Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma90 wrote:Wroblowa beta w 19 dpo negatywne więc nie ma za co trzymać już kciuków. Trzeba na to spojrzeć realnie. Ja naprawdę chce już dostać ten @.
Dziewczyny czy może mi pomożecie zrozumieć. Faza po owulacji ma stałą długość tak? Więc jeśli u mnie wynosiła ostatnio 14 dni to co może oznaczać tak długa faza teraz? Czy to że cykl bezowulacyjny? Ale po temp nie wygląda na taki. Czy o co chodzi?
Co do tWojego pytania,miałam kilku razy taka długo faze lutealna,to były cykle bezowulacyjne,gdzie pęcherzyki przerosly.Taki pęcherzyk teżprodukuje progesteron j jest skok tempki."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Jaspis wrote:A co do wieku, to chyba jestem tutaj najstarsza, w tym roku będę mieć 37, a mój 40
Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyCześć ja mam najwięcej. W sierpniu 38 lat. Mąż 47 lat. Więc marne szanse na ciążę.
do tego choruje na cukrzyce. Staramy się od roku i nic. W niedziele testuje. Ale raczej nie mam objawów ciąży. Gratuluje tym dla których marzec okazał się szczęśliwy. A dziewczynom, które dostały @ głowa do góry. Powodzenia w kwietniu
-
Wróblowa wrote:U mnie właśnie przy @ spada do 36,6. I tak, raz to plamienie jest, raz go nie ma. Teraz byłam w kibelku i go nie widzę. Za to śluz, taki jak płodny."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyNo i jestem po wizycie u ortopedy. Diagnoza - jak nie będę w stanie wytrzymać bólu kolana, to mam się zgłosić na kolejną operację. Ostatnią miałam 4 lata temu, jedyną szansą na dłuższą poprawę jest przeszczep komórek macierzystych. Tylko, że prawdopodobnie na NFZ tego nie robią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 17:52
-
Siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, tak mnie ciągną pachwiny - boli:(( Wzięłam no-spę. Jeszcze ta pogoda dołująca
Widzę, że jestem w grupie starszych staraczek.
Kornelka38 - koleżanka zaszła w pierwszą ciążę w wieku 38 lat. To żadna granica. Teraz średnia wieku rodzących pierwsze dziecko podnosi się. Wiele moich rówieśnicznek stara się właśnie teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 18:17
kornelka38 lubi tę wiadomość
-
A to jak się bliżej poznajemy to co dziewczyny robicie zawodowo? Jeżeli możecie napisać bo to różnie trochę wątek ozywimy; )
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka ja pracuję w podstawówce, w klasach I - III opiekuję się dziećmi z autyzmem
A kończyłam filologię polską, więc mogę uczyć polskiego. Tylko właściwie nie widzę się w roli nauczycielki... Dlatego z końcem czerwca szukam pracy gdzieś z dala od szkoły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 18:40
-
Ja pracuje w przedszkolu jestem wychowawca 6 latków :)Mogę też uczyć w 1-3 ale lepiej czuje się w przedszkolu
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Tyle się napisałam i mi ucieło...
W skrócie ja 28, mój 34. Praca nudna, w biurze, byle odbebnic 8h i do domu... Miłego wieczorka wam zycze!28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Lorien piękny tatuaż
ja też myślę o tatuażu z imionami dzieci jak już je będę miała
Doma przykro mi, ale przynajmniej wiesz już, jak jest. A obsuwy w cyklu mogą się zdarzyć, szczególnie przy stresie - też tak miałam.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 13:08