Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aika żadna @ nie była dla mnie takim szokiem jak ta po zastrzyku. Mój lekarz jak do niego zadzwoniłam powiedział "oooo niedobrze" i jak pojechałam to bez problemu zgodził się na HSG.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Aika wrote:Floreczka tule :*
Clo jest na stymulacje owulacji, Pregnyl z tego co wiem zawiera gonadotropinę kosmówkową, też stymuluję owulację i prace ciałka żółtego, ale co do pregnylu mogę się mylić
Gigi no to do działania!
Doma a może to tylko czekanie na nic? W sensie może test się pomylił? Nie chcesz powtórzyć albo iść na betę?Czekam spokojnie i praktycznie bez emocji nawet, co mnie dziwi
Jak nie ja
Podejrzewam, że ovf źle wyznaczył owulację i że mam jeszcze spokojnie 2 dni do @. Takie moje małe podejrzenia, więc jeśli @ nie przyjdzie do 15.03 to wtedy idę badać tsh i od razu zrobię betę.
Nie mam żadnego testu w domu, to mnie nie kusi nawet.
Zwłaszcza, że rano pokłóciłam się z mężem i szczerze to nie mam ochoty na żadne dziecko już. Tak, wiem to emocje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 09:45
-
Floreczka ojej to naprawdę kiepsko
Kurcze mam nadzieję że wszystko skończy się dobrze, trzymam kciuki! I kiedy HSG?
Doma, mam nadzieję że badania wyjdą pomyślnieA co z mężem się zadziało?
Tak kochana, to emocje.. Uwierz mi że też już miałam przy tej kłótni teraz różne myśli..
-
Doma90 wrote:Na razie nie
Czekam spokojnie i praktycznie bez emocji nawet, co mnie dziwi
Jak nie ja
Podejrzewam, że ovf źle wyznaczył owulację i że mam jeszcze spokojnie 2 dni do @. Takie moje małe podejrzenia, więc jeśli @ nie przyjdzie do 15.03 to wtedy idę badać tsh i od razu zrobię betę.
Nie mam żadnego testu w domu, to mnie nie kusi nawet.
Zwłaszcza, że rano pokłóciłam się z mężem i szczerze to nie mam ochoty na żadne dziecko już. Tak, wiem to emocje.
Mnie też boli brzuch,@czai się za rogiem.
Dziewczyny strasznie tu dziś cicho:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
W sumie to się pokłóciliśmy się o te wykresy. Bo on twierdzi, że ciągle o tym myślę. No i ma rację. A nie chce żeby tak było i trochę ma do mnie o to pretensje. On by chciał żebyśmy nie robili przerwy w staraniach tylko żebym się wyluzowała i tak do tego podeszła. No ale łatwo powiedzieć i chyba tak nie umiem. No i w złości mu zarzuciłam, że mu nie zależy. No i w sumie tyle. Oczywiście się pogodziliśmy 10 min później, ale teraz sama nie wiem jak do tego podejść. Bo niby on chce starań, ale nie chce obserwacji, a ja bym jednak wolała obserwować i zrobić sobie jakąś przerwę.
-
Doma90 wrote:W sumie to się pokłóciliśmy się o te wykresy. Bo on twierdzi, że ciągle o tym myślę. No i ma rację. A nie chce żeby tak było i trochę ma do mnie o to pretensje. On by chciał żebyśmy nie robili przerwy w staraniach tylko żebym się wyluzowała i tak do tego podeszła. No ale łatwo powiedzieć i chyba tak nie umiem. No i w złości mu zarzuciłam, że mu nie zależy. No i w sumie tyle. Oczywiście się pogodziliśmy 10 min później, ale teraz sama nie wiem jak do tego podejść. Bo niby on chce starań, ale nie chce obserwacji, a ja bym jednak wolała obserwować i zrobić sobie jakąś przerwę.
Dobrze że się pogodziliście :* Ale jak najbardziej rozumiem Twoje obawyWiem jak trudno jest starać się i nie obserwować swojego ciała. Pamiętaj żeby nic nie robić wbrew swojej woli. Jeśli wolisz odpuścić na razie, to wyjaśnij to mężowi na spokojnie, czemu podjęłaś taką decyzję i jakie to jest dla Ciebie trudne. On nie powinien mieć do Ciebie pretensji o to że ciągle o tym myślisz. To jest trudne nie myśleć o czymś jak Ci na tym zależy. Jeszcze do tego jak nie idzie po Twojej myśli, zastanawiasz się wtedy co zrobiłaś nie tak... To jest bardzo ciężka sytuacja ale powinniście razem podjąć jakąś decyzję i się wzajemnie wspierać :* Porozmawiaj z mężem, dojdźcie do jakiegoś porozumienia, może idźcie na kompromis
Wierzę że wam się uda i trzymam kciuki
-
Aika wrote:Zgadzam się!
Co się dzieje kobitki? Weekend was poniósł?
Troszkę chyba za wcześnie na @Kiedy testujesz jak nie przyjdzie?
Testować będę 17.03,chyba,że do tego czasu przyjdzie.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Doma90 wrote:W sumie to się pokłóciliśmy się o te wykresy. Bo on twierdzi, że ciągle o tym myślę. No i ma rację. A nie chce żeby tak było i trochę ma do mnie o to pretensje. On by chciał żebyśmy nie robili przerwy w staraniach tylko żebym się wyluzowała i tak do tego podeszła. No ale łatwo powiedzieć i chyba tak nie umiem. No i w złości mu zarzuciłam, że mu nie zależy. No i w sumie tyle. Oczywiście się pogodziliśmy 10 min później, ale teraz sama nie wiem jak do tego podejść. Bo niby on chce starań, ale nie chce obserwacji, a ja bym jednak wolała obserwować i zrobić sobie jakąś przerwę.
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Doma90 wrote:Tak, ale jeśli była 19 albo 20 dc to na dzidzię nie ma szans nawet, bo nie było wtedy już
. Ech, my z mężem to zawsze przegapimy owulkę- tacy jesteśmy uważni i tak się staramy ha ha ha. to by już był 4 cs z przegapioną owulacją- brawo my!!!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Mój mąż to nawet dzisiaj kazał mi wykupić pakiecik na 3 miesiące w ovufriend żebym nie miała ograniczeń
. Ja czytając forum i udzielajac się od czasu do czasu traktuje jako miłą odskocznię od pracy, życia codziennego i staram się za bardzo nie nakręcać, sygnały mojego organizmu traktuje z "przymróżeniem oka".
Jaspis lubi tę wiadomość
kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Doma90 my też się wczoraj poklocilismy tak mi ciśnienie podniósł ze spał w salonie heh ale rano się pogodzilismy myślę że każda z nas chce dzidziusia i ciężko jest o tym nie myśleć ale faceci reagują chyba na te wykresy jak diabeł na swiecona wodę ja mojemu powiedziałam ze mierze temp dla siebie i dla badań żeby coś ustalić zmęczeni byłyśmy teraz więc ❤w terminie nie było ale nie będziemy się zmuszać byłam u endo mam niedoczynność dostałam euthyrox najmniejsza dawka póki co, jodid i norplolac na kolejne dwa miesiące potem mam zrobić ponownie tsh,FT3 FT4 i prl jak zajde w ciaze bo jest taka możliwość po lekach to mam przyjść i odstawićnorka a tak wszystko oki poza pustym portfelem masakra jak wszystko dużo kosztuje
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Ineczka wrote:Heh my mamy podobnie obstawialam ze owulki nie wykryje a tu się przerywana pojawiła a ❤było nie tak jak powinno więc możemy sobie rączkę podać BRAWO MY;)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Kmala widzę ze tez bierzesz norplolac jak się po nim czujesz? Ja dzisiaj z pół tabletki przechodzę na jedną. Dawkę euthyroxu tez mam taką samą odczuwasz różnice w samopoczuciu? Ja się długo czułam jak własny cień teraz znam przyczynę i mam nadzieję że w końcu się lepiej poczuje i waga zleci bo już tylko ryba sałata i woda a waga stoi albo rośnie
MilliSBB wrote:My tak samo,sexu dużo,ale nie w owu...
Witam się szybciutko, i szybciutko spadam, bo roboty mam po pachy, a jeszcze przyjechały moje-niemoje dzieci, więc w domu mam kinokabaret. Dobrze ze mam jeszcze do tego xboxa to je czymś zajmę.
Widzę że Aika same dobre wieści, bardzo się cieszę że sytuacja się wyjasnila
Doma.... HEHEHEHEHEHEHE. If ju noł łot aj min.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyCześć
My też ostatnio pokłóciliśmy się o wykresy i moje obserwacje. Mój twierdzi, że to jest wróżenie z fusów, bo co z tego jakbyło w niby odpowiednim czasie, a ciąży nie ma. Myślał, że skoro raz udało się zajść za pierwszym razem, to kolejny raz też się uda. I oczywiście to moja wina, bo pewnie źle wyliczylam owulację
kazałam mu od tego cyklu prowadzić swoje obserwacje i niech sam sobie wyliczy owu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 12:00
-
Jaspis wrote:Cześć
My też ostatnio pokłóciliśmy się o wykresy i moje obserwacje. Mój twierdzi, że to jest wróżenie z fusów, bo co z tego jakbyło w niby odpowiednim czasie, a ciąży nie ma. Myślał, że skoro raz udało się zajść za pierwszym razem, to kolejny raz też się uda. I oczywiście to moja wina, bo pewnie źle wyliczylam owulację
kazałam mu od tego cyklu prowadzić swoje obserwacje i niech sam sobie wyliczy owu.
Jaspis lubi tę wiadomość
Ach Ci faceci. Tacy najmądrzejsi, a jak przychodzi co do czego to i tak nic nie wiedzą.
Doszliśmy do porozumienia. Czekam teraz na @ i następny cykl odpuszczamy. Będę mierzyć tempkę, ale nic więcej. Co dalej zobaczymy. Nie będę odgórnie ustalać przerwy, tylko jak nabierzemy luzu to spróbujemy. No i chcę zacząć żyć. Bo do tej pory, to: na czerwiec nic nie planujemy, bo jak będę w ciąży to i tak nic z tego itp. Bezsensu. Teraz zaczniemy żyć normalnie- mam nadzieję.