Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi trzymam kciuki za powodzenie w przyszłych cyklach. :* daj znać co Ci powie ginek.
Jestem na chwilę między klientkami, ale powiem Wam odnośnie moich wróżb, że liczę na Dome. Myślę że fasolka u niej jest mocno zakamuflowana
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
ja podobno w przedszkolu porwałam koszulkę chłopakowi z II klasy tak za nim biegałam
Ale znam to tylko z opowieści, w ogóle nie pamiętam. A pierwszą miłością był kolega z klasy przez wszystkie lata podstawówki
To z nim pierwszy raz się całowałam, ale nie w podstawówce, a 3 lata po jej skończeniu
-
Milli Ty to jesteś babka! Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno i wierzę że zostaniesz niedługo mamusia! :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Hahaha. A ja swoich miłości nie pamiętam. W ogóle to byłam bardzo zmienna i co miesiac podobał mi się kto inny:))) Przedszkole i szkoła podstawowa - wówczas ośmioklasowa - to właściwie nie pamiętam. Uczyłam się i nie myślałam o chłopcach
Na koloniach to były zawsze miłości - tragiczne bo z rozstaniem. Do dzisiaj mam listy od niektórych:D A w liceum zakochałam się i ta miłość trwa do dzisiaj:)
-
Dziękuję dziewczyny,dziś jest mi lepiej,jutro zaczynam clo.
Jeśli chodzi o Dome,to też,mi się wydaje,że fasolka sie zakamuflowala:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny