Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna wrote:Doma, plus jest z tego taki, ze sobie troche odpoczniecie od tematu.
Teraz 8 dni mam brać leki na wywołanie @. Zaczynam od jutra, więc jeszcze duuuużooo czasu w tym cyklu przede mną. -
Doma, wieści może nie rewelacyjne, ale przynajmniej masz plan działania
To czego osobiście nie znoszę, to tkwić w niewiedzy i zawieszeniu. Jak jest plan, to teraz trzeba go realizować, bo bez planu ciężko jest dotrzeć do celu
Tak więc działaj kochana
Będziesz miała chwilę, że uwolnić głowę i wyluzować. To bardzo pomaga
i mma nadzieję, że skończy się fasolką
Dżoana maca to taka roślina podobno bardzo dobrze wpływająca na płodnośćTu przeczytasz więcej: https://naturalna-medycyna.com.pl/maca-super-zywnosc-inkow-maca.html
-
Doma90 wrote:Ja też nauczycielka, wychowawca w grupie 4- latków w przedszkolu
Dużo nas.
Wróciłam od gina. Niestety nie mam dobrych wieści. @ na usg nie widać. Wszystko się rozjechało. Dostałam pregnyl i jeszcze jakiś środek z progesteronem. Do tego Duphaston na 3-4 msc, żeby wyregulować cykle. I skierowanie na hormony. Mam je zrobić w 5 dc.
Cóż wprost mi lekarz też powiedział, że dopóki nie uregulujemy tego to małe szanse na fasolkę. Także najbliższe miesiące upłyną mi chyba bez nerwów
To jest jeden cykl taki rozjechany?czy częściej się zdarzało?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Blueyes wrote:Moja wymarzona praca, naprawdę.... ale za późno się zorientowałam, co chciałabym robić.
Ej na spełnianie marzeń nigdy nie jest za późno! Moja koleżanka w wieku 28 lat schudła 20 kg (oczywiście stopniowo, w ciągu kilku lat a nie kilku miesięcy), zaczęła ćwiczyć, wyrzeźbiła ciało, rzuciła pracę i została trenerem personalnymNigdy nie jest za późno tylko trzeba mieć trochę odwagi i determinacji
-
MilliSBB wrote:Doma,odpocznijcie w takim razie od tematu,podejdziecie na luzie:-)ma to swoje plusy.
To jest jeden cykl taki rozjechany?czy częściej się zdarzało? -
agu92 wrote:Doma u mnie to samo, jak zaczęliśmy się starać to nagle wszystko się rozjechało. Bez interwencji ginekologa się nie obyło bo cykle dochodziły już do 46 dniowych...
-
Dżoana mój od wczoraj bierze salfazin, w internetach zachwalają
Zobaczymy
I mace
Doma, to prawda, nie najlepsze wieściAle tak jak dziewczyny mówią, najgorsza jest niewiedza. A tak to wiesz na czym stoisz, co się dzieje i co robić. Trzymam za ciebie bardzo mocno kciuki i wierzę że już niedługo wszystko się ustabilizuje :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:23
-
Ano dokładnie najważniejsze,że wiem. W związku z tym, że i tak się teraz nie uda, zaczynamy planować wakacje za granicą i chyba i tak nam wyjdzie luz i "przerwa" do września.
Będę tu zaglądać, ale postaram się jednak mniej. Jeśli już mam regulować coś, to niech psychika też odpoczywa. -
Cześć dziewczyny
poczytuje Was sobie codziennie, ale siedzę cichutko. Ale jak ankieta to i ja napiszę
ja lat prawie 25, mój 28
z zawodu księgowa, pracuję w urzędzie.
Narazie ten cykl jeszcze odpuszczam, bo niedługo mam obronę, coby się nie stresować podwójnie
Powiem Wam, że ostatnio byłam na zakupach i była fajna kurtka zimowa po przecenie, no i tu jest dylemat, kupić czy nie kupić, bo co będzie jak będę w ciąży i się w nią nie zmieszcze... Haha, też macie takie myśli? -
Doma90 wrote:Też dostawałas coś na wywołanie? A hormony miałas w normie? I co, unormowało się teraz?
Dostałam luteinę na 3 miesiące ale trudno mi powiedzieć czy to działa. W poprzednim cyklu @ przyszła za wcześnie i trwał tylko 24 dni ;/ Niby lepiej niż 46 dni ale to wciąż nie jest dobre do zajścia w ciążę. Zobaczę co będzie w tym cykluGin powiedziała, że jeśli nie zajdę w ciągu tych 3 miesięcy to mam zrobić hormony i wtedy powie mi co dalej
-
Jestem szczęśliwa dostaliśmy zielone swiatlo
Na lepszym dużo lepszym sprzęcie moja blizna ma 6mm w najcienszym miejscu a nie tak jak tamten mierzył 3mm. Jak to lekarz powiedział „ma pani bardzo ładną blizne”. Jedynie to kazał z dwa miesiące poczekać że staraniami żeby po tabletkach nie od razu bo większe ryzyko ciąży mnogiej i wtedy ryzyko dla mnie większe.
EA, Lorien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Wróbelku krótki cykl jak na Ciebie, ale długość fazy lutealnej chyba w normie? To może zaczną Ci się same skracać w końcu
Szoruję do pracy, w weekend mam egzamin i strasznie nie chce mi się do niego uczyć :< Już się odzwyczaiłam od zdawania egzaminów ;/ Na dodatek ma być ustny a takie mnie najbardziej stresują. I to jeszcze w niedzielę między godziną 15 a 16. Nie dadzą odpocząć po całym tygodniu...