Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bralam Ketonal w tylek jam mialam zepsuty kregoslup. Dziewczyny, sprobujcie wbrew temu, co moze sie wydawac brac Ibupromy co 4 godziny. Nawet zanim sie bol rozhula wzisc dwie.Ketonal to pochodna morfiny i czesto sie zdarza tak, ze organizm sie od niego "uzaleznia". Na poczatku dziala swietnie, ale jak sie go regularnie przyjmuje, to niestety potrzeba go wiecej i wiecej. Nie wiem tez jak wplywa na watrobe.
-
Nie chciałam Cie wystraszyc. Pomógł od razu tyle tylko że to jest trochę bolesny zastrzyk dlatego trzeba uważać. Na leżaco nie powinno się nic wydarzyć"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
-
nick nieaktualny
-
Karolyna, u mnie bez Ketonalu nic nie przejdzie... Ogólnie nigdy nie biorę żadnych przeciwbólowych, stronie od tego jak mogę. Ale jak @ przychodzi to niestety, żadne nospy, ibupromy, kompletnie nic nie pomaga. A dziś to już tragedia. Męczę się z tym od 3:30 w nocy jak mnie ból obudził.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Doma, Wróblowa to ruszamy z cyklem razem. :*
Wróblu ja bym zastrzyk wzięła, po co się męczyć.
Indygo gratuluję Ci. :*
W Diagnostyce na te badania jest promocja? Muszę zerknąć, bo wiem, że do końca maja czy czerwca za 99zł można porobić pakiet takich ogólnych badań babskich.
Wróblowa gdzie jest ta informacja o tych badaniach? Masz jakiś link, bo nie mogę znaleźć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:31
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma właśnie widziałam że u Ciebie też małpa zawitała. Ja sobie raczej nadziei nie robię jak lekarz powiem że w najbliższych msc będzie ciężko ale miło mi będzie z wami nadal pisać jeśli mogę?
No i zaprzyjaźnić się czas z Duphastonem. Na najbliższe msc. -
Dziewczyny!
Oba jajowody drożne!
Aż mi się wierzyć nie chce, ale mam to na piśmie!
Jestem taka szczęśliwa, jakbym pozytywny test zobaczyłaMalPog, Aika, EA, Blueyes, Jaspis, monijaaa, Lorien, karollka29 lubią tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Karma, ja dzwoniłam do labolatorium tutaj u siebie, spytać czy jest możliwość właśnie i za ile. Na stronie nic nie mogłam znaleźć.
Floreczka, waham się. Szkoda że nie mozna w rękętylko trza w zadek.
P.S Super!!!to teraz do dzieła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:39
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dziewczyny - dzięki
))
Wróblowa - przykro mi z powodu @. Wierzę, że człowiek ma chwile totalnego zwątpienia, ale nie wolno się poddawać. Można odpuścić, można odpocząć, ale nie poddać się.
P_aulinaaa29 - dobre wieścii dwa miesiące luzu
)
MilliSBB - decyzja o psie super. Ja również mam już jedno dziecko i myślę podobnie jak Ty, że ono już jest, i jest najważniejsze. Myślę, że uda się z drugim szybciej niż myślisz.
Doma90 - dobrze, że @ przyszedł. Możesz zacząć spokojnie nowy cykl.
lollita i sylwioszka - trzymam kciuki!!!
Dziewczyny - o objawach pisałam na forum. Czułam się inaczej od połowy cyklu - bardzo bolały mnie jajniki i krzyż, i to przez kilka dni. Później cisza, ale jedna pierś się zmieniła (w której miałam wiecej mleka gdy karmiłam). Zazwyczaj mam mocne bóle piersi od owulacji do okresu, a w tym malutkie, prawie wcale, za to piersi powiększały się. W jakiś tydzień po owulacji złapałam się na tym, że codziennie robię do obiadu sałatkę z ogórków kiszonych na słodko - kwaśno (mąż coś tam przebąkiwał, że on to nie chce już takiej samej sałatki jeść dzień w dzień), a raz wieczorem, gdy już wszyscy spali to otworzyłam lodówkę i zaczęłam z salaterki tę sałatkę wyjadać. Boże jak ona mi smakowała! Ale nic! Pomyślałam - nie nakręcaj się! Później znowu zaczął mnie boleć krzyż, jajniki, brzuch jak na okres i pachwiny - ciągnie mnie tak w kierunku ud (miałam tak w pierwszej ciąży). I właśnie wczoraj, przy tym bólu pachwin to już miałam dziwną pewność, że się udało.A - dopiero wczoraj miałam odruch wymiotny, przy smażeniu mięsa. Musiałam cały dom wietrzyć.
Biorę od kilku lat te same witaminy - Doppel Herz MAMA.
To był czwarty cykl starań.
Cieszę się, bo gdyby nie teraz, to dopiero na jesień na nowo byśmy się starali. Wyprowadzamy się do nowego mieszkania, ale kilka miesięcy będziemy mieszkać z teściami - więc ze staraniami byłoby trudno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 13:41
P_aulinaaa29, Dżoana89, kmala, EA lubią tę wiadomość
-
floreczka wrote:Dziewczyny!
Oba jajowody drożne!
Aż mi się wierzyć nie chce, ale mam to na piśmie!
Jestem taka szczęśliwa, jakbym pozytywny test zobaczyła
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Wróblowa wrote:Karma, ja dzwoniłam do labolatorium tutaj u siebie, spytać czy jest możliwość właśnie i za ile. Na stronie nic nie mogłam znaleźć.
Floreczka, waham się. Szkoda że nie mozna w rękętylko trza w zadek.
P.S Super!!!to teraz do dzieła!
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)