góry lekko pęka, dla mnie to oznaka, że jest dobrze wypieczony. Może za ostro piekłas?

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Dzoana, peka Ci ? Moj mnie nawet rozsmieszyl dzisiaj. Mam sernik w serniku, bo pekl caly naokolo w srodku. Chyba czas sie pozbyc piekarnika
    A na moje oko to za wysoką masz temperaturę w piekarniku :) albo za suchy jest sernik jak go wylewasz do formy :)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pracowałam kiedyś w sernikowym raju. Szefowa piekła serniki (podobno najlepsze w miescie) i jej też pekaly. Więc chyba to nic złego. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • EA Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 21:00

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ea, podobno pachwiny moga ciagnac jak sie macica rozszerza :) Dziewczyny, sernik kaput, przypalony i caly opadl. Masa nie za sucha, bo ba kilo sera daje 6 jajek i 5 zoltek. To jest moj popisowy numer. Piekarnik kaput.

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amica i Ea przykro mi :( tulę :*

Powiem Wam wszystkim szczerze, że przez cały okres starań tylko JEDEN RAZ testowałam w dniu spodziewanej miesiączki - wtedy kiedy zaszłam w ciąże, bo miałam przeczucie. Założenie mam takie, ze testować będę kilka dni po terminie i u mnie się to sprawdza. A bety nigdy nie robiłam. Wiem, że człowieka kusi, ale wydaje mi się, ze to troszkę mniejsze rozczarowanie. Oczywiści inna kwestia jak lekarz każe, w którymś tam dniu bętę zrobić, bo lekarza trzeba słuchać.

Mi w szpitalu lekarz powiedział, że on przed 7 tyg. ciąży w ogóle jej nie potwierdza, bo wychodzi z założenia, że do 7 tyg. wszytko się może zdarzyć. W 7 już widać serduszko i to już poważniejsza sprawa. Oczywiście inaczej jest jak są plamienia, wtedy robi badania. A jak nie, to powiedział tak: "jeżeli test wyszedł pozytywny to proszę traktować się, jakby była Pani w ciąży. Do mnie na badanie dopiero ok. 7 tyg.". Podkreślam to nie mój gin., tylko gin w szpitalu.

Klekotowa lubi tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie słyszałam żeby bolały pachwiny jak beta spada albo że przy bólu pachwin spada beta... nie wszystko wynika jedno z drugiego... :(

• EA Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 21:01

• EA Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• EA Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes... niestety to może się wydawać brutalne podejście ale w większości przypadków takie niestety jest :( nie wynika to wcale z bezduszności lekarzy tylko z ich racjonalnego podejścia...

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, dlatego jeżeli ze względów mojej historii chorobowej nie będę musiała iść na usg wcześniej, to odczekam do 6 tyg. Życie jest brutalne, a my starające się zderzamy się nagle ze ścianą. Ludziom się wydaje, że zajście w ciąże jest super łatwe, a jak jest test pozytywny to oznacza, że za 9 mies. będzie dzidzi. Niestety to nie jest takie proste.... :(

ach ten tydzień taki smutny jest :(

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    czytałam że przy ciąży pozamacicznej niektóre dziewczyny tak miały, gdy im jajowód pękł... :(
    EA, nie ma co myśleć o najgorszym, najlepiej przejdź się do lekarza, zbada Cię i wszystko wyjaśni. My tu diagnozy nie postawimy. Możemy tylko Cię wirtualnie utulić i dodać sił na dalsze starania ;)

Klekotowa, dineh lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widział ktoś dziś Ewcię?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    czytałam że przy ciąży pozamacicznej niektóre dziewczyny tak miały, gdy im jajowód pękł... :(
    EA, do czasu wizyty u gina powinni Ci internet odciąć... nie czytaj głupot tylko idź do lekarza bo ani my tu nic nie wymędrkujemy ani tym bardziej Ty nic mądrego w internecie nie znajdziesz... :( a tylko się będziesz dołować bez potrzeby coraz to gorszymi schorzeniami :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    A widział ktoś dziś Ewcię?
    Ja :) na pazurkach była rano a potem coś jej żołądek świrował :) ale jest git <3

Jaspis lubi tę wiadomość

• EA Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 21:02

‹‹ 500 501 502 503 504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ