Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aika wrote:Karolyna, tak, na szczęście
Ineczka oj tego jeszcze nie jadłam :o Wczoraj miałam ochotę na naleśnika z Ferrero, mascarpone, nutellą, orzechami laskowymi i sosem malinowym, mmm pychaMój mąż wziął sobie wytrawnego naleśnika bodajże z indykiem w białym winie i bardzo go zachwalał
Mimo wszystko według mnie, najlepszy Manekin jest na starym mieście w ToruniuByliśmy na 4 dni w ferie i witaliśmy tam codziennie, jak nie kilka razy dziennie
Jest ktoś z Torunia?
Assunta naprawdę, aż dziwne bo nigdy aż tak nie było :owłaśnie ktoś miał dzisiaj testować nawet wczoraj sprawdzałam ale nie pamiętam dziewczynki przyznajta się która
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Spicie?
ja już jestem po weekendowych atrakcjach.
Teraz atrakcją jest mój organizm. Miałam wrażenie jak się podcieralam że była w moczu krew. Więc mówię @. Ale to 10 dpo (jeśli nie wczesniej) badam szyjke, jakas taka dziwna.. niby krwi nie było, ale sobie (sorry za opis) niuchnelam palca i czuć krew. Kurde.. denerwuje sie.tak wcześnie by przyszla fladra?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Spicie?
Teraz atrakcją jest mój organizm. Miałam wrażenie jak się podcieralam że była w moczu krew. Więc mówię @. Ale to 10 dpo (jeśli nie wczesniej) badam szyjke, jakas taka dziwna.. niby krwi nie było, ale sobie (sorry za opis) niuchnelam palca i czuć krew. Kurde.. denerwuje sie.tak wcześnie by przyszla fladra?
Nie stresuj się na razie Wróbelku, może to tylko chwilowe plamienie albo owu wyznaczył Ci owulację za późno? Może miałaś 15 dc? Na razie spokojnie, póki się nie rozkręci bo temperatura na to nie wskazuje żeby małpa przyszła -
Wróblowa wrote:Spicie?
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Aika wrote:Nie stresuj się na razie Wróbelku, może to tylko chwilowe plamienie albo owu wyznaczył Ci owulację za późno? Może miałaś 15 dc? Na razie spokojnie, póki się nie rozkręci bo temperatura na to nie wskazuje żeby małpa przyszła"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Brzuch mnie cmi... jutro pewnie spadek i @. Nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu. No nic, czekam na rozwój wydarzeń.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Brzuch mnie cmi... jutro pewnie spadek i @. Nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu. No nic, czekam na rozwój wydarzeń."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMelduje sie - wczoraj rozpoczelam nowy cykl, dokladnosc prawie jak w zegarku, @ przyszla dzien wczesniej. Tak jak pisalam 29.03 mam wizyte u ginka zobaczymy co mi dalej powie.
Na razie troche luzuje z forum, musze troche sie ogarnac, bo przytylam 3 kgjakis rowerek, spacery itp wiosna i lato coraz blizej. Myslalam ze zaciaze i te 3 kg jakos ujdą w tloku, ale niestety nic z tego, wiec trzeba sie wziac za siebie!
PS tez uwielbiam nalesniki z manekina: i na slodko i wytrawne mhhhhh pychotka!
Wroblowa moze hormony sie reguluja po tych ziolkach sroki? Albo dopiero wariuja.
-
Floreczka nie sądzę...
nawet tak kiedy myślę.
Milli mnie jajnik nie boli, tylko podbrzusze. No pewnie walczymy, nie poddajemy się.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWchodzę, nastawiam się na czytanie kilku stron, a tu pustki. Gdzie wszystkich wywiało?
Mnie też teraz będzie mniej, za miesiąc organizujemy kiermasz rękodzieła i muszę coś przygotować, więc zamiast stukać w klawiaturę, muszę przeprosić się z maszyną i szydełkiemdziś powstają szydełkowe zajaczki