Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
floreczka wrote:MalPog a w jakim mieście miałaś robione HSG, jeśli mogę wiedzieć?
Aika mój mąż ma chorą tarczyce i już od kilku lat bierze euthyrox, a wyniki nasienia ma rewelacyjne więc nie ma co się przejmować, będzie dobrze!
Dziewczyny z @ i bez tule :*
Ojej kochana dodałaś mi tym optymizmu i nadziei, dziękuję!A na czym u twojego mężczyzny polega problem? Jeśli mogę wiedzieć
W sensie niedoczynność, nadczynność? Miał jakieś objawy?
-
Aika wrote:Milli, Ineczka a wy kiedy testujecie? Jeśli już mówiłyście to przepraszam ale gubię się w was
Agu czyżby u ciebie owulacja?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Po wizycie u ginekologa dowiedziałam się że z taką wysoka prolaktyna i brakiem okresu raczej mierzenie temp mi nic nie da bo nie mam owulacji ivw zeszłym miesiącu ovu faktycznie mi jej nie wyznaczył wiec w tym myślałam że będzie podobnie dopóki leki nie zadziałaja ale ku mojemu zaskoczeniu wyznaczył i ciągle mam wyższa temp wiec sama nie wiem poczekam do mego mini okresu i zobaczę heh
A miałaś jakieś objawy owulacji? Bo ja zanim zaczęłam brać bromka to mimo wszystko też mi rosła temperaturaA miałam ogromną prolaktynę.. A jak wyglądają Twoje wyniki? Mimo wszystko leki na prolaktynę działają szybko więc może u ciebie tak było
Mi pierwszy cykl z bromkiem rozregulował się jak cholera, a teraz jest super
-
Aika wrote:Ojej kochana dodałaś mi tym optymizmu i nadziei, dziękuję!
A na czym u twojego mężczyzny polega problem? Jeśli mogę wiedzieć
W sensie niedoczynność, nadczynność? Miał jakieś objawy?
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Cześć dziewczyny,
Doma tulę, byłam przekonana po Twoim wykresie, że będą dwie kreski
Wróblowa, mi to Twoje plamienie nie na @ wygląda
Co do prolaktyny, wcale nie jest powiedziane, że blokuje owulację, ja przy prawie 3 krotnie przekroczonej normie, trafiłam do ginekologa ze strasznymi bólami podbrzusza, myślałam, że zapalenie przydatków mam, okazało się, że to ból owulacyjny, lekarka była pewna, ze to ten powód, bo w zatoce duglasa miałam bardzo dużo płynuw ogóle to podejrzewam, ze ja tą hiperprolaktynemię mam od wielu lat, bo po urodzeniu córki, cały czas miałam, co teraz wiem, ze nie jest prawidłowe, po naduszeniu na brodawkę wyciek odrobiny płynu. Myślałam, ze to normalne, w drugą ciążę też bez problemu zaszłam. Więc nie wierzę, jak jakiś lekarz mówi, że przy wysokiej prolaktynie nie jest możliwa owulacja. To tak jak twierdzić, ze podczas Karmienia piersią nie mozna zajsć w ciążę, to ten sam hormon jest odpowiedzialny
Pozdrawiam i biorę się do pracy, bo ostatnio lenia strasznego mam i niedługo nie bedę miałą na biurku miejsca na kubek z kawą -
Sabinka, narazie czekam, wg. OF za wcześnie na @. Zawsze dostaję 15dpo...
Brzuch niemiło ciągnie, a śluz podbarwiony delikatnie krwią... i na majciochach też jest. Martwię się ze to może hormony płatają figle.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyMela, tak bardzo nam przykro, przytulamy Cię mocno
Marzec miesiąc kobiet będzie dla nas szczęśliwy
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Dziewczyny, które są na czerwono odezwijcie się.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
Karola27
Ryjek
dineh
Ro
Necia124
Joannanml
Ewi28
Blueyes
Jedna_z_Wielu
Rodzynka
OLAM86
Ineczka
floreczka
karollka29
Marlena_87
Sun81
milka30
sylwioszka
P_aulinaa29
agu92
Karolyna
EA
Lorien
Anna6
Kaatarina1985
monijaaa
Jaspis
anciaa
MalPog
Auricomka
szygas
Assunta
Dżoana89
Katarzynka92
Pola93
Maciejkowa
Mela89
Malina05
Olimpia78
Doma90
Raven
Wizytujące
14.03. milka30
16.03. floreczka
21.03. Jaspis, anciaa
22.03. Lorien
28.03. Assunta
29.03. Joannanml
Czekamy na Was
AneTka87, Klekotowa, marciaa, Annde
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Marcowe testowanie
12.03. muminka83
14.03. MeGi_90
15.03. Sarrrra, lollita
17.03. Indygo, MilliSBB
20.03. Wróblowa
23.03. Sabinkak
24.03. amica, Gigi
26.03. kmala
30.03. mili_moli
Kwietniowe testowanie
04.04. Kamelkowo
05.04. Sun81
09.04. Aika
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny
W MARCU MAMY 1 FASOLKĘ
08.03. Iw-onka - pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 10:33
-
Floreczka mój rano po wstaniu ma jakby opuchnieta twarz, często boli go głową i ma problemy ze spaniem przez co jest często zmęczony
Mam nadzieje ze mimo wszystko to nie jest tarczyca.. Niestety ma spore zagrożenie, jego babcia i siostra chorują. Ale nadal jest wiara ze to nie to
A po ilu te leki zaczynaja działać? Wybacz ze tak pytam ale jestem ciemna w te sprawy
Sabinkak coś w tym jest
Wróblowa nie martw się na razie, poczekaj do terminu @ nie dostaniesz to testuj :* a jeśli nie to może zrób jakieś badanka?
-
nick nieaktualny
-
EA, uwierz mi że tak bym się mocno zdziwiła, że uuuuu.
Jaspis, ano właśnie ja nie wiem. Dziewczyny w jakimś trójkącie bermudzkim chyba się znalazly.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Aika wrote:A miałaś jakieś objawy owulacji? Bo ja zanim zaczęłam brać bromka to mimo wszystko też mi rosła temperatura
A miałam ogromną prolaktynę.. A jak wyglądają Twoje wyniki? Mimo wszystko leki na prolaktynę działają szybko więc może u ciebie tak było
Mi pierwszy cykl z bromkiem rozregulował się jak cholera, a teraz jest super
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Witajcie dziewczyny. Dość długo nie pisałam ale podglądałam Was i coś słaba frekwencja się zrobiła na forum.
Gratuluję Iw-once fasolkia za pozostałe z Was wciąż trzymam mocno kciuki by @ omijała Was szerokim łukim przez kolejne miesiące
U mnie wciąż sporo pracy rozterek życiowych i nerwów
Wczoraj dzień wolny zamiast odpoczywać to umierałam... przyszła @ jednak nawet jak na mnie to bardzo skąpa. Więcej bólu niż krwawienia. Wczoraj coś tam poleciało bez szaleństwa a dziś już tylko plamienie... Jak się skończy zrobię test dla pewności, jednak nie robię sobie nadziei.
W piątek w końcu mam wizytę u swojej gin zobaczymy co mi powie.
Jaspis nie mogę się doczekać by zobaczyć Twoje dzieła świąteczne, wcześniejsze były super! Spodobał mi się rożek baaaaardzoJaspis lubi tę wiadomość
-
Sabinkak wrote:Cześć dziewczyny,
Doma tulę, byłam przekonana po Twoim wykresie, że będą dwie kreski
Wróblowa, mi to Twoje plamienie nie na @ wygląda
Co do prolaktyny, wcale nie jest powiedziane, że blokuje owulację, ja przy prawie 3 krotnie przekroczonej normie, trafiłam do ginekologa ze strasznymi bólami podbrzusza, myślałam, że zapalenie przydatków mam, okazało się, że to ból owulacyjny, lekarka była pewna, ze to ten powód, bo w zatoce duglasa miałam bardzo dużo płynuw ogóle to podejrzewam, ze ja tą hiperprolaktynemię mam od wielu lat, bo po urodzeniu córki, cały czas miałam, co teraz wiem, ze nie jest prawidłowe, po naduszeniu na brodawkę wyciek odrobiny płynu. Myślałam, ze to normalne, w drugą ciążę też bez problemu zaszłam. Więc nie wierzę, jak jakiś lekarz mówi, że przy wysokiej prolaktynie nie jest możliwa owulacja. To tak jak twierdzić, ze podczas Karmienia piersią nie mozna zajsć w ciążę, to ten sam hormon jest odpowiedzialny
Pozdrawiam i biorę się do pracy, bo ostatnio lenia strasznego mam i niedługo nie bedę miałą na biurku miejsca na kubek z kawą
Aika wrote:Floreczka mój rano po wstaniu ma jakby opuchnieta twarz, często boli go głową i ma problemy ze spaniem przez co jest często zmęczony
Mam nadzieje ze mimo wszystko to nie jest tarczyca.. Niestety ma spore zagrożenie, jego babcia i siostra chorują. Ale nadal jest wiara ze to nie to
A po ilu te leki zaczynaja działać? Wybacz ze tak pytam ale jestem ciemna w te sprawy
Sabinkak coś w tym jest
Wróblowa nie martw się na razie, poczekaj do terminu @ nie dostaniesz to testuj :* a jeśli nie to może zrób jakieś badanka?
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615