Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
milka30 wrote:Moja siostra ma włoski na sutkach,palcach u stóp i pod pępkiem taki pionowy paseczek włosów, o nogach to już nawet nie wspomnę
Dodatkowo ma tyłozgiecie, a wpadła w wieku 17 lat.Pewnie coś tam ma nie tak, ale jak sama mówi w niczym jej to nie przeszkadza
ale serio na takie rzeczy to tylko baby uwagę zwracają, bo mój zauważył dopiero jak jemu powiedziałam i w ogóle to nie przeszkadza
My takie pindy jesteśmy"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Olimpia78 wrote:Dziewczyny powiedzcie jak to jest z temperatura , ja w czasie okresu mierze w ustach, a po okresie w pochwie i po okresie zaraz pokazuje mi owulacje na wykresie , bez sensu, jaka jest roznica temperatur w obu tych miejscach.
W ustach temperatura jest dla mnie niepewna. Musisz mieć cały czas jedno i to samo miejsce pod językiem. Jak nie chcesz mierzyć temperatury w czasie @ to nie musisz tego robić.ja nie mierzę wcale, dopiero od dnia bez krwi.
Ja też mam stefana, wokół brodawek, na brzuchu. eh.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
monijaaa wrote:Karolyna to tak w takim wypadku ewidentnie widać, że to jest hormonalny problem.
Mnie ciekawi czy da się to cofnąć.
Monija, myślę, że tak. Zastanawiałam się, po tym, co wyczytałam o zależności pro i androgenów, czy jest sens badać te drugie. Ale chyba sobie podaruję, bo może być tak, że z wiadomych powodów wyjdą wysokie. Za 2 miesiące i tak kontrola.
W weekend pierwszy raz w naszej 8letniej karierze usłyszałam od chłopa, żebym sobie wąsy zgoliła -
Karolyna też tak sobie to tłumaczę.
także keep calm and make a baby.
Karolyna, monijaaa lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Auricomka wrote:Jestem zdołowana:( 26 dzien cyklu a na usg pecherzyk dominujący znowu na prawy m jajniku. Owulacja była normalni enic z tgeo nie rozumiem:(
Ech, Auricomka, chyba większość z nas tutaj zebranych nic z tego nie rozumieNic tylko dzieci robić
-
Karolyna wrote:Ech, Auricomka, chyba większość z nas tutaj zebranych nic z tego nie rozumie
Nic tylko dzieci robić
Bez sensu kurde. pod koneic cyklu pecherzyk ktory w sumie już jest torbielą - 24 mm;/. Najchetniej bym to całe diagnozowanie się rzuciła:( -
Karolyna wrote:Monija, myślę, że tak. Zastanawiałam się, po tym, co wyczytałam o zależności pro i androgenów, czy jest sens badać te drugie. Ale chyba sobie podaruję, bo może być tak, że z wiadomych powodów wyjdą wysokie. Za 2 miesiące i tak kontrola.
W weekend pierwszy raz w naszej 8letniej karierze usłyszałam od chłopa, żebym sobie wąsy zgoliła
Kurczę, nie powinien tak mówić. To nie nasza wina!"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyomg wchodze na formu czytam o jakis wloskach, androgenach, testosterach, oczom nie dowierzam i az dwa razy sprawdzilam czy weszlam w dobra grupe
a jednak tak!
Witam sie weekendowo, do 16stej juz blizej niz dalej, ale tak mi sie dzis nic nie chce....
U mnie w weekend oczekiwanie na @, ale znajdac zycie dostane w poniedzialek jak będe szła na tance... eh my kobiety.
Wroblowa ale lasencja z Ciebie, szczerze mowiac Wrobla z Twoich opowiadan wyobrazalam sobie troche inaczej-bardziej tak jak go Karolyna przedstawila hahaha
Ok szefowa pojechala-czas na kawke -
Joanna bo tutaj u nas to taki trochę pchli targ.
Ja nie wiem, skąd takie wyobrażenie Wróbla.drwala.
Jaką kawkę pijesz? Mnie też muli spanie, ale nie wiem czy pić czy nie.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EA wrote:Stworzylam kolejne dwie linie
"Oda do jajników"
Jajniczki oto płyną do was plemniczki
więc się radujcie i w ciążę zaskakujcie.
My matkami w końcu chcemy być
bo w inny sposób nie chcemy żyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 14:19