Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Dziewczyny wszystkie damy radę i będziemy mamami. Prędzej czy później się uda. My w nowym cyklu obralismy nowa taktykę z mężem. Cały cykl co 2 dni
. Mąż ucieszony. Może poskutkuje jak my zawsze owu przegapimy.
My w ostatnim cyklu tez taka mielismy stosowac, wytrwalismy do owu-pozniej mielismy dosc, a ja do tego sie rozchorowalam, i jak zwykle w drugiej polowie cyklu mielismy malo -
Doma90 wrote:Dziewczyny wszystkie damy radę i będziemy mamami. Prędzej czy później się uda. My w nowym cyklu obralismy nowa taktykę z mężem. Cały cykl co 2 dni
. Mąż ucieszony. Może poskutkuje jak my zawsze owu przegapimy.
Aahaha myśmy raz mieli taką strategię. Po pierwszym tygodniu zamiast się kochać, to się wygłupialiśmy i śmialiśmy się z byle powodu, bo oboje mieliśmy dośćRaz nawet przypomniał nam się fragment z "Chłopaki nie płaczą" - "...myślę o czymś innym kurde o księżnie dianie, o nowej pralce, o testach do kola fortuny"
Zupełnie nie rozumiem dlaczego ten
Dobrze, że nie zasnęłam jak Plinkaa hahaha
Joannanml, kmala, plinka lubią tę wiadomość
-
No ja, jak widzę na wykresach innych dziewczyn takie maratony np. 10 dni z rzędu i to czasem jeszcze w niektóre dni zaznaczone serduszka rano i wieczorem to szczerze podziwiam takie pary za wytrwałość i wysokie libidokir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤ -
lollita wrote:Ile lat mają wasi faceci???
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kmala wrote:No ja, jak widzę na wykresach innych dziewczyn takie maratony np. 10 dni z rzędu i to czasem jeszcze w niektóre dni zaznaczone serduszka rano i wieczorem to szczerze podziwiam takie pary za wytrwałość i wysokie libido
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja 34 i mąż 34. Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 30 lat.
Dzisiaj mam słabe samopoczucie. Od rana bolał brzuch jak na @, później jak przy owulacji, później ból w pachwinach i promieniujący na nogi. Teraz cisza kompletna. Coś tylko czasem kłuje w jajnikach. 29 dzień cyklu. Do piątku daaaleko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 16:08
-
nick nieaktualnyJoannanml wrote:Jaspis tak mi Ciebie szkoda
Te badania maluszkow powinni robic w czasie drzemki poobiedniej a nie od rana.
Przytulam mocno :*
Jutro idę do pediatry po lek nasenny, bo inaczej za tydzień też nic nie wyjdzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGigi wrote:Jaspis współczuję. A cóż to za badanie, że trwa aż tyle? A jak się obudzi w trakcie? To też nici z badania?
-
Jaspis wrote:Badanie słuchu - ABR progi, może być wykonane tylko w czasie snu. Jak dziecko się obudzi to badanie jest przerywane i kolejne podejście trzeba robić.
Jaspis lubi tę wiadomość