Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie dodatkowo pośladki, nad wargą i pojedyncze na brodziemilka30 wrote:Moja siostra ma włoski na sutkach,palcach u stóp i pod pępkiem taki pionowy paseczek włosów, o nogach to już nawet nie wspomnę
Dodatkowo ma tyłozgiecie, a wpadła w wieku 17 lat.Pewnie coś tam ma nie tak, ale jak sama mówi w niczym jej to nie przeszkadza 

ale serio na takie rzeczy to tylko baby uwagę zwracają, bo mój zauważył dopiero jak jemu powiedziałam i w ogóle to nie przeszkadza
My takie pindy jesteśmy
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Olimpia78 wrote:Dziewczyny powiedzcie jak to jest z temperatura , ja w czasie okresu mierze w ustach, a po okresie w pochwie i po okresie zaraz pokazuje mi owulacje na wykresie , bez sensu, jaka jest roznica temperatur w obu tych miejscach.
W ustach temperatura jest dla mnie niepewna. Musisz mieć cały czas jedno i to samo miejsce pod językiem. Jak nie chcesz mierzyć temperatury w czasie @ to nie musisz tego robić.
ja nie mierzę wcale, dopiero od dnia bez krwi. 
Ja też mam stefana, wokół brodawek, na brzuchu. eh.

Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
monijaaa wrote:Karolyna to tak w takim wypadku ewidentnie widać, że to jest hormonalny problem.
Mnie ciekawi czy da się to cofnąć.
Monija, myślę, że tak. Zastanawiałam się, po tym, co wyczytałam o zależności pro i androgenów, czy jest sens badać te drugie. Ale chyba sobie podaruję, bo może być tak, że z wiadomych powodów wyjdą wysokie. Za 2 miesiące i tak kontrola.
W weekend pierwszy raz w naszej 8letniej karierze usłyszałam od chłopa, żebym sobie wąsy zgoliła
-
Karolyna też tak sobie to tłumaczę.
także keep calm and make a baby.
Karolyna, monijaaa lubią tę wiadomość

Olek - 05.11.2020 👦🏼
Auricomka wrote:Jestem zdołowana:( 26 dzien cyklu a na usg pecherzyk dominujący znowu na prawy m jajniku. Owulacja była normalni enic z tgeo nie rozumiem:(
Ech, Auricomka, chyba większość z nas tutaj zebranych nic z tego nie rozumie
Nic tylko dzieci robić
-
Karolyna wrote:Ech, Auricomka, chyba większość z nas tutaj zebranych nic z tego nie rozumie
Nic tylko dzieci robić 
Bez sensu kurde. pod koneic cyklu pecherzyk ktory w sumie już jest torbielą - 24 mm;/. Najchetniej bym to całe diagnozowanie się rzuciła:(
-
Myślę, że warto zbadać i androgeny. A podwyższone też są przy PCOS.Karolyna wrote:Monija, myślę, że tak. Zastanawiałam się, po tym, co wyczytałam o zależności pro i androgenów, czy jest sens badać te drugie. Ale chyba sobie podaruję, bo może być tak, że z wiadomych powodów wyjdą wysokie. Za 2 miesiące i tak kontrola.
W weekend pierwszy raz w naszej 8letniej karierze usłyszałam od chłopa, żebym sobie wąsy zgoliła
Kurczę, nie powinien tak mówić. To nie nasza wina!
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyomg wchodze na formu czytam o jakis wloskach, androgenach, testosterach, oczom nie dowierzam i az dwa razy sprawdzilam czy weszlam w dobra grupe
a jednak tak!

Witam sie weekendowo, do 16stej juz blizej niz dalej, ale tak mi sie dzis nic nie chce....
U mnie w weekend oczekiwanie na @, ale znajdac zycie dostane w poniedzialek jak będe szła na tance... eh my kobiety.
Wroblowa ale lasencja z Ciebie, szczerze mowiac Wrobla z Twoich opowiadan wyobrazalam sobie troche inaczej-bardziej tak jak go Karolyna przedstawila hahaha
Ok szefowa pojechala-czas na kawke
-
Joanna bo tutaj u nas to taki trochę pchli targ.

Ja nie wiem, skąd takie wyobrażenie Wróbla.
drwala. 
Jaką kawkę pijesz? Mnie też muli spanie, ale nie wiem czy pić czy nie.

Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podoba mi sięEA wrote:Stworzylam kolejne dwie linie

"Oda do jajników"
Jajniczki oto płyną do was plemniczki
więc się radujcie i w ciążę zaskakujcie.
My matkami w końcu chcemy być
bo w inny sposób nie chcemy żyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 14:19

To wychodzi na dowcipnym USG ? Bo od jakiś dwóch lat mam co wizytę i tylko raz wyszła torbiel, która znikła