Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kesja, Ewcia_92 miło, że nas odwiedzacie. Życzę Wam i Waszym maluszkom duuuuuuużo zdrowia i spokoju
wpadajcie do nas!
Lorien ja bym na Twoim miejscu skonsultowała ten wynik. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Wróblowa, ja też uważam, że wyniki nie są takie złe. Pokażesz je gin., pójdziecie do androloga, Wróbel podejmie kurację i wierzę, że się poprawi. Ważne, że plemniki są! Mój gin. też powtarza, że wystarczy jeden plemnik. Dobrze, że zrobiliście badania przynajmniej wiecie, na czym stoicie. Tulę :*Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewuszki za dobre słowa! Tak bardzo mnie podniósłyscie na duchu! :*
A ja mam chyba faktycznie płodne, bo kot się chce we mnie wkręcić!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Blueyes wrote:Lorien ja bym na Twoim miejscu skonsultowała ten wynik. Trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Tak wiem, ide najprawdopodobniej we wtorek do gina który prowadził moje 2 ciąże i wykonywał CC, ale on tylko prywatnie przyjmuje, więc póki nie byłam w ciąży nie chodziłam do Niego, ale mam do Niego zaufanie.
Dziś badało mnie 3 lekarzy, tzn 3 patrzyło w monitor usg... więc raczej o pomyłce nie ma mowy, teraz tylko potrzebuje dobrego gin żeby poskładał mnie do kupy -
Mój T od urologa dostał takie tabletki MultiPROSTI
MultiPROSTI to suplement diety zawierający zestaw ekstraktów roślinnych: z owoców palmy sabalowej, standaryzowany na beta-sitosterole, z owoców granatu, będący źródłem kwasu elagowego, z korzenia żeń-szenia, olej z pestek dyni, aminokwas L-argininę, witaminę B6, cynk i selen.
Cynk pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu testosteronu we krwi, który odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie prostaty. Pomaga również w utrzymaniu prawidłowej płodności i funkcji rozrodczych u mężczyzn. Selen przyczynia się do prawidłowego przebiegu spermatogenezy (tworzenie plemników). Dodatkowo zawarta w produkcie witamina B6 przyczynia się do regulacji aktywności hormonalnej.
Składniki: olej sojowy (substancja wypełniająca); żelatyna wołowa (składnik otoczki); L-arginina: ekstrakt z owoców palmy sabalowej (Sarenoa repens J.K. Small); glicerol (substancja utrzymująca wilgoć); ekstrakt z owoców granatu (Punica granatum L.); olej z pestek dyni (Cucurbita pepo L.); ekstrakt z korzenia żeń-szenia (Panax ginseng C.A. Meyer); tlenek cynku; L-selenometionina; lecytyna sojowa (emulgator); chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6); tlenki żelaza, koszenila (barwniki).
Kupie niech zażywa, pomoże na wojowników a ja w między czasie zrobie z soba porządek -
Kmala hahaha no on rzadko przychodzi do nas, a teraz ociera się i w dodatku mruczy.
kmala lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyDziewczyny, nie wiem czy już Wam pisałam o tym, ale ja Wam polecam wcinać granaty
. Są pyszne i nazwane owocem płodności. Nie tylko mają właściwości przeciwnowotworowe, ale również poprawiają gospodarkę hormonalną, podnoszą libido
.
Tylko jedna uwaga! Strasznie brudzą ręce. Nie można domyć paznokci i skórek. Są czarne jakbyście wyszły z garażu
monijaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Dziewczyny, nie wiem czy już Wam pisałam o tym, ale ja Wam polecam wcinać granaty
. Są pyszne i nazwane owocem płodności. Nie tylko mają właściwości przeciwnowotworowe, ale również poprawiają gospodarkę hormonalną, podnoszą libido
.
Tylko jedna uwaga! Strasznie brudzą ręce. Nie można domyć paznokci i skórek. Są czarne jakbyście wyszły z garażu
My z moim mieliśmy kiedyś granatową fazę i tak codziennie w łóżku jedliśmy granaty, a potem trzeba było ścianę malować nad łóżkiem bo była cała w czerwonych zaciekach, tak szamaliśmy, pychaaaEwcia_92, Blueyes lubią tę wiadomość
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe osoby
Wroblowa przykro mi z powodu wyników, ja się nie znam ale jeśli dziewczyny mówią że nie jest źle to znaczy że mają rację. Trzymam kciuki
Lorien z tym rozejsciem to nieciekawie.poszłabym to skonsultować
-
Szygas pewnie, że można
Ale się wkurzyłam...
Nie wiem czy pamiętacie, na początku lutego pisałam, że miałam stłuczkę. Facet wjechał w mój samochód na światłach. Ponieważ moje auto to pchełka wgniecenie jest dosyć spore i klapa od bagażnika się nie zamyka. Kilka dni temu dostałam wiadomość od ubezpieczyciela sprawcy, że odszkodowanie zostanie wypłacone. Dzisiaj dowiedziałam się, że ubezpieczyciel uznał szkodę jako całkowitą... Nie wiem co z tym zrobić, samochód jest sprawny, jeździ i ma się dobrze a oni wyliczyli, że koszt naprawy przewyższy znacznie wartość samochodu - naprawdę nie wiem jakim cudem. ;/ Jeśli teraz uznają szkodę całkowitą to przy następnym takim zdarzeniu nie dostanę żadnych pieniędzy. Na dodatek kwota jaką mają wypłacić, jak za szkodę całkowitą jest naprawdę śmieszna. Jakbym miała mało problemów