Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po obiedzie padłam, musiałam się zdrzemnąć bo na stojąco zasypiałam, a tu jeszcze zaraz na zebranie do córki muszę lecieć
Wroblowa, dobre nastawienie, pomęcz może szefa w pracy o prywatna opiekę medyczna, to dla firmy nie jest duży koszt a rewelacyjny spokój dla wszystkich pracownikowi oszczędności dla firmy, bo ludzie na lekarzy nie biorą wolnego
i szybciej zdrowieje jak do lekarza bez kolejki :)i No jaki czynnik motywacyjny
koszt przy minimum 10 osobach to jakieś 70 zł/ mc
-
Indygo wrote:Dziewczyny - jest, jest, JEST BLADA KRESKA na teście!!! Ouick Vue - jedyny jaki był w aptece. Nie mogę uwierzyć. Zaraz idę do pracy i kupię w Rossmanie 10 tkę.
To najpięknejszy prezent urodzinowy - miałam testować jutro, w urodziny właśnie!
Boże jak się cieszę!
Jaka wspaniała wiadomość! Gratulujęaż chciałabym Cie przytulić
-
Witam wieczorowa pora.
Odebralismy wyniki nasienia mojego M.
Wyniki cudowne ,wręcz książkowe.Jest jeden mały szkopuł.Obecna jest agregacja plemników.Nigdzie w necie nie jest napisane,jak b.przeszkadza to w zajściu w ciążę.Któras cos wie?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Wróblowa wrote:EA wiem, że u mnie jeszcze jest czas, ale Wróbel jest starszy ode mnie o 10 lat. Nie chciałabym żeby został tatą pierwszy raz w wieku 40 lat. Nie wiem czemu, chociaż wiem, że to głupie."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Indygo gratulacje!
Byłam dziś z moim J u rodzinnego, on dostał skierowanie do chirurga bo paznokieć mu się paskudnie wrasta, a ja antybiotyk na zapalenie pęcherza.
Czas wyciągnąć notatki i wkuwać ale jest tyle lepszych zajęć w koło... np. czytanie forum -
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Właśnie zjadłam kebaba, wiem, wiem, że o tej porze to niezdrowo
Teraz leżę i nie mam siły się ruszyć
Ja opitolilam dwa kotlet z soczewicy:-)Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Blueyes a co lekarz to inna teoria. Generalnie wiem że najlepiej jest badac od 3-5 w pierwszej fazie.
poza tym u mnie by wypadało w niedzielę wiec i tak lipa.
Ja zjadłam sałatkę z kurczakiem i grzankami z biesiadowa, mniam!
A tu co tak cicho?
Ps. Po tym zastrzyku czuje się bosko!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Jaspis wzięłam bo już wymiotowalam z tego wszystkiego. Teraz miałam klientke i jej opowiadałam o moich @ jazdach to spytała czy na pewno ze mną wszystko ok.
Agu najlepiej zacząć od hormonów właśnie. Dopiero jak z nimi coś nie tak, a będą wyprowadzone i dalej zero fasolki to lekarz kieruje na inne badania. Miałam iść na hsg ale praca wcześniejsza mi nie pozwalała...później oczywiście lekarz wykluczal PCO, torbiele i te inne ale to lawinowo poszło w miarę chodzenia na wizyty. Ale zawsze byłam traktowana ma zasadzie spychologii. Teraz trafiłam na spoko gina więc myślę że pociągnie temat dalej.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.