Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Nie trać. Ja w pierwszą ciążę zaszlam w wieku 26 lat. Byłam po 7 latach leczenia bezpłodności. Lekarze nie dawali szans. Na invitro nie było szans. Kiedy straciłam nadzieję pojawił się cud. Teraz w domu mamy dwa cudy i wierzę że będzie trzeci czego i tobie życzę
jeszcze nie trace nadziei, wierze, że w koncu sie uda:) -
O matko ile tu u nas nowych nickow.
Witam się z nowymi staraczkami.muminka83 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Hej dziewczyny!
Iwonka gratuluję! Wychodzi na to że Ci się udało. :*
Ola, tak, tak. Idź na betę. Nie ma co się katowac
Jak tam Wam weekend mija?
Od piątku mam dwie 12-latki w domu i łeb 5 na 6:-)
Widzisz mój wykres??!masakra jakas!
Oficjalnie uważam cykl za stracony.
A co u Ciebie?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
A tak dla zmiany tematu, któraś miała testować czarną maseczkę z allegro, i jak? (Przepraszam, ale nie pamiętam która
, zbyt wiele tu się dzieje)
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
ja testowałam, ale domową, zrobioną na bazie przepisu Klekotowej (której nie ma z nami już tydzień
...). I powiem tak - najważniejsze moim zdaniem, to bardzo grubo ją nałożyć. Efekt jest, to na pewno, ale niestety w miejscach gdzie nałożyłam cienką warstwę maseczki - miałam ogromny problem, by ją zerwać. Polecam, bo jak mówię - jest tania, a węgiel bezsprzecznie działa oczyszczająco, więc są efekty. Jednak nie jest to efekt WOW.
Ro lubi tę wiadomość
-
floreczka wrote:A tak dla zmiany tematu, któraś miała testować czarną maseczkę z allegro, i jak? (Przepraszam, ale nie pamiętam która
, zbyt wiele tu się dzieje)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Milli Twój wykres to Enigma.
kiedy idziesz do gina?
U nas spoko, wczoraj było otwarcie sezonu. Zrobiliśmy siebie ognisko, byli rodzice i szwagier.także dzisiaj wszyscy umierają a ja się czuję jak skowronek.
Padło hasło że rodzice chcą zostać dziadkami już, pierwszy raz.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Milli Twój wykres to Enigma.
kiedy idziesz do gina?
U nas spoko, wczoraj było otwarcie sezonu. Zrobiliśmy siebie ognisko, byli rodzice i szwagier.także dzisiaj wszyscy umierają a ja się czuję jak skowronek.
Padło hasło że rodzice chcą zostać dziadkami już, pierwszy raz."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
lollita wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef086892394e.jpg
Co wy na to?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dla mnie wygląda jak utleniony.Jest wyraźnie żółty od strony kreski testowej.Moje wszystkie testy niektóre szybciej niektóre dłużej tak wyglądały,odczynnik sie zabarwial po stronie testowej.
Idź na bete."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs