Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Czołem Kluski z rosołem
W sprawie ankietyja 32 moj tez 32.
U mnie @ juz sie skonczyla, sloneczko swieci, mam teraz swoje najlepsze 1,5 tygodnia w cyklu (czyli jak zawsze czas od konca @ do owu): gdzie: chce sie zyc, nic nie boli, czuje sie lekko, zwiewnie i ponetnie
Wrobelku chyba Ci sie okres zbliza, ja raz plamienia mialam az tydzien przed @.
Takze cierpliwosci, nie ma co sie nakrecac.
Ja walcze z moim najwiekszym nalogiem- slodyczami, ehhh jest ciezko.
Pozdrawiam was wszystkie słonecznie :*
-
Joanna nie nakręcam się na pewno na ciąże. Już mam tego wszystkiego dość po prostu.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Joanna nie nakręcam się na pewno na ciąże. Już mam tego wszystkiego dość po prostu.
PS nie bylo mnie chwile - nie ogarnelam jeszcze wszytskich zaleglosci ale widze, ze Klekotki dalej nie ma?
-
Hej dziewczyny!
Co do ankiety jak ktos to nazwał my w tym roku oboje kończymy 30l.
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
ja za to chyba przedostatnia na liscie będę
35 i 37 (o matko, jacy my starzy jesteśmy
)
-
Sabinkak wrote:ja za to chyba przedostatnia na liscie będę
35 i 37 (o matko, jacy my starzy jesteśmy
)
Aaa tam starzy, ale już duże dzieciaki macieja tak sie zalatwiłam ze w wieku 35 lat mogla bym mieć w najlepszym przypadku jakiegoś pieciolatka.
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualnyEwi28 nie zalamuj sie. Glowa do gory, nie patrz na dni cyklu, tylko jak mąż wroci bierz go codziennie w obroty, a nóz widelec sie uda!
Jak tak patrze dookola, to np moja sasiadka- jej maz kierowca, w domu raz na dwa-trzy tygodnie, na dwa gora trzy dni - i udalo im sie zrobic trojke rozrabiakówA moja szwagierka widywala sie ze swoim co drugi weekend i akurat sie udalo im 'wpasc'. Takze nigdy nic nie wiadomo. Fasolka nadchodzi w najmniej spodziewanym momencie.
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Ja po prostu zaraz oszaleje. Cały czas mam plamienia, ale dopiero jak sie podcieram... temp 36,8... brzuch od czasu do czasu pobolewa. Po prostu łeb kwadratowy..
Piersi przestały prawie boleć. Nie wiem, czy ten cykl będzie krótszy, czy o co chodzi.. Wolałabym dostac @ normalnie jak zwykle, a nie się bawić w jakieś plamienia.
Wróbelku ja mam podobnie, tempka spada dopiero po pojawieniu się właściwego @.
Plamie czasem 5 dni czasem 3 dni przed okresem. Nie potrzebuję wkładki, bo ślad pozostaje tylko na papierze toaletowam. Jak wiesz miałam badany Progesteron, ale jest w porzadku.
Dzień przed plamieniem mam bóle podbrzusza, które utrzymują się do @, stąd też obawiam się o endometiozę.
A jak u CIebie z progesteronem?starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Ewi, ja o swoje pierwsze walczę ponad 3 lata..
Joanna, najgorsze jest to że nigdy tak nie mialam. Ok, nie muszę mieć jeszcze tego dziecka jak nie zasłużyłam, ale nich chociaz cykle będą normalne, bez żadnych atrakcji.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dżoana, ostatnie wyniki badań miałam okej. I nigdy nie miałam żadnych cholernych plamień. Po prostu budziłam się rano, był spadek do 36,6 - 36,5 i po wstaniu z łożka atak @.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dziewczyny wszystkie damy radę i będziemy mamami. Prędzej czy później się uda. My w nowym cyklu obralismy nowa taktykę z mężem. Cały cykl co 2 dni
. Mąż ucieszony. Może poskutkuje jak my zawsze owu przegapimy.
mili_moli, dineh, Rodzynka lubią tę wiadomość