Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Frosch wrote:Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj znow mialam problem ze snem no denerwuje sie Ta dzisiejsza wizyta. Trzymajcie prosze kciuki zeby wszystko bylo w porzadku.
Indygo - ogromne gratulacje !!
Wieczorem dam znac jakie wiesci mial dla mnie lekarz. Milego dnia.
No to zaczynam trzymać kciuki. PowodzeniaJeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Indygo gratulacje! Który to cykl starań? No i właśnie jakie objawy?
Czy coś zażywałaś?
Mów wszystko jak na spowiedzi, trzeba iść w Twoje śladystarania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Indygo gratulacje!!!
a te co dostały @ tulę i głowa do góry! :*
U mnie już po owu, tempka skoczyła a dziś znów w dół. Jak na początku byłam pozytywnie nastawiona tak teraz nachodzą mnie znów złe myśli. No ale cóż nic nie poradzę.
Nie lubię tego czasu od owu do @, zdecydowanie lepszy jest od @ do owu
Owulacje miałam trochę wcześniej niż się spodziewałam więc pewnie nie doczekam do tego 30stego do testowania i @ przyjdzie wcześniej.
30stego mam też lekarza bo od kwietnia chcę zacząć stymulacje albo chociaż dodatkowe badania mi zleci (kontrolnie prolaktynę).
Miłego dnia! -
Poczekaj mili moli, taki spadek to nie spadek.
teraz to juz pewnie będzie pięła sie ku górze.
poza tym test owulacyjny wskazał owulkę, więc luzik. :* nie martw się kochana.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ku.rwa. Za przeproszeniem, weszłam na chwilę na fejsa, a tam post proponowany: Choroby dziąseł utrudniają zajście w ciaże.
Odwieczna zagadka została wyjaśniona, jak dziewczyny na dyskotekach najpierw czyszczą sobie dziąsła pindolem, a za dwa tygodnie okazuje się że są w ciąży.
Dziewczyny, wiecie co robić.Karma88 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Indygo ale się cieszę super gratulacje
))) nareszcie dobre wiadomości
) aż mi lepiej dzień mija.Frosch daj znać co i jak potem czekamy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Zaraz umrę z bólu brzucha Jaspis, jestem dosłownie cała spocona, brałam ketonal z 4 godziny temu i nic. W pracy mamy pielęgniarkę i proponują mi zastrzyk. Już rzygałam z tego bólu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa ja miałam zastrzyk z ketonalu ze względu na ból kręgosłupa. Miałam podawany na stojąco i zemdlalam. Także jak się zdecydujesz to na pewno na leżaco. Ale pomógł mi natychmiastowo.
Ja też dzisiaj cierpię. Strasznie boli mnie brzuch w lewym boku, tak jakby jajniki i się zastanawiam co to może oznaczać. Ovu mi teoretycznie nie wyznaczyło owulacji ale dzisiaj jest 19dc więc może jednak.. Chociaż temperatura na to nie wskazuje..."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."