X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa nic się do Was nie odzywała?
    Strasznie się o nią martwię.. :(

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kesja, Ewcia_92 miło, że nas odwiedzacie. Życzę Wam i Waszym maluszkom duuuuuuużo zdrowia i spokoju ;) wpadajcie do nas!

Lorien ja bym na Twoim miejscu skonsultowała ten wynik. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Wróblowa, ja też uważam, że wyniki nie są takie złe. Pokażesz je gin., pójdziecie do androloga, Wróbel podejmie kurację i wierzę, że się poprawi. Ważne, że plemniki są! Mój gin. też powtarza, że wystarczy jeden plemnik. Dobrze, że zrobiliście badania przynajmniej wiecie, na czym stoicie. Tulę :*

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewuszki za dobre słowa! Tak bardzo mnie podniósłyscie na duchu! :*

A ja mam chyba faktycznie płodne, bo kot się chce we mnie wkręcić! :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Lorien ja bym na Twoim miejscu skonsultowała ten wynik. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Tak wiem, ide najprawdopodobniej we wtorek do gina który prowadził moje 2 ciąże i wykonywał CC, ale on tylko prywatnie przyjmuje, więc póki nie byłam w ciąży nie chodziłam do Niego, ale mam do Niego zaufanie.
    Dziś badało mnie 3 lekarzy, tzn 3 patrzyło w monitor usg... więc raczej o pomyłce nie ma mowy, teraz tylko potrzebuje dobrego gin żeby poskładał mnie do kupy :P

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój T od urologa dostał takie tabletki MultiPROSTI

MultiPROSTI to suplement diety zawierający zestaw ekstraktów roślinnych: z owoców palmy sabalowej, standaryzowany na beta-sitosterole, z owoców granatu, będący źródłem kwasu elagowego, z korzenia żeń-szenia, olej z pestek dyni, aminokwas L-argininę, witaminę B6, cynk i selen.

Cynk pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu testosteronu we krwi, który odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie prostaty. Pomaga również w utrzymaniu prawidłowej płodności i funkcji rozrodczych u mężczyzn. Selen przyczynia się do prawidłowego przebiegu spermatogenezy (tworzenie plemników). Dodatkowo zawarta w produkcie witamina B6 przyczynia się do regulacji aktywności hormonalnej.

Składniki: olej sojowy (substancja wypełniająca); żelatyna wołowa (składnik otoczki); L-arginina: ekstrakt z owoców palmy sabalowej (Sarenoa repens J.K. Small); glicerol (substancja utrzymująca wilgoć); ekstrakt z owoców granatu (Punica granatum L.); olej z pestek dyni (Cucurbita pepo L.); ekstrakt z korzenia żeń-szenia (Panax ginseng C.A. Meyer); tlenek cynku; L-selenometionina; lecytyna sojowa (emulgator); chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6); tlenki żelaza, koszenila (barwniki).

Kupie niech zażywa, pomoże na wojowników a ja w między czasie zrobie z soba porządek :P

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • kmala Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:

OMG :) dobre :)

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:

ja nie wiem po co Ci termometr i samoobserwacja skoro masz kota ;)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmala hahaha no on rzadko przychodzi do nas, a teraz ociera się i w dodatku mruczy. :D

kmala lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes Taaaa to taki kot wyrocznia. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiem czy już Wam pisałam o tym, ale ja Wam polecam wcinać granaty :). Są pyszne i nazwane owocem płodności. Nie tylko mają właściwości przeciwnowotworowe, ale również poprawiają gospodarkę hormonalną, podnoszą libido :).

Tylko jedna uwaga! Strasznie brudzą ręce :P. Nie można domyć paznokci i skórek. Są czarne jakbyście wyszły z garażu :D

monijaaa lubi tę wiadomość

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest i on. Brawa dla @

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, niech się pieronem kończy i zaczynacie nowy cykl :) <3.

• szygas Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkich :)

cykl 26/27dn
    Romek i oczywiście moja kochana Dziunia
    m:

1578ed1f50f85fee8cdde554179e45e2.png
  • Blueyes Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM przynajmniej się wszystko wyjaśniło ;) Teraz cycki do przodu i z optymizmem w nowy cykl!

• milka30 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Dziewczyny, nie wiem czy już Wam pisałam o tym, ale ja Wam polecam wcinać granaty :). Są pyszne i nazwane owocem płodności. Nie tylko mają właściwości przeciwnowotworowe, ale również poprawiają gospodarkę hormonalną, podnoszą libido :).

Tylko jedna uwaga! Strasznie brudzą ręce :P. Nie można domyć paznokci i skórek. Są czarne jakbyście wyszły z garażu :D

My z moim mieliśmy kiedyś granatową fazę i tak codziennie w łóżku jedliśmy granaty, a potem trzeba było ścianę malować nad łóżkiem bo była cała w czerwonych zaciekach, tak szamaliśmy, pychaaa :D

Ewcia_92, Blueyes lubią tę wiadomość

LUF
    20.04.2018 - beta 46,19 :)
  • Lorien Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancia przepisz mnie do starających się, nie wiem kiedy dostaniemy zielone światło..

201105094670.png

201306191570.png

lph8g8ddykx4sqah.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka, hahahha :D. Dla nas granaty to narkotyk. Nie da się bez nich żyć :P. A to że efekt jest wszędzie w koło no to cóż.. Życie :D <3

• Gigi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe osoby :)

Wroblowa przykro mi z powodu wyników, ja się nie znam ale jeśli dziewczyny mówią że nie jest źle to znaczy że mają rację. Trzymam kciuki

Lorien z tym rozejsciem to nieciekawie. :/ poszłabym to skonsultować

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • szygas Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można do was???? może nie jestem nowy na forum ale nadal staramy sie :-(

cykl 26/27dn
    Romek i oczywiście moja kochana Dziunia
    m:

1578ed1f50f85fee8cdde554179e45e2.png
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szygas pewnie, że można :)

Ale się wkurzyłam...
    Nie wiem czy pamiętacie, na początku lutego pisałam, że miałam stłuczkę. Facet wjechał w mój samochód na światłach. Ponieważ moje auto to pchełka wgniecenie jest dosyć spore i klapa od bagażnika się nie zamyka. Kilka dni temu dostałam wiadomość od ubezpieczyciela sprawcy, że odszkodowanie zostanie wypłacone. Dzisiaj dowiedziałam się, że ubezpieczyciel uznał szkodę jako całkowitą... Nie wiem co z tym zrobić, samochód jest sprawny, jeździ i ma się dobrze a oni wyliczyli, że koszt naprawy przewyższy znacznie wartość samochodu - naprawdę nie wiem jakim cudem. ;/ Jeśli teraz uznają szkodę całkowitą to przy następnym takim zdarzeniu nie dostanę żadnych pieniędzy. Na dodatek kwota jaką mają wypłacić, jak za szkodę całkowitą jest naprawdę śmieszna. Jakbym miała mało problemów :(

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
‹‹ 585 586 587 588 589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ