Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u nas dzisiaj piękne słoneczko
Doma90 mam nadzieje ze wizyta będzie znosna i szybko wrocicie do domkumiłego dnia dziewczyny
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kmala wrote:Hej ja po piątkowym pregnylu, dzisiaj rano mam "piękny" ból owulacyjny, temperatura wzrosła do 37,1, tak więc pozostaje tylko czekać. Kolejne bardzo długie dwa tygodnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 09:51
EA lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny
-
Hejka.
ja mam trzy tatuaże, następnych narazie nie planuje
Dziś u mnie tempka 37,3 normalnie bym się cieszyła ale wczoraj wypity alkohol pewnie dał o sobie znać.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ja mam zamiar już od jakiegoś czasu zrobić sobie tatuaż, ale jakoś nie mogę się zebrać
Oj Wróbelku, to dopiero 10 dpo, jeszcze wszystko może się zdarzyć :* Trzymam kciuki żeby to nie był alkohol
Witaj Milli, przykro mi że @ się zbliżaAle może jeszcze tempka skoczy
Pamiętajcie dziewczynki o naszym motto: NIE MA @ JEST NADZIEJA :*
Wczoraj wieczorem byliśmy w mojej ukochanej restauracji Manekin, kocham tam em jeśćPotem wróciliśmy do domku, napiliśmy się wina i na dobry start zaliczyliśmy pierwsze serduszko w tym cyklu
kmala lubi tę wiadomość
-
Poznań
jak napisałaś o tym manekinie to nie wiem dlaczego myślałam że z moich okolic oj Lubie chodzić do manekina spaghetti nalesnikowe z łososiem pycha; )
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cześć dziewczyny
Rzeczywiście w weekend pustki na forum.Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Karolyna, tak, na szczęście
Ineczka oj tego jeszcze nie jadłam :o Wczoraj miałam ochotę na naleśnika z Ferrero, mascarpone, nutellą, orzechami laskowymi i sosem malinowym, mmm pychaMój mąż wziął sobie wytrawnego naleśnika bodajże z indykiem w białym winie i bardzo go zachwalał
Mimo wszystko według mnie, najlepszy Manekin jest na starym mieście w ToruniuByliśmy na 4 dni w ferie i witaliśmy tam codziennie, jak nie kilka razy dziennie
Jest ktoś z Torunia?
Assunta naprawdę, aż dziwne bo nigdy aż tak nie było :o