Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna no.. już nie wiem jaki sposób obrać, obliczanie, spina - nie zachodze. Lajcik i niezapisywanie skrzętnie wszystkiego - też nie.
Doma, Milli gorzej niż do dupy, ale dziękuję. :*
Agu no właśnie coś krótki. Dlatego testowanie ustaliłam sobie na 20.03. Faza lutealna git, w poniedziałek postaram się iść na hormony.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Hej
miłego dnia dziewczyny.
Dziś kolejny szalony dzień.
Mykam zaprowadzić syna do szkoły i z córeczką na spacer z potem cała masa zajęć dodatkowych.
Więc ankieta ; ja 34 mąż 48.
Staramy się o czwarte dziecko ( jedno poronienie )
Wiek obecnie nie ma znaczenia. Kobiety i starsze zachodzą w ciążę i to pierwszą.
Waga schudłam w ciągu 2 lat 30 kg.
Waga w 2014 lipiec 80. Rok później okazało się że jestem w ciąży 68 wyjściowa. Waga w dniu porodu 68,5. Jadłam normalnie ale nie tyłam.Dzień po porodzie 55kg. Miesiąc później 45 i tak trzymam wagę. Jem to samo ale mniej. Zrezygnowaliśmy z tłuszczu prócz oleju kokosowego i lnianego. Zero cukru i miodu. Kawa jedynie Zielona. Dużo spacerów około 2 h zima i 4 okres wiosenno letni. No i mój tryb życia wiecznie coś. Motywacja i kochać siebie. I nie ważne kg. Ważne kim jesteście. -
Powiem Wam,że obudziłam się dziś rano,i autentycznie nie chce mi się walczyć już.Myślimy nad kupnem psa.Mamy siebie i nasza córkę,może być do tego pies:-)Jak będzie dzidzius to super.
Wszystko kręci się wokół ewentualnej ciąży.
To pierwszy i ostatni cykl z clo.Nie będę brać tego więcej,wrzucam na luz.Przez nasze pragnienie drugiego dziecka,zniedbalam moja córkę.Straszne to.
Zaczynamy myślec o wakacjach we trójkę!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Witam się i ja Wróbelku przytulam co za wredna malpa na drzewo z nią ale już. U mnie dzisiaj temp trochę się podniosła jaki ten cykl jest dla mnie dziwny ale poczekamy zobaczymy miłego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Mili rozumiem Cię. My strasznie zaniedbalismy siebie nawzajem. Wszystko podporządkowane pod ciążę której nie ma. Od teraz koniec z tym. Bardzo chce dziecko ale chcenie nie wystarczy. Więc się luzuje i będzie to będzie a nie to trudno. Najważniejsze że mamy siebie.
MilliSBB, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Ineczka oby Cie ten dziwny cykl zaskoczył.
Milli super! Psiak to dobry pomysł. Ja może i bym tak myślała jakbym już jedno miała. A chyba póki co nie umiem. Najważniejsze że wiem, że umiem zluzowac na tyle że nie myślę o tym maniakalnie jak zawsze.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Ineczka oby Cie ten dziwny cykl zaskoczył.
Milli super! Psiak to dobry pomysł. Ja może i bym tak myślała jakbym już jedno miała. A chyba póki co nie umiem. Najważniejsze że wiem, że umiem zluzowac na tyle że nie myślę o tym maniakalnie jak zawsze."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Doma90 wrote:Mili rozumiem Cię. My strasznie zaniedbalismy siebie nawzajem. Wszystko podporządkowane pod ciążę której nie ma. Od teraz koniec z tym. Bardzo chce dziecko ale chcenie nie wystarczy. Więc się luzuje i będzie to będzie a nie to trudno. Najważniejsze że mamy siebie.
Czasem,trzeba spaść na ziemię i iść po rozum do glowy,trudno nie udało się!"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Wróbelku tulę Cię mocno i zaciskam kciuki za nowy cykl
Milli ooo, a jaką chcecie rasę?My już mamy psa i ogólnie całe zoo
Co do zluzowania ja niestety tak naprawdę dopiero teraz po 7 cs, gdy prawie rozwiodłam się z mężem, zrozumiałam że coś jest nie tak. I dzięki niemu, dzięki silnej woli i (co dziwne) tych artykułach o których wam mówiłam, zluzowałam. Dalej się staramy jak wcześniej, ale nasze podejście jest zupełnie inne. Zaczęliśmy wychodzić gdzieś razem, spotykać się ze znajomymi, dużo rozmawiamy, śmiejemy się, dbamy o siebie itp. To wspaniałeŻyczę wszystkim kochane żebyście miały siłę w walce o swoje marzenie
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Wróblowa wrote:Cześć.
Witam się z @.
Przykro mi, ale jak to mówią nowy cykl nowe możliwości.
A co do LUZU, to takie mialam podejście w tym cyklu, że nie będę się denerwować,Ale niestety dopadło mnie wcziraj jak się dowiedziałam o ciąży jednej znajomej i smutek powrócił. Nie powinnam się denerwować bo przedemną dni płodne ale jakoś tak ciężko, bo nawet nie wiem w czym tkwi nasz problem wizyta u gin dopiero 28 i Pewnie dopiero na tej wizycie dostane pakiat badań do wykonania... Więc trzeba czekać i czekać
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Dziewczyny - jest, jest, JEST BLADA KRESKA na teście!!! Ouick Vue - jedyny jaki był w aptece. Nie mogę uwierzyć. Zaraz idę do pracy i kupię w Rossmanie 10 tkę.
To najpięknejszy prezent urodzinowy - miałam testować jutro, w urodziny właśnie!
Boże jak się cieszę!
MeGi_90, Jaspis, Aika, sylwioszka, EA, Frosch, mili_moli, Rodzynka, Blueyes, monijaaa, Lorien lubią tę wiadomość
-
Wróbelku plusem jest to, że w końcu będziesz mogła zrobić badania i będziecie wiedzieć "co w trawie piszczy".
Mili też się z mężem zastanawialiśmy co z urlopem, ale oboje stwierdziliśmy, że jedziemy, co ma być to będzie.
Czasami potrzebujemy mocnego kopa, żeby sobie coś uświadomić.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Indygo - gratulacjeJeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Doma przykro mi. Dziewczyny dobrze mówią trochę luzu nie zaszkodzi. A przyjemności nie warto odkładać na później zwłaszcza jeśli są zdrowe
Może właśnie te wakacje będą tymi niezapomnianymi..
Mili pomysł z pieskiem super. Wg mnie dzieci powinny wychowywać się ze zwierzakami. Właśnie w takim domu dorastałam jednak mój luby jest anty zwierzakowy więc już teraz nad nim pracuje aby się nie zdziwił jak kiedyś wróci do domu :p
Wróblowa pogoń ją i do roboty dalej
-
Milli, u mnie przyszło z czasem. Po prostu dochodzi do mnie myśl, że mogę nigdy nie mieć dzieci i nie ma sensu podporządkowywać sie temu, co może nigdy się nie zdarzyć.
Indygo gratuluje!wiem, ze moje gratulacje dziś mogą nie wypaść wiarygodnie, ale na prawdę są! :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hejka ja sie witam bez@. Czekam cierpliwie do jutra. A dzis zaczely mnie bolec piersi i to dosc ostro. A zamiast @ mam strasznie duzo śluzu... Wkurza mnie to bo uczucie mam jak by to juz byla @.
Wrobelku przkro mi bardzo... Tule mocno i nie poddawaj sie:) bedzie dobrze:)
Indygo no to gratulacje:)4 cs:) -
Indygo wrote:Dziewczyny - jest, jest, JEST BLADA KRESKA na teście!!! Ouick Vue - jedyny jaki był w aptece. Nie mogę uwierzyć. Zaraz idę do pracy i kupię w Rossmanie 10 tkę.
To najpięknejszy prezent urodzinowy - miałam testować jutro, w urodziny właśnie!
Boże jak się cieszę!
Indygo gratulacje i powodzenia!kir AA, oboje HLA C1 C2
👨👩👧👧❤❤