Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis wrote:Wchodzę, nastawiam się na czytanie kilku stron, a tu pustki. Gdzie wszystkich wywiało?
Mnie też teraz będzie mniej, za miesiąc organizujemy kiermasz rękodzieła i muszę coś przygotować, więc zamiast stukać w klawiaturę, muszę przeprosić się z maszyną i szydełkiemdziś powstają szydełkowe zajaczki
Ojej kochana pochwal się jakąś swoja praca! Jestem bardzo ciekawa jak to wyglądaZawsze lubilam takie manualne sprawy
Życzę powodzenia w tworzeniu :* Rękodzieła i dzidzi
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Aika wrote:Dobranoc wróbelku
Dziewczynki szukam jakiegoś leku, preparatu czy coś w tym stylu dla mojego mężczyzny na poprawę jakości nasienia, macie może coś na poleceniu?
Aika mój mężczyzna bierze Salfazin i kompleks witamin i minerałów z Olimpu (multiplex). Ostatnio dołączyliśmy też macę. Podobno Fertilman jest spoko, ale jeszcze nie próbowaliśmy. Chcemy skończyć Salfazin i ponowić badania, żeby sprawdzić czy ruchliwość się poprawiła.
Robiliście badania czy chcecie profilaktycznie się wzmocnić?Aika lubi tę wiadomość
-
MalPog wrote:Aika mój mężczyzna bierze Salfazin i kompleks witamin i minerałów z Olimpu (multiplex). Ostatnio dołączyliśmy też macę. Podobno Fertilman jest spoko, ale jeszcze nie próbowaliśmy. Chcemy skończyć Salfazin i ponowić badania, żeby sprawdzić czy ruchliwość się poprawiła.
Robiliście badania czy chcecie profilaktycznie się wzmocnić?
No właśnie się zastanawiamy pomiędzy Salfazinem, Androvitem i Fertimanem (tańszy zamiennik Fertlimana). Na razie tak profilaktycznie bo na badania nadal staram się go wyciągnąć
Jutro ma badania tarczycy i po prostu modlę się żeby wyszło wszystko ok -
3dpo a u mnie już wrażliwe piersi... Szybko dosyć. Wiem, że to nie jest objaw ciąży na tym etapie. Tylko czego? Jeśli już to takie wrażliwe piersi miałam tydzień przed @.mam nadzieję że to nie jest zwiastun szybszej @...
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyAika wrote:Ojej kochana pochwal się jakąś swoja praca! Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda
Zawsze lubilam takie manualne sprawy
Życzę powodzenia w tworzeniu :* Rękodzieła i dzidzi
-
Aika wrote:No właśnie się zastanawiamy pomiędzy Salfazinem, Androvitem i Fertimanem (tańszy zamiennik Fertlimana). Na razie tak profilaktycznie bo na badania nadal staram się go wyciągnąć
Jutro ma badania tarczycy i po prostu modlę się żeby wyszło wszystko ok
O Androvicie czytałam słabe recenzje. Niby ma pomagać, ale użytkownicy nie widzieli większych efektów. A jaki jest tańszy zamiennik Fertilmanu? Gdzieś znalazłam info, ze Fertilman, to zamiennik Profertilu, który jest masakryczny w drogi.
A tak w ogole, to dzień dobry Dziewczynki
Dziś wieczorkiem mam wizytę u nowego gina i mam nadzieję, że ustalę w końcu termin laparoskopii.
Udanego poniedziałku -
Dzień dobry dziewczyny:-)
U nas mróz..brrr !
Kto dziś testuje?
Już sprawdziłam,dziś nikt,ale wczoraj miała testować Muminka i Lolita.I jak dziewczyny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 06:21
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Dżoana89 wrote:Hej dziewczyny, dziś przyszła @.
Ten cykl poświęcam na badania. Muszę ruszyć naprzód.
Widzę,że plamilas przed @,może progesteron Ci szwankuje?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Kurcze Doma ..może zrób bete,już pisałam stężenie hcg w moczu jest dużo niższe niż we krwi,będziesz mieć czarno na białym!Tule naprawdę mocno,chociaż wiem,że teraz jest do d...py.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 06:52
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Doma bardzo mi przykro
Witam się po weekendzie, nadrobię Wasze zapiski później bo teraz lecę do pracy
Aika mój J brał Ferti Man (to ten w saszetkach) i koszt kuracji na cały miesiac wynosił 120 zł. Teraz bierze Fertilman plus w tabletkach i kuracja na 2 miesiące kosztuje 130 złA wiadomo, że trzeba to pić minimum 3 miesiące, bo tyle się regenerują plemniki
Także ja polecam tabletki bo i taniej i wygodniej
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 07:01
-
Aika i MalPog trzymam kciuki za wizyty dajcie potem znać co i jak.
Doma90 przytulam i bardzo mi przykro. Miłego dnia dziewczynki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Robienie bety w sytuacji 3 negatywnych testów to tylko niepotrzebna nadzieja znowu. Do środy niedaleko. Dostanę od gina coś na wywołanie @ po prostu.
Ale rezygnuje z ovf. Kolejny raz tylko się przez to nakręcam i cykl przez ten stres mi się rozregulowal. Obserwuje do momentu @ i potem naprawdę przestaje. Nic mi to nie daje. -
Hej słońca :*
Dżoana tuleAle hej, nowy cykl, nowe serduszka
Doma, kurcze, szkoda!Będzie nam ciebie brakowało... Ale rozumiem cię w 100%, zresztą pewnie jak każda kobitka tutaj
A mąż co na to ?
Dzięki kochane za poleceniaOstatecznie chyba zdecydujemy się na Salfazin i może coś do tego dołączymy
K jest już po badaniu i czekamy do wieczora żeby sprawdzić wyniki. Trochę się stresuję ale mam nadzieję że wszystko jest ok. @ już odchodzi, myślę że dzisiaj już ostatni dzień plamień, także od jutra ruszamy pełną parą -
MalPog a w jakim mieście miałaś robione HSG, jeśli mogę wiedzieć?
Aika mój mąż ma chorą tarczyce i już od kilku lat bierze euthyrox, a wyniki nasienia ma rewelacyjne więc nie ma co się przejmować, będzie dobrze!
Dziewczyny z @ i bez tule :*
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Dzień doberek!
Dooomcia przytulam mocniutko. :* Póki nie ma @ to wiesz....
Odpocznij sobie od forum, to na pewno pomoże tak maniakalnie nie myśleć, choć będziemy tęsknić!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.