Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolyna wrote:No u mnie to samo z prolaktyną...Mam kierowniczkę, która bierze tylko pieniądze. Spróbuj mieć wyższą premię...Bezczelnie loguje się do rachunków bankowych i analizuje kto ile dostał. Potem tydzień wypomina. Do pomocy ma emerytkę, która robi najcięższe kalibry. Wczoraj jak jej powiedziałam, że jest coś nie tak i czy to widziała, to powiedziała, że to nie jej sprawa i ona się tym nie zajmuje. Nosz k....a jest kierowniczką i bierze dobrych kilka tysi !!!! Jest jeszcze złośliwą pindą. Wie, jakie tematy mnie denerwują i specjalnie coś powtarza tylko po to, by mnie wkurzyć. Nie mówiąc o tym, że ma probley emocjonalne- jednego dnia wrzeszczy i rzuca papierami, drugiego się smieje, a trzeciego się nie odzywa. I co chwilę mam takie kwiatki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:A może pracujemy z ta sama baba heh moja jest też tak labilna emocjonalnie ze noworodek przy niej jest dorosły jak ma zły nastrój to spier. .. każdemu innemu doszukuje się wtedy wszystkiego ludzie nie chcą pracować biorą zwolnienia bi nikt długo nie da rady a reszta musi robić po dwa etaty za grosze
Hehehe, a my takie męczenniceCały czas mówię, że uczciwy dwa razy traci
-
Ineczka wrote:A może pracujemy z ta sama baba heh moja jest też tak labilna emocjonalnie ze noworodek przy niej jest dorosły jak ma zły nastrój to spier. .. każdemu innemu doszukuje się wtedy wszystkiego ludzie nie chcą pracować biorą zwolnienia bi nikt długo nie da rady a reszta musi robić po dwa etaty za grosze
No to współczuje, póki co miałam jednego szefa,który mnie irytował- odeszłam. Emocjonalnie to on był zrównoważony,ale twierdził,że miejsce kobiet jest w kuchni, że jesteśmy do niczego. Zatrudnił mnie do księgowości, a potem się okazało,że na przyjęcia ważnych gości w konferencyjnej, powinnam gotować obiady w domu i jeździć do biura z cateringiem. Wyobrażacie sobie, że w siatach wozicie obiady domowe tramwajem do firmy, bo szef ma gości
Do dziś mnie to bawi
O sprzątaniu całej firmy już nie wspomnę.
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
O ja pierdykam, wyśmiałabym go. To tak jak Gigi musiała wyprowadzać psa szefa.
a to co on żony nie miał, co by za catering robiła do firmy małżonka?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Aaaa, no to w mojej starej robocie jak kierownik wchodził, to padało hasło: "baczność! do hymnu!"
karollka29 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Aaaa, no to w mojej starej robocie jak kierownik wchodził, to padało hasło: "baczność! do hymnu!"
U mnie w poprzedniej było: chować PudelkiAż w końcu informatyk dla jaj ustawił szefowej Pudelka jako stronę startową. Klient się bardzo dziwnie patrzył jak zobaczył strone startową księgowej, a ona się zaczęła śmiać.
-
Wróblowa wrote:O ja pierdykam, wyśmiałabym go. To tak jak Gigi musiała wyprowadzać psa szefa.
a to co on żony nie miał, co by za catering robiła do firmy małżonka?
Właśnie go wyśmiałam i odeszłam. On się śmiertelnie obraził,że mu baba podskoczyła i że nie uszanowałam szansy jaką mi dał, hehehe. A jak wróciłam odzyskać pieniądze(robił problemy), to się okazało,że nowa pracownica sobie nie radzi i podpytywał czy bym nie wróciła, ale ja już miałam inną pracę. Jego małżonka z tego co wiem, nigdy nie pracowała, więc mogłaby ugotować, ale on stwierdził,że skoro mi płaci to mogę ZA DARMO ugotować i dowieźć. Kretyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 14:44
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
Ale debil. Jeszcze zrobić zakupy za swoje pieniądze. Chyba się z głupim na rozum zamienił. Nie no, małżonki takich bambrów, to z reguły nie wiedzą jak kartofle obrać.
całe zycie nic nie robią, tylko gniją w wyrach i liczą hajs "starego".
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Ale debil. Jeszcze zrobić zakupy za swoje pieniądze. Chyba się z głupim na rozum zamienił. Nie no, małżonki takich bambrów, to z reguły nie wiedzą jak kartofle obrać.
Ale też "chodzą na paznokcie "
-
Wróblowa wrote:Ale debil. Jeszcze zrobić zakupy za swoje pieniądze. Chyba się z głupim na rozum zamienił. Nie no, małżonki takich bambrów, to z reguły nie wiedzą jak kartofle obrać.
W obecnej pracy mam dużo roboty przez dwa tygodnie,a po 20-stym sporo luzuLUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
Dobrze że odeszłaś, bo to wariatkowo a nie praca. Ja to zawsze powtarzałam, że może być ciut mniej płatna (wiadomo, że nie wolontariat) ale jak ma byc spokój, to nie ma co się zastanawiać.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
EA wrote:Matko ale szalone skrobiecie
Ja zaraz mykam z pracy i jadę po wyniki na papierze bo dalej uwierzyć nie mogę
Chodzi o kosmiczny progesteron? Mam nadzieję,że to to co myślę
Też niedługo zmykam do domciu.EA lubi tę wiadomość
LUF
20.04.2018 - beta 46,19