X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2017, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Milka no co Ty... :D hahahha. :D

Kochana... :*

Szkoda mi tych jajeczek było, nie lubię marnotrawstwa ;) Przy długich cyklach mniej by przepadło. Na szczęście jeszcze są :D

LUF
    20.04.2018 - beta 46,19 :)
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    No u mnie to samo z prolaktyną...Mam kierowniczkę, która bierze tylko pieniądze. Spróbuj mieć wyższą premię...Bezczelnie loguje się do rachunków bankowych i analizuje kto ile dostał. Potem tydzień wypomina. Do pomocy ma emerytkę, która robi najcięższe kalibry. Wczoraj jak jej powiedziałam, że jest coś nie tak i czy to widziała, to powiedziała, że to nie jej sprawa i ona się tym nie zajmuje. Nosz k....a jest kierowniczką i bierze dobrych kilka tysi !!!! Jest jeszcze złośliwą pindą. Wie, jakie tematy mnie denerwują i specjalnie coś powtarza tylko po to, by mnie wkurzyć. Nie mówiąc o tym, że ma probley emocjonalne- jednego dnia wrzeszczy i rzuca papierami, drugiego się smieje, a trzeciego się nie odzywa. I co chwilę mam takie kwiatki :(
    A może pracujemy z ta sama baba heh moja jest też tak labilna emocjonalnie ze noworodek przy niej jest dorosły jak ma zły nastrój to spier. .. każdemu innemu doszukuje się wtedy wszystkiego ludzie nie chcą pracować biorą zwolnienia bi nikt długo nie da rady a reszta musi robić po dwa etaty za grosze

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    A może pracujemy z ta sama baba heh moja jest też tak labilna emocjonalnie ze noworodek przy niej jest dorosły jak ma zły nastrój to spier. .. każdemu innemu doszukuje się wtedy wszystkiego ludzie nie chcą pracować biorą zwolnienia bi nikt długo nie da rady a reszta musi robić po dwa etaty za grosze

Hehehe, a my takie męczennice :D Cały czas mówię, że uczciwy dwa razy traci :P

• milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:

No to współczuje, póki co miałam jednego szefa,który mnie irytował- odeszłam. Emocjonalnie to on był zrównoważony,ale twierdził,że miejsce kobiet jest w kuchni, że jesteśmy do niczego. Zatrudnił mnie do księgowości, a potem się okazało,że na przyjęcia ważnych gości w konferencyjnej, powinnam gotować obiady w domu i jeździć do biura z cateringiem :D. Wyobrażacie sobie, że w siatach wozicie obiady domowe tramwajem do firmy, bo szef ma gości :D Do dziś mnie to bawi :) O sprzątaniu całej firmy już nie wspomnę.

LUF
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja pierdykam, wyśmiałabym go. To tak jak Gigi musiała wyprowadzać psa szefa. :D a to co on żony nie miał, co by za catering robiła do firmy małżonka?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój szefuncio to stary trep wiec wszystko musi być jak w wojsku :p. Czasem to się zastanawiamy czy nie stawać na baczność jak wchodzi do pokoju :p

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa, no to w mojej starej robocie jak kierownik wchodził, to padało hasło: "baczność! do hymnu!" :D

karollka29 lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Aaaa, no to w mojej starej robocie jak kierownik wchodził, to padało hasło: "baczność! do hymnu!" :D

U mnie w poprzedniej było: chować Pudelki :D Aż w końcu informatyk dla jaj ustawił szefowej Pudelka jako stronę startową. Klient się bardzo dziwnie patrzył jak zobaczył strone startową księgowej, a ona się zaczęła śmiać.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna, a później obstawiam był opie.rdol kto to jej ustawił. Zgadłam? :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    O ja pierdykam, wyśmiałabym go. To tak jak Gigi musiała wyprowadzać psa szefa. :D a to co on żony nie miał, co by za catering robiła do firmy małżonka?

Właśnie go wyśmiałam i odeszłam. On się śmiertelnie obraził,że mu baba podskoczyła i że nie uszanowałam szansy jaką mi dał, hehehe. A jak wróciłam odzyskać pieniądze(robił problemy), to się okazało,że nowa pracownica sobie nie radzi i podpytywał czy bym nie wróciła, ale ja już miałam inną pracę. Jego małżonka z tego co wiem, nigdy nie pracowała, więc mogłaby ugotować, ale on stwierdził,że skoro mi płaci to mogę ZA DARMO ugotować i dowieźć. Kretyn.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 14:44

LUF
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty...To była wspaniała kobieta. Opisywała nam minę klienta i płakała ze śmiechu. Szkoda, że wszyscy na umowy śmieciowe byli zatrudnieni. Taka pierwsza praca.

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale debil. Jeszcze zrobić zakupy za swoje pieniądze. Chyba się z głupim na rozum zamienił. Nie no, małżonki takich bambrów, to z reguły nie wiedzą jak kartofle obrać. :| całe zycie nic nie robią, tylko gniją w wyrach i liczą hajs "starego".

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ale debil. Jeszcze zrobić zakupy za swoje pieniądze. Chyba się z głupim na rozum zamienił. Nie no, małżonki takich bambrów, to z reguły nie wiedzą jak kartofle obrać. :| całe zycie nic nie robią, tylko gniją w wyrach i liczą hajs "starego".

Ale też "chodzą na paznokcie " :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co dwa dni. :D bo "już mi się kolorek znudził" :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Dokładnie, bo żona w papierach jest współwłaścicielką tej firmy, a nigdy jej nikt na oczy nie widział. Odeszłam i absolutnie nie żałuję, mimo,że on robił podchody, żebym wróciła. Póki co chłop nikogo nie znalazł, bo znów w poniedziałek wyszło ogłoszenie na to stanowisko, życzę mu powodzenia, ja obserwuje i mam ubaw :)
    W obecnej pracy mam dużo roboty przez dwa tygodnie,a po 20-stym sporo luzu :)

LUF
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że odeszłaś, bo to wariatkowo a nie praca. Ja to zawsze powtarzałam, że może być ciut mniej płatna (wiadomo, że nie wolontariat) ale jak ma byc spokój, to nie ma co się zastanawiać.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • EA Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 20:17

• milka30 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Matko ale szalone skrobiecie :P Ja zaraz mykam z pracy i jadę po wyniki na papierze bo dalej uwierzyć nie mogę :P

Chodzi o kosmiczny progesteron? Mam nadzieję,że to to co myślę :)
    Też niedługo zmykam do domciu.

EA lubi tę wiadomość

LUF
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA, ale odbierasz tylko te hormony?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie jutro betę plis. :)

karollka29, EA lubią tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
‹‹ 690 691 692 693 694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ