Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGigi w piatek o 16stej zebranie? Współczuje. Da sie jeszcze myslec o tej porze o pracy? mhhhhh
Karolyna, masz dobry pomysl! Tez tak zrobie, poki jeszcze @ nie przyszla!
Dotego przewiaze sie czerwona kokardką, zeby nie bylo, ze go nie ostrzegalam hahah -
Joannanml wrote:Gigi w piatek o 16stej zebranie? Współczuje. Da sie jeszcze myslec o tej porze o pracy? mhhhhh
Karolyna, masz dobry pomysl! Tez tak zrobie, poki jeszcze @ nie przyszla!
Dotego przewiaze sie czerwona kokardką, zeby nie bylo, ze go nie ostrzegalam hahah..ja nie myślę od rana ogólnie także protokolowanie pójdzie mi na pewno świetnie
-
Żeby mi się chciało tak jak jak mi się nie chce, nie wiem jak Wy ale ja dziś chyba nic konstruktywnego nie zrobiłam...
Na szczęście weekend coraz bliżej
Podczytywałam wcześniejsze posty o hormonach i ewentualnych chorobach z nimi zwiazanymi... I jak sie czasami czyta różne przypadki to człowiek u siebie doszukuje się takich samych objawów i w głowie już można mieć postawioną diagnozę. Jednak myślę, że nie można dać się zwariować, bo później człowiek może reagować jak babcia mojego kolegi, która oglądalł Na dobre i na złe i przy pojawieniu sie nowego pacjent z nowymi objawami stwierdzała "O to, to to ja mam"Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Boże, kończę tą harówę za 50 minut. Najbardziej dołuje mnie fakt, że zamiast się najeść i połozyć przed tv, to muszę przyjąć jeszcze klientkę na 17tą... ;((((
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyDzwonilam dzis do mojego ginka, zeby umowic sie na wizyte, a tam termin dopiero na za trzy tygodnie
normalnie umawialam sie z tygodniowym wyprzedzeniem max dwa tygodnie, a teraz 3- szok!
Jaspis mozesz mnie zapisac do wizytujacych na 29.03 - zebym nie zapomialam.Jaspis lubi tę wiadomość
-
Ło matko, wiosna idzie, kobity chcą się marcować i jest efekt kolejki u gina.
Karma88 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
No ja tez zaraz koncze
. Jeszcze tylko smigne do sklepu po jakąś kielbache na grilla (czy śnieg czy deszcz czy słońce grill się odbędzie a jakze).
Prawdopodobnie przez najbliższy tydzień będę Was tylko podczytywac wiec prośba o nie usuwanie mnie. Raczej pisać nie będę tylko nadrabiac żeby w zaległości nie popaść bo przy Waszym tempie pisania mogę się pogubic
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Karolka spoko, będziemy grzać Ci miejsce na Twój powrót.
karollka29 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ło matko, wiosna idzie, kobity chcą się marcować i jest efekt kolejki u gina.
U mnie to bedzie druga polowa cyklu wiec po owu, nie zobacze czy lewy zadzialal-no trudno.
A ja dzis na obiad zrobie fisz end czipszastanawiam sie jaka surowke do tego zapodac.
-
Jena dziewczyny, piszecie mi o zapiekankach, fiszczips tudzież innych, a ja jestem tak głodna że szok.
właśnie się zastanawiam co oszamać na szybko, miedzy powrotem do domu a klientką. I chyba mi zostanie suchy kabanos.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Joannanml wrote:i do tego efekt 500+
U mnie to bedzie druga polowa cyklu wiec po owu, nie zobacze czy lewy zadzialal-no trudno.
A ja dzis na obiad zrobie fisz end czipszastanawiam sie jaka surowke do tego zapodac.
Mizerię z dużą ilością koperku. Mniam mniam -
Doma nie ma znaczenia, ważne że dobre.
a jutro chyba sobie zrobię naleśniki kakaowe.
Dobra, wysyłam raport i biegne do domu. 15minut wcześniej, ale kto mi udowodni...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyplinka wrote:Mizerię z dużą ilością koperku. Mniam mniam
Ale to jutro zrobie mizerie do jajek
Dzieki za pomysł:*
O przypomnialaś mi o nowalijkach - musze rzeżuchę w koncu wsiać, bo nasiona juz tydzień leżą i czekają.