Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:Jaspis mam wyniki ogólnie całościowo wygląda to tak:
-TSH 2,8
-FT3 5,34 przy normach 3,1-6,8
-FT4 14,25 przy normach 12-22
-anty TPO 9,5 normy poniżej 34
-anty TG 186,3 norma poniżej 115
W sb idę do endokrynologa . Dobrze, że doradziłyście mi żebym zrobiła od razu te ft3i 4 teraz mamy całościowy pogląd.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karola wstawiam swojego posta sprzed kilku dni tam są wszystkie wyniki :)a twoje na moje oko są dobre
nie pamiętam tylko ile masz tsh
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Aika wrote:Cześć kochane
I witam nową staraczkę
Po nocy jest mi lepiej, odpoczęłam, przespałam się z tym wszystkim.. Nie wiem co jeszcze zrobimy, wiem że czeka nas bardzo poważna rozmowa. Czekam aż napisze kiedy przychodzi po rzeczy, może wtedy uda mi się z nim pogadaćDziękuję wam wszystkie moje kochane za wsparcie i pomoc
Jak wam się spało?
Mój też miał ostatnio jakiś kryzys... nie chciał się starać, ale pogadaliśmy i teraz jest oki. Nawet mu powiedziałam żeby się zastanowił bo nie wiem czy mam iść do gina się naprawić itp. Powiedział że mam iść do lekarza i zrobić z sobą porządek. -
lollita wrote:Hej dziwczyny. Ja wracam do was z wynikiem bety która wynosi 2. Więc czekam na @ i licze ze kwiecień przyniesie coś miłego
myślałam juz ze mi się spóźnia @ ale ovu mi owulacje przesunęło i jeśli wierzyć temu to znowu mam zajebiście długi cykl... ale tym razem biore wyniki pod pache i ide do mojej gin. Powyjaśniać wyniki i ustalić co z moimi długaśnymi cyklami.
Doszłam do wniosku ja się staram a mój stary nie ;/ Całkiem niedawno stwierdził ze on chce miec dziecko pozniej bo jego 2 braci juz ma i bedzie miało dzidzie a on nie chce zeby jego dziecko porównywano do innych dzieci;p ;/ no masakra
Ja też tak miałam potem 3 dni później 16 a za następne 2 dni spadła do 10... -
Ja juz po pracy, zjadłam obiad i nadrobiłam Was
T poszedł na lotki z kumplami więc wieczór mam dla siebie
Mam nadzieje, że jutro nie będzie padac bo chcieliśmy z chłopakami na rynek jechać.
Coraz bardziej stresuje się tą wizytą u lekarza... mam nadzieje że uda się mnie poskładać do kupy i dostaniemy zielone światło za jakiś czas...
Weekend to pewnie będzie spokojniej na forum... -
Aika HSG już w czwartek, mam nadzieję, że posiew będzie ok i badanie dojdzie do skutku.
Ja w ostatnim czasie kilkukrotne badałam TSH i raz miałam 2 i coś, potem nawet 3 i coś, potem spadło do 1,2 ostatni wynik to 2,8 i mój gin powiedział, że wyniki są ok.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
floreczka wrote:Aika HSG już w czwartek, mam nadzieję, że posiew będzie ok i badanie dojdzie do skutku.
Ja w ostatnim czasie kilkukrotne badałam TSH i raz miałam 2 i coś, potem nawet 3 i coś, potem spadło do 1,2 ostatni wynik to 2,8 i mój gin powiedział, że wyniki są ok.
Trzymam kciuki aby badanie doszło do skutku i żeby wyszło wszystko dobrze! -
Aika wrote:Ojej ale pustki! :o
Dziewczynki, jakie macie plany na wieczór? Mnie mąż zabiera na kolacjeCały dzisiejszy dzień pożytecznie sobie zagospodarowałam, posprzątałam w domu, zrobiłam krem z gorczycy, a mój mężulek poszedł spotkać się z kolegami
My robimy sobie nockę filmowa -
Ja dzisiaj po mega intensywnym dniu padłam na łóżko i gapię sie tempo w tv
3 chłopców 10 letnich na raz to jednak dużo
a nadążyć z szykowanie jedzenia graniczy z cudem
Miłego weekendowania , mam nadzieje ze pogoda dopisze