X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mili Doma90 trzymam kcikuki za nowe cykle u mnie też dzisiaj temp trochę spadła ale ja to się w tym cyklu nawet w procencie nie spodziewam wiec czekam na okres chyba ze po norku się coś przestawi
    Aika na moja logikę bo lekarzem nie jestem a sama jak brałam długo tabletki to używałam lacto żeby sobie tam tego i owego nie wyjalowic to te globulki zawierają kwas a kwaśne środowisko średnio sprzyja plemnikom no i jak jest grzybek to żebyś swojego nie zaraziła bo będziecie potem razem z tym walczyć ale to tylko moje zdanie jak co:)miłego dnia

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) witam was pięknym uśmiechem:D Ja @ dalej nie mam i cierpliwie czekam do piątku:)

4 cs:)
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj po monitorinhu. Jest pęcherzyk na prawym jajniku. 9 dzień cyklu i ma 1 cm. Następna wizyta w sobotę.

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta poniżej 0,1.

Ludzie gdzie ten @. Tydzień spóźnienia! Teraz to już jestem zła

• Aika Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :) Wczoraj do późna nie spałam bo znalazłam fajną stronkę z fajnymi artykułami. Może ją kojarzycie NiepłodniRazem.pl, strasznie mnie wciągnęła. I nie powiem, zmotywowała i w pewien sposób pomogła :)

Jaspis ojej życzę Tobie i synkowi powodzenia :*

Doma no nie :( tulę mocno bardzo mi przykro...

Ineczka dziękuję kochana za radę :* Masz rację, wyleczę się i będzie git :D

Lollita trzymam kciuki :)

Ola to super! Działajcie, działajcie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 07:30

lollita lubi tę wiadomość

m85awv1.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma, kurde, wiem, co czujesz. Miałam tak w poprzednim cyklu. Takie bezsensowne katusze. Tulę :*

• lollita Ekspertka

Wysłany: 15 marca 2017, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma ja tak mam za każdym razem... Mam nieregularne więc nigdy nie wiem kiedy ma przyjść... Co miesiąc jak nie przychodzi do 30 dnia cyklu to siędzę jak na szpilkach i tylko się zastanawiam czy się cieszyć czy płakać

4 cs:)
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja nawet nie czuję zawodu, bo czułam to , co zresztą ciągle mówiłam. Ale wkurza mnie ta obsuwa. 36 dc i nic a od 2 tyg boli mnie brzuch. Ech.

Cóż naprawdę chce już @ i nowy cykl. Czy dostanę @ czy nie idę dziś do gina. Może pogadam o tym rozregulowaniu cyklu.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaaj. :)

Doma, ale @ nie ma. Cały czas trzymam kciuki. :) :*

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Indygo Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Doma - mam nadzieję, że szybko wyjaśni się to opóźnienie.

Ja już od 7 w pracy. Brzuch boli okresowo. I piersi bolą mocno już jak zawsze przed @. Za oknem szaro i mokro.

Dziewczyny jakie witaminy i suplementy bierzecie?

tt1d76af.png
  • MeGi_90 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2017, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorien wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/710041f20031.jpg

Mój prezent na 30 urodzinki :p

Prezent na całe życie :) Wzór idealnie odwzorowany. Teraz pozostaje czekać na kolejne imię (może dziewczynka ;)) miejsce jest gotowe

27 lat, 5 cs
    od kwietnia przerwa do odwołania

9b23597c37afad14502492ea441137d0.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa beta w 19 dpo negatywne więc nie ma za co trzymać już kciuków. Trzeba na to spojrzeć realnie. Ja naprawdę chce już dostać ten @.

Dziewczyny czy może mi pomożecie zrozumieć. Faza po owulacji ma stałą długość tak? Więc jeśli u mnie wynosiła ostatnio 14 dni to co może oznaczać tak długa faza teraz? Czy to że cykl bezowulacyjny? Ale po temp nie wygląda na taki. Czy o co chodzi?

• kmala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Haaaj. :)

Doma, ale @ nie ma. Cały czas trzymam kciuki. :) :*

Wróbelku tyle, że Domie wyszła beta 0,1 więc niestety ten cykl stracony :((((

Doma i Milli przykro mi dziewuszki, w nowym cyklu musi się udać, trzymam kciuki!

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Karolyna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Indygo wrote:
    Dzień dobry.
    Doma - mam nadzieję, że szybko wyjaśni się to opóźnienie.

Ja już od 7 w pracy. Brzuch boli okresowo. I piersi bolą mocno już jak zawsze przed @. Za oknem szaro i mokro.

Dziewczyny jakie witaminy i suplementy bierzecie?

Biorę tylko Ovarin. Tzn. biorę jak sobie przypomnę :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma, przepraszam, gdzieś mi umknął wynik bety... :( Przytulam Cię kochanieńka... :*
    Jeśli to jednorazowe wydłużenie fazy lutealnej to może po prostu miałaś jakieś stresy, zła dieta? Zmiana trybu życia?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lorien, ładny! :) aż nabrałam ochoty na czwarty. <3

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • MeGi_90 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma przykro mi ale masz rację leć do gin bo nie ma na co czekać. Takie opóźnienie nie jest normalne.

Dzisiaj na mnie padło ... śpię na siedząco z nosem w kawie

27 lat, 5 cs
    od kwietnia przerwa do odwołania

9b23597c37afad14502492ea441137d0.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Wroblowa beta w 19 dpo negatywne więc nie ma za co trzymać już kciuków. Trzeba na to spojrzeć realnie. Ja naprawdę chce już dostać ten @.

Dziewczyny czy może mi pomożecie zrozumieć. Faza po owulacji ma stałą długość tak? Więc jeśli u mnie wynosiła ostatnio 14 dni to co może oznaczać tak długa faza teraz? Czy to że cykl bezowulacyjny? Ale po temp nie wygląda na taki. Czy o co chodzi?

U mnie to zwykle było mniej niż 14 dni. A może owulacja byłą później. Albo po prostu ten cykl tak ma. Raz na jakiś czas mogą się zdarzyć takie obsuwy. Albo coś z hormonami. Może stres ? Dużo tego. Zrobiłabym hormony na początku i progesteron w drugiej fazie. Może nawet doły związane ze staraniami coś zaburzyły.

• Indygo Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2017, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma - czy wcześniej miałaś takie zaburzenia cyklu?

tt1d76af.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nic się u mnie nie zmieniło. Wszystko po staremu. No ale fakt taki że przez całe życie cykle 28-30 dni a odkąd się staramy 26-36 masakra!

‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ