Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam miesiąc temu robione USG dopochwowe, żeby zobaczyć co tam słychać ale czysto, wszystko w porządku. Rok temu odstawiłam tabletki anty i prawie 10 mscy czekałam zeby w miarę cykl mi się uregulował (chociaż co dziwne badania ok ) teraz mam wahania w granicach kilku dni (25, 33, 28 dc) Już zaczynam szukać wszystkiego co mogę zbadać/ zjeść/kupić zeby tym razem były dwie kreski… No i stara się robię.. 31 l
-
.
A co Twój gin. na to wszystko? zalecił jakieś badania? my Ci możemy napisać całą litanię badań do zrobienia, ale jest ich bardzo dużo i będzie to duży koszt. Jeżeli bardzo chcesz się zbadać, to zacznij od prolaktyny i tsh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 13:08
-
nick nieaktualnyZ wiekiem to stąd, że czuje się jak stara ciotka
Wszyscy dookoła (mniej wiecej w moim wieku) dzieci mają już w przedszkolu albo podstawówce i nagle jakoś dziwnie się zrobiło
A ja jak wcześniej nie planowałam dzieci to teraz marzy mi się ich cała gromadka, wiec muszę sie spieszyc hihi
No właśnie mój gin zaleciła… próby
Zrobię 21 dc prolaktynę, i TSH jak piszesz
Nikt mi nie potrafi polecić dobrego gina, który mnie i moją osobę "prześwietli" i pomoże w zajściu tak z pasjiJest może gdzieś taki temat? oooo
-
nick nieaktualnyAika wrote:Karolyna też tak myślę hahaha
EA super, trzymam kciuki! :*
Cześć seseszelCo to za starość 31 lat?! My, kobiety, zawsze młode
Właśnie, jakie badania miałaś robione?
Miesiąc temu USG dopochwowe tez ok -
MilliSBB wrote:Dziękuję dziewczyny,dziś jest mi lepiej,jutro zaczynam clo.
Jeśli chodzi o Dome,to też,mi się wydaje,że fasolka sie zakamuflowala:-)mam nadzieję, że cykl okaże się w końcu szczęśliwy.
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualny