Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna, w pracy urywam się do forum żeby czas milej zleciał, a tu cisza jak makiem zasiał
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Cześć dziewczyny!!!
Może jak co chwile padają hasła żeby sie nie nakręcać i ze jak się chce zabardzo to nie wychodzi to cisza na forumJeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Hej dziewczyny
Doma trzymam kciuki bez nakręcania
Ja miałam taki dzień w pracy, że nie wytrzymałam stwierdziłam pier... robotę i wróciłam do domu, nakarmiłam dzieciaki i wtoczyła się pod kołderkęzimno mi, brzuch mnie boli i nic mi sie nie chce
a tu niby słonko za oknem
Rzeczywiście coś tu cicho dzisiaj, a nawet dłużej
Czekam na jakieś optymistyczne wieści na poprawę humoru -
Albo zdołowane nie chcą wchodzić na forum
Ej, dziewczyny zawsze możemy o czymś innym pogadać w godzinach pracy
To może ja zacznę: ok, kto był waszą pierwszą "miłością" (bez nazwisk oczywiście
)? Bo moją był na przykład Michał T. z V grupy w przedszkolu i był to mój pierwszy mąż. Potem się okazało, że był też mężem takiej Marty z głupiej III grupy i się wkurzyłam, zbiłam ją i powiedziałam, że już nie chce być jego mężem (czyli rozwód). Ale wiecie co jest najgorsze ? Dowiedziałam się o tym na BALU przebierańców....Miałam taki piękny kostium śnieżynki !!!!!
Ale spoko, minęło kilka lat i przyszła pora na AJ'a z Backstreet BoysówWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 15:21
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Ja byłam porządną dziewczynką i nie oglądałam się za chłopcami
Pamiętam tylko JEDNĄ akcje z przedszkola. Jak kolega z grupy pokazał mi po cichu w kibelku swojego siśka!
Poszłam za nim do kibelka (przez przypadek of kors) Jak już wyszliśmy z kabin (każdy był w osobnej, zeby nie było) i myliśmy ręce, to on do mnie rzucił: ej, pssst, pokazać Ci coś? ja oczywiście: nooooo! i wtedy on wyciągnął GO.
Byłam tak przerażona tym widokiem, że całe szczęście, że nie mam teraz jakiegoś urazu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Sabinkak wrote:Hej dziewczyny
Doma trzymam kciuki bez nakręcania
Ja miałam taki dzień w pracy, że nie wytrzymałam stwierdziłam pier... robotę i wróciłam do domu, nakarmiłam dzieciaki i wtoczyła się pod kołderkęzimno mi, brzuch mnie boli i nic mi sie nie chce
a tu niby słonko za oknem
Rzeczywiście coś tu cicho dzisiaj, a nawet dłużej
Czekam na jakieś optymistyczne wieści na poprawę humoru
Dobre podejście do pracy hahahhaSzkoda, że ja tak nie mogę :<
-
Wróblowa wrote:Ja byłam porządną dziewczynką i nie oglądałam się za chłopcami
Pamiętam tylko JEDNĄ akcje z przedszkola. Jak kolega z grupy pokazał mi po cichu w kibelku swojego siśka!
Poszłam za nim do kibelka (przez przypadek of kors) Jak już wyszliśmy z kabin (każdy był w osobnej, zeby nie było) i myliśmy ręce, to on do mnie rzucił: ej, pssst, pokazać Ci coś? ja oczywiście: nooooo! i wtedy on wyciągnął GO.
Byłam tak przerażona tym widokiem, że całe szczęście, że nie mam teraz jakiegoś urazu.
Hahhaha ciekawe kim dzisiaj jest
-
Wróblowa wrote:Ja byłam porządną dziewczynką i nie oglądałam się za chłopcami
hahahahaa poskarżyłaś się pani?
-
Karolyna, mam być szczera?
Jest przyjacielem mojego ex, z którym byłam dwa lata. I TAK, CZASAMI SIĘ SPOTYKALIŚMY NA PIWKU.
Mało tego, mamy się w znajomych na FB. Przysięgam.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Agu nie, bo się wstydziłam i bałam.
Ale wiem, że później patrzyłam na niego jak kosmitę, bo przecież ja tego nie mialam.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wroblowa,jaka akcja
Ja nic nie oglądałam w przedszkolu ale pamiętam jedną akcję. Był taki chłopiec Artur,syn nauczycielki,który dokuczał wszystkim dziewczynkom. Więc namówiłam kilka koleżanek i wrzuciłyśmy tego łobuza do zlewu w łazience (a zlew było to takie koryto przez całą ścianę) i odkrecilysmy krany. Oczywiście rodzice wylądowali na dywaniku,była bura a nieoficjalnie Pani przedszkolanka pogratulowała mamie że jestem taka pomysłowa bo i ona sama miała z nim problem. Od tamtej pory był spokój.kmala, Jaspis lubią tę wiadomość