Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśleliśmy. Problem leży głównie w mojej niecierpliwości i emocjonalnym podejściu. To nie tak, że ja nie chcę dziecka, a on chce więc je robimy
Z nas dwóch to ja zawsze bardziej chciałam dziecko. Tyle, że męczy mnie to oczekiwanie, te nadzieje i rozczarowania. No nie wiem, czy nie gmatwam i czy mnie rozumiecie.
W każdym razie niektóre forumowiczki usiłują mi dziś jeszcze wmówić, że mimo negatywów jestem w ciąży. Co średnio pomaga się zdystansować.A jeszcze jak dołożę do tego rewelacje koleżanki z pracy co zaszła w styczniu w ciążę, a test sikany wyszedł jej dopiero pod koniec lutego (koło 7-8 tyg) to już w ogóle. Czy to jest w ogóle możliwe, żeby tak długo jej nic nie wychodziło? Średnio w to wierzę, jak i w bajkę, że wpadła na tabsach anty
Czekam dziewczęta do środy- mam wizytę u gina. I jak znam swoje szczęście właśnie wtedy zaleje mnie czerwień -
Anna6 wrote:Witam się dziś
mam jakiegoś lenia dziś
Mam pytanie gdzie kupowałaś mące i czy w tabletkach czy w proszku ?
Teraz mamy w tabletkach, kupiłam na Allegro. Wcześniej mieliśmy w proszku (sklep ze zdrową żywnością), ale nie mogliśmy jej przełknąć i zmieniliśmy na tabl.Pół opakowania czeka na lepszy czas
-
floreczka wrote:MalPog a w jakim mieście miałaś robione HSG, jeśli mogę wiedzieć?
Robiłam w prywatnej klinice w Białymstoku. -
Hej dziewczyny mam pytanie co o tym myślicie, lekarz zlecil mi zrobienie tych badan w 27 dc, ponieważ mam niewydolnosc cialka zoltego, cykle mam 30 dniowe, okres powinnam dostac w środę i narazie nie testowalam
Progesteron
Wynik w surowicy
37,94 ng/ml
Faza folikularna:0,15-1,4
Środek cyklu:0,48-1,72
Faza lutealna: 3,34-25,56
Środek fazy lutealnej: 4,44-28,03
Po menopauzie < 1
Ciąża:
1 trymestr:9,3-33,2,
2 trymestr: 29,5-50,
3 trymestr: 83,1 - 160
Estradiol
Wynik w surowicy
254,41 pg/ml
Faza folikularna:19,5-144,2
Owulacja: 63,9-356,7
Faza lutealna: 55,8-214,5
Nieleczone po menopauzie:0-32,2 -
Pytanie do dziewczyn na clo,albo po clo.
Od którego na cyklu bralyscie clo?
I przy jakiej długości cykli?
Na moje 5 ostatnich cykli ,aż 4 były 25 dniowe,lekarka chce mi dac clo od 5 dc,czy to nie za późno?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Aika wrote:Milli przykro mi, tulę mocno :*
Dziewczynki mamy wyniki męża, wszystko w normieto już jedna rzecz wyjaśniona można działać; )
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Super bardzo się cieszę
to już jedna rzecz wyjaśniona można działać; )
Czekamy tylko bo zaczęła mi się przed chwilą infekcja układu moczowegoOd jutra/środy zaczynamy
Zamówiliśmy już Salfazin, mamy macę i jeszcze chcemy l-karnitynę kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:51