Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Olej z wiesiolka w kapsułkach możesz brać, ja tak robię.Ale tylko do owulacji, później odstawiasz
Cześć jestem tu nowa:-).
Zaciekawiła mnie informacja o tym, że olej z wiesiołka je się tylko do końca owulacji, dlaczego później nie można już brać? -
Fema, olej z wiesiołka może źle wpłynąć jeśli dojdzie do zapłodnienia. Może wywoływać skurcze bądź krwawienie. Dlatego podobno poleca się go przed porodem aby te skurcze wywołać.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ja po prostu zaraz oszaleje. Cały czas mam plamienia, ale dopiero jak sie podcieram... temp 36,8... brzuch od czasu do czasu pobolewa. Po prostu łeb kwadratowy..
Piersi przestały prawie boleć. Nie wiem, czy ten cykl będzie krótszy, czy o co chodzi.. Wolałabym dostac @ normalnie jak zwykle, a nie się bawić w jakieś plamienia.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ineczka wrote:Ja mam podobnie z cyklami zbadaj prolaktyne może się okazać że stres związany ze staraniami ja podwyższył a to spowodowało taki wydłużony cykl bo Tsh chyba robiłaś czy nie? Dziewczyny pisały ze po Bromku tak jest ale skoro nie badalas prolaktyny to leków tez na obniżenie nie bierzesz a może to bezowulacyjny zobacz u mnie na wykresie jest podobnie ovu wyznaczył temp mam wysoką a gin na początku miesiąca mi pow ze wątpi w owulacje w tym cyklu bo nie było pęcherzyków ani nic a cykle mam 31 dni teraz biorę norka wiec tez czekam czy okres się pojawi
-
Wróbelku, u mnie, jak zaczyna sie plamienie, to mi tempka mocno spada, do poziomu kreski, bo na okres plamienie wynika ze spadku proga
zazwyczaj tak jest
no chyba ze to inne plamienie ...
-
U mnie właśnie przy @ spada do 36,6. I tak, raz to plamienie jest, raz go nie ma. Teraz byłam w kibelku i go nie widzę. Za to śluz, taki jak płodny.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
No powiem Ci Ineczka, że ładnie jest.
kiedy zamierzasz testować? ja to raz na ruski rok mam tempke 37.
Faktycznie mogła być wtedy ta owulacja, bo mierzyłaś mniej więcej o tej samej porze, a skok był.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
No, Doma, to tarczyca jest jedną z przyczyn podwyższonej prolaktyny. Powoduje, że cykle są krótkie (poniżej 25 dni) lub długie (bodajże powyżej 30). Ale posprawdzaj wszystko. Z resztą gin Ci wszystko powie. Jak dostaniesz okres, to pogadać też możecie
-
Wróblowa wrote:No powiem Ci Ineczka, że ładnie jest.
kiedy zamierzasz testować? ja to raz na ruski rok mam tempke 37.
Faktycznie mogła być wtedy ta owulacja, bo mierzyłaś mniej więcej o tej samej porze, a skok był.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Wiesz jak to jest, że wtedy kiedy się nie spodziewasz to najczęsciej wychodzi, więc jeśli będziesz miała jakies opóźnienia w @ to testuj.
może plemniory przeczekały do owulki.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ewi najważniejsze że wróci.
może taki odpoczynek w następnym cyklu dobrze zrobi. Ale witaj w klubie zdołowanych. :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.