Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Mili Doma90 trzymam kcikuki za nowe cykle u mnie też dzisiaj temp trochę spadła ale ja to się w tym cyklu nawet w procencie nie spodziewam wiec czekam na okres chyba ze po norku się coś przestawi
Aika na moja logikę bo lekarzem nie jestem a sama jak brałam długo tabletki to używałam lacto żeby sobie tam tego i owego nie wyjalowic to te globulki zawierają kwas a kwaśne środowisko średnio sprzyja plemnikom no i jak jest grzybek to żebyś swojego nie zaraziła bo będziecie potem razem z tym walczyć ale to tylko moje zdanie jak co:)miłego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Witam kochane
Wczoraj do późna nie spałam bo znalazłam fajną stronkę z fajnymi artykułami. Może ją kojarzycie NiepłodniRazem.pl, strasznie mnie wciągnęła. I nie powiem, zmotywowała i w pewien sposób pomogła
Jaspis ojej życzę Tobie i synkowi powodzenia :*
Doma no nietulę mocno bardzo mi przykro...
Ineczka dziękuję kochana za radę :* Masz rację, wyleczę się i będzie git
Lollita trzymam kciuki
Ola to super! Działajcie, działajcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 07:30
lollita lubi tę wiadomość
-
Wiecie co ja nawet nie czuję zawodu, bo czułam to , co zresztą ciągle mówiłam. Ale wkurza mnie ta obsuwa. 36 dc i nic a od 2 tyg boli mnie brzuch. Ech.
Cóż naprawdę chce już @ i nowy cykl. Czy dostanę @ czy nie idę dziś do gina. Może pogadam o tym rozregulowaniu cyklu. -
Lorien wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/710041f20031.jpg
Mój prezent na 30 urodzinki :p
Prezent na całe życieWzór idealnie odwzorowany. Teraz pozostaje czekać na kolejne imię (może dziewczynka
) miejsce jest gotowe
-
Wroblowa beta w 19 dpo negatywne więc nie ma za co trzymać już kciuków. Trzeba na to spojrzeć realnie. Ja naprawdę chce już dostać ten @.
Dziewczyny czy może mi pomożecie zrozumieć. Faza po owulacji ma stałą długość tak? Więc jeśli u mnie wynosiła ostatnio 14 dni to co może oznaczać tak długa faza teraz? Czy to że cykl bezowulacyjny? Ale po temp nie wygląda na taki. Czy o co chodzi? -
Wróblowa wrote:Haaaj.
Doma, ale @ nie ma. Cały czas trzymam kciuki.:*
Wróbelku tyle, że Domie wyszła beta 0,1 więc niestety ten cykl stracony(((
Doma i Milli przykro mi dziewuszki, w nowym cyklu musi się udać, trzymam kciuki!kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
Indygo wrote:Dzień dobry.
Doma - mam nadzieję, że szybko wyjaśni się to opóźnienie.
Ja już od 7 w pracy. Brzuch boli okresowo. I piersi bolą mocno już jak zawsze przed @. Za oknem szaro i mokro.
Dziewczyny jakie witaminy i suplementy bierzecie?
Biorę tylko Ovarin. Tzn. biorę jak sobie przypomnę -
Doma, przepraszam, gdzieś mi umknął wynik bety...
Przytulam Cię kochanieńka... :*
Jeśli to jednorazowe wydłużenie fazy lutealnej to może po prostu miałaś jakieś stresy, zła dieta? Zmiana trybu życia?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Doma90 wrote:Wroblowa beta w 19 dpo negatywne więc nie ma za co trzymać już kciuków. Trzeba na to spojrzeć realnie. Ja naprawdę chce już dostać ten @.
Dziewczyny czy może mi pomożecie zrozumieć. Faza po owulacji ma stałą długość tak? Więc jeśli u mnie wynosiła ostatnio 14 dni to co może oznaczać tak długa faza teraz? Czy to że cykl bezowulacyjny? Ale po temp nie wygląda na taki. Czy o co chodzi?
U mnie to zwykle było mniej niż 14 dni. A może owulacja byłą później. Albo po prostu ten cykl tak ma. Raz na jakiś czas mogą się zdarzyć takie obsuwy. Albo coś z hormonami. Może stres ? Dużo tego. Zrobiłabym hormony na początku i progesteron w drugiej fazie. Może nawet doły związane ze staraniami coś zaburzyły.