Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja @ dostałam dziś w nocy. Więc poniedziałek rano to tak jak 4 dc.
Ale tak jak u mnie właśnie ta Diagnostyka to w soboty też przyjmuje, tylko od 8.
Jestem po zastrzyku jednak. Nie dałam rady wytrzymać. Przeszło mi, uf...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Grunt, że pomogło. :*
Aj moja Diagnostyka jest nieczynna w sobotę, ale będę w Warszawie to może tam gdzieś podjadę i zrobię. Będę miała teoretycznie 3dc więc akurat strzelę badanie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ej, słuchajcie co wyczytałam, tak odnośnie tych moich badań poniedzialkowych. Generalnie chodziło mi o to, czy leki przeciwbólowe mają wpływ na wynik. A tu takie coś (link do artykułu): http://28dni.pl/artykuly/wplyw-niektorych-lekow-na-przebieg-cyklu
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Karolyna, u mnie bez Ketonalu nic nie przejdzie... Ogólnie nigdy nie biorę żadnych przeciwbólowych, stronie od tego jak mogę. Ale jak @ przychodzi to niestety, żadne nospy, ibupromy, kompletnie nic nie pomaga. A dziś to już tragedia. Męczę się z tym od 3:30 w nocy jak mnie ból obudził.
Bo z tymi lekami to jest rozgrywka jam w szachy. Mialam ciezkie migreny i jedna pielegniarka powiedziala mi jak to sie bierze wszystko. Podobno jak sie bol rozhula to musztarda. Najwqzniejsze to zaczac jak pobolewa. Przy okresie to moze byc nawet dzien wczesniej.
Ale dlatego tez uwazam, ze dobrze, ze robisz badania -
Floreczka wspaniała wiadomość!
Wróblowa tule z powodu @ :* Bierz zastrzyk, szkoda tak cierpieć. Ja już kilka razy dostawałam ketonal w tyłeczek. Pośladek po zastrzyku boli, przez chwilę może Ci być trochę słabo, ale ból przechodzi po kilku minutach. Nie taki diabeł straszny -
Wróblowa najważniejsze, że pomogło i czujesz ulgę
Ewcia! Wywołuje Cię do tablicy, zaszłaś w ciąże po HSG, więc potrzebuje porady.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Wroblowa, przykro mi strasznie
Indygo gratulacje, ja też liczę na taki koniec cykluszczególnie ze mam podobne objawy do Ciebie, chociaż nie ma co się nakręcać, do @ 5 dni i wszystko bedzie jasne
-
Wasze tulaski dodają mi sił.
Już sobie rozpisałam plan działania na ten cykl <siła>
Karma88 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.