Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedyne co zwróciło moją uwagę to fakt, że początek krwawienia był jasny, potem ciemniejszy i że cała @ trwała krótko. No i może to, że bolał mnie brzuch po lewej stronie. To na pewno @, tylko jakaś koślawa.
Kiedy myśleliśmy, że jestem w ciąży cieszył się tak bardzo, że miał łzy w oczach, mówiąc o tym, co musimy kupić i że może będą bliźniaki (oboje jego rodzice mają bliźniacze rodzeństwo)... Czasami czuję, że go zawodzę, że nie jestem w pełni kobietą.
Może ten wyjazd dobrze nam zrobi i wróci temat ślubuPonad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
A to może i u mnie też. Hm chyba muszę przyspieszyć powtórzenie badań .
Co 2 godziny??? Współczuję Oby teraz było łagodniejPonad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
EA wrote:cześć dziewczyny
ja już po becie, wyniki dziś wieczorem. Nie spodziewam sie nic dobrego. Pielęgniarka uspokoiła mnie że mam za niską beta na ciąże pozamaciczną, bo tego sie najbardziej obawiałam (w piątek 6,32) Co ma być to będzie..
Jakieś dobre wieści dziś? Czekamy na Klekotka -
EA wrote:Gigi - Dzięki kochana. Coś czuje że będzie biochemiczna, bo takie skoki też nie wróżyłyby dobrze. Pewnie dziś odstawie luteine. Troche sie tego boje. eh...
Gigi, a jak sie trzymasz psychicznie?
Teraz myślę, że lepiej, że stało się to na tym etapie a nie na pozniejszym -
EA też tak to sobie tłumacze. Jak czytam o aniołka j w którymś tygodniu ciąży jak już byłk serduszko albo ruchy to jednak wybieram ta cb
Tak. Pytam o to. U mnie będzie 9dc teoretycznie jak pójdę na wizytę . Bo według mnie @ zaczęła się dwa dni temu. Wcześniej było krwawienie najprawdopodobniej z jakiegoś krwiak który się zrobił. Dzisiaj też przeczytałam na forum, że ginekolog powiedział dziewczynie, że krwiak mógł się zrobić z powodu zbyt niskiego progesteronu. Nie dowiem się ją 100% jak to u mnie było ale wydaje mi się to najbardziej prawdopodobne
Myślę, że nawet jak dzisiaj bym poszła to i tak lekarz już nie będzie w stanie stwierdzić czy był krwiak czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 18:32
-
EA wrote:Gigi- ja też miałam niski progesteron więc tak jak piszesz, to może być nasz powód nie utrzymania ciąży...
Moge Cie zapytać tutaj na forum wprost jak wygląda krwawienie przy biochemicznej? Mnie chyba to czeka niedługo. Boje sie tego. Da sie chodzić do pracy? Przepraszam, wiem że to wszystko świeże dla Ciebie ale kompletnie nie wiem na co sie nastawiać, już zaczynam schizować.
Nie wiem jakie masz zwykle @ i jakie do ciebie będzie mocne a jakie nie.
U mnie podczas zwykłej @ takie mocne krwawienie jest zawsze w 2 i 3 dzien(skrzepy) a potem już coraz mniej.
W pracy jestem cały czas na podpaskach nightWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 18:42