Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry wieczór!
Dziewczyny, te które przynosicie złe wieści, bardzo mi przykro.. Trzymam za Was kciuki w następnych cyklach, tak samo jak za każdą inną!
Podczytuję Was trochę i widzę, że dzisiaj baardzo weekendowo się w pewnym momencie zrobiłoPrzyszłe mamusie a takie % w głowie. Korzystajcie!
Jaspis, moja droga imienniczko!. Jestem! Żyję! Mam się (powiedzmy) dobrze!
. Wysłałam Ci zaproszenie do psiapsiółek
Myślę o Was Staraczki! Dobrej nocy! :*Jaspis, Ro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:że Ci oczu nie szkoda...
ja to bym już ledwo paczała
bo mam kurzą ślepotę
A w dzień Bartek mi nie daje robić, rozsypuje koraliki, ciągnie za nitkę
Czasem Wam zazdroszczę tego spokoju w domu.Klekotowa lubi tę wiadomość
-
No cóż... Powiem szczerze że żałuję że pojechałam bo lekarz się trafił taki ze brak słów.
Probowalam na początku mówić że jestem w ciąży i krwawie ale jak powiedziałam pani przy rejestracji jaki to tydzień ciąży to... Miałam wrażenie, że z mojego przypadku zrobiła zwykły okres... I wgl po co ja tu przyszłam z okresem... Kazała usiąść i czekać. Noszz mam nadzieję, że więcej jej nie spotkam.
Jak już w końcu się dostałam do lekarza (czekałam tylko 1,5 godzinki..., ale do zwykłego ginekologa nie mogłam się na dzisiaj dostac) to powiedziałam mu wszystko od początku bo chciałam się dowiedzieć co do za krwawienie a potem dzień tylko z plamieniem..
Na początku miałam w planach panikowac że jestem w ciąży i w trakcie poronienia ale wyszloby jeszcze gorzej...
Ogólnie zobaczył moje wyniki i powiedział te dwa słowa "Ciąża biochemiczna".
Nie zbadał mnie nawet. Powiedział, że tak się często zdarza, mam pójść do ginekologa jak skończy się krwawienie sprawdzić czy się oczyscilam i za tydzień powtórzyć betę czy spadła. Ogólnie. Kazał przygotować się n większe krwawienie i bardziej bolesne
Także nie dowiedziałam się niczego nowego.
Jak mu powiedziałam, że 1 dzień krwawilam dosyć mocno a potem plamilam cały kolejny dzień to powiedział tylko, że wygląda mu to na krwiaka, który się oczyszczal a krwawienie związane z poronieniem dopiero się zacznie....
A jego odpowiedź na moja spadająca betę to, że nic się nie da przecież zrobić, że przecież mi jej nie podniesie.
Lekarz pełen "empatii i zrozumienia". Rozumiem że piątek, weekend koniec pracy czy tam dyżuru ale poczułam się serio jakbym przyszła że zwykłym okresem i chciała utrzymać ciążę...
Myślałam, że cb to nic takiego. Kilka. Dni później okres i tyle. Bardzo się mylilam . Przechodzę to gorzej niż się spodziewałam. Przepraszam, że tak chaotycznie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2017, 00:31
-
Gigi,naprawdę bardzo mi przykro.W zeszłym cyklu też miałam biochemiczna,wiem,ze to marne pocieszenie ,ale ciąża biochemiczna jest odpowiedzią na wade zarodka.Miałam taka sama sytuację,mocne krwawienia jeden dzień,potem plamienie ,potem cisza,a potem ogromne krwawienia.Jesli to biochemiczna to jedynym pot.jest beta,i faktycznie lekarz tu nic nie wymyśli.
Jeszcze raz ściskam,tule,pisz śmiało w razie czego."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Gigi bardzo Ci współczuje, był to Twój 1cs, a już tyle skrajnych emocji od wielkiego szczęścia, że udało sie za pierwszym razem zobaczyć dwie kreseczki, po ogromny smutek i rozpacz przy malejącej becie i krwawieniu. Trzymaj się dzielnie Kochana, po tych złych chwilach, przyjdą do Was wkrótce cudowne wieści!!!kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Gigi przytulam mocno. Widocznie tak musiało być, natura wiedziała co zrobić. Bic się nie martw kolejny cykl owocnych starań przed Wami będzie dobrze zobaczysz.
Ja na 9 do fryzjera. Potem na 15 do koscioła i na przyjęcie weselnetakże nadrobie Was pewnie jutro, nie piszcie za wiele :p
U nas śnieg pruszył w nocy... -
Witam i ja... weekendowo z pracy. Temperatura rośnie i chyba jutro zatestujęurl=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece]
[/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤