Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki.Wiem, rzadko tu bywam ostatnio, ale sprawdzam czy odpoczynek od forum dobrze mi robi.
Poza tym praca i dom, dlatego czasu tak mało, ale w miarę możliwości sprawdzam, czy pojawiły się nowe fasolki.starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dziewczyny czy o tej godzinie robienie testu owu ma sens? Czy lepiej jutro po południu? Wiem ze rano nie robić ale zastanawiał się jak jest wieczorowa pora.
Witam nowe staraczki.
Wrobelku dla Ciebie i Twojego Wróbla wszystkiego naaaaaaj:)7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nie dodało mi postu
witam się oficjalnie z 3 cyklem starań. Mam nadzieję,że nareszcie będę miała normalny @ powoli tabletki powinny już wszystko regulować.
Witam też nowe staraczki i trzymam za wszystkie kciuki:)EA lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolka dziękujemy i całujemy
:*
Jutro w robocie podeślę Wam moje wyniki. Spojrzycie na nie swoim okiem.karollka29 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Dziewczyny czy o tej godzinie robienie testu owu ma sens? Czy lepiej jutro po południu? Wiem ze rano nie robić ale zastanawiał się jak jest wieczorowa pora.
Witam nowe staraczki.
Wrobelku dla Ciebie i Twojego Wróbla wszystkiego naaaaaaj:) -
nick nieaktualnyNo i u mnie wyszła piękna gruba krecha. Mój stwierdził, że niepotrzebnie robiłam, bo on moją owulację wyczuwa na odległość.
Najgorsze, że nie możemy dzisiaj serduszkowac, bo jutro mam wizytę i cytologię będziemy pobierać. Może do jutra moje jajeczko zaczeka. -
Wroblowa, polecilam Diagnostyke, bo sa szybko wyniki
Co do progesteronu to pokaz ginowi. U mnie wszystko powrownywala nie z normami, a z innymi hormonami. Nie pamietam, ale porownywala LH lub FSH z czyms tam i mowila, ze tutaj tez moze byc roznie. A wszystko poza prolaktyna bylo w porzadku. Byc moze w 2 fazie tez bedziesz musiala powtorzyc prog. I to moze byc powod Twoich bilesnych miesiaczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 22:32
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry miłego dnia
Jaspis Musi się udaćnapisz potem co i jak
Jaspis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolyna Ty to jednak jesteś!
wiesz ze to samo wczoraj rozkminilam wczoraj przed snem?
także dziś dzwonie na wizytę. Jupi! Znów 3h w kolejce.
naladuje telefon na full, to przynajmniej sobie z Wami posiedzę.
DŻEM DOBRY!
Jaspis trzymam kciuki żeby maluch słodko spał!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Hejka dziewczyny
Mam nadzieje że humorki dopisują
Ja mam 42 dc ciągle nic ale za to złapał mnie rano tak potworny ból podbrzusza ze nie dało się bez tabletki wstać...
Podjęłam decyzje taką że koniec z testami beatami i innymi ami...Co ma być to będzie...
Mam nadzieje że w przyszłym tyg bedzie miejsce do ginki to sobie pójde i wyjśnie co jest nie tak z tymi długimi cyklami...
4 cs:)