Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jest, zgadzam się. To tak jak wpiszesz w Google bol zęba, a wyskakuje Ci rak jamy ustnej... oddaj się w ręce fachowca, dopiero wtedy będziesz mogła się poważnie martwić, albo i cieszyć że to jednak nic groźnego
EA, dineh, Anna6 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
A mnie przed momentem szlag jasny trafił. Słyszałam wypowiedź jakiegoś zasranego gnoja (z 18 lat) w TVN odnośnie in vitro, że to porownywalne do aborcji. Ty głupi ch.ju obyś musiał się kiedyś zaru.chac na śmierć żebyś dziecko zrobił.
Ps. Przepraszam za wulgaryzmy i chamstwo.Klekotowa, mili_moli, MilliSBB, Karola27, dineh, Anna6 lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:A mnie przed momentem szlag jasny trafił. Słyszałam wypowiedź jakiegoś zasranego gnoja (z 18 lat) w TVN odnośnie in vitro, że to porownywalne do aborcji. Ty głupi ch.ju obyś musiał się kiedyś zaru.chac na śmierć żebyś dziecko zrobił.
Ps. Przepraszam za wulgaryzmy i chamstwo."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Już mi ciśnienie zeszło, ale aż się zagotowalam. Tymczasem mykam w kimono buziaki :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam nerwice!!!! Po tej akcji w sklepie liczyłam na mojego meza ze wieczor bedzie razem taki romantyczny bo czuje ze owulka za rogiem... A ten mi w łóżku że z teściem wypił ze mna sie do bił i ma dość... Kobiety on śpi!!!! A ja wkurzona piwo pije!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:41
4 cs:) -
lollita wrote:Dziewczyny mam nerwice!!!! Po tej akcji w sklepie liczyłam na mojego meza ze wieczor bedzie razem taki romantyczny bo czuje ze owulka za rogiem... A ten mi w łóżku że z teściem wypił ze mna sie do bił i ma dość... Kobiety on śpi!!!! A ja wkurzona piwo pije!!!!!
Gdzie ci mezczyzniiiiiiiiii, prawdziwy taacyyy... U mnie to piatkowy standard
-
Ale bardzo mi sie podobal jego tekst. W sumie oba Z tesciem wypil, z Toba dobil Luuzik kochana, tsk to z nimi jest. Z nami tez roznie, ale wiemy, kiedy moze byc owulka i nieraz nam tez sie nie chce, ale sie zmuszamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 22:48