Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O dziwne milka... taki coś gwałtowny ten spadek. Jednak zastanawia mnie, czemu masz normę do 23,3. jak ja mam na wynikach 29 z hakiem.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Karolyna wrote:Milka, jak nie masz objawów, to warto sobie zrobić nie wiem, dobówke, obciążenie, posprawdzać bardziej. Ja czułam w piersiach działanie Bromka już po 2-3 dniach.
Nie mam objawów, mam @ jak w zegarku i zawsze jeden pęcherzyk, nigdy nie sprawdzałam czy pęka,ale zawsze na usg jest. Wczoraj jak byłam u ginka to stwierdził,że mimo wysokiej prolaktyny pęcherzyk jest i można próbować, wydaje mi się,że owuluję. Piersi mnie bolą przed @ od zawsze, ale to ma większość kobiet, mlekotoku nie mam, owłosienia nie mam, niedoczynności nie mam, głowa mnie nie boli, gruczolaka się nie spodziewam. Zrobię jeszcze z obciążeniem w następnym cyklu. Im bardziej się badam, tym mniej wiem o sobieLUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
Wróblowa wrote:O dziwne milka... taki coś gwałtowny ten spadek. Jednak zastanawia mnie, czemu masz normę do 23,3. jak ja mam na wynikach 29 z hakiem.
Upewniłam się i taką mam tam normę wpisaną, a w nawiasie,że dla kobiet nie będących w ciąży. Ja zaczęłam łykać wit c i to po trzy dziennie,przez 5 dni, ponoć wit. c obniża prolaktynę,ale chyba nie aż tak.
Może to głupie,ale największa różnica między badaniami to to,że wtedy miałam ciśnienie na ciążę, a w tym cyklu działam bez emocji, robię co muszę,ale nie mam takiego parcia, nie kupiłam testów ovu, nie serduszkuje bo może to ten dzień, jakoś zobojętniałam.LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
e, no to co mam powyżej normy tą prolaktynę? To wszystko w cały świat i pół ameryki.
Dziecko przyjdź już na ten świat i nie wkurzaj matki, bo do 18 roku życia kieszonkowego nie dostaniesz.
Hej Britty.Lunna, Britty lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dziewczyny odnośnie norm to większość laboratoriów ma różne w zależności od wybranej metody oznaczania, sprzętu itd.. mama (kierownik labo toksykologicznego) kiedyś mi tłumaczyła, że te różnice to właśnie od metody, którą mają później zatwierdzoną audytem itd
-
Karolyna wrote:I masz odpowiedź na swoje pytanie, Milka
My z Domą (o tylu wiem
) mamy różne fiksacje od momentu rozpoczęcia starań, wcześniej jak w zegarku
Tak mi się wydaje,że ta chęć bycia w ciąży już mi na psychikę siadła. W tym cyklu skupiłam się na swoim zdrowiu i zapomniałam w ogóle po co to robię, zapominam mierzyć temperatury, kupić testów o serduszkowaniu nie wspominając i nagle wyniki się poprawiają. Los jest przewrotnyLUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
Milka, i włączyła mi się właśnie melodia: Los chce ze mną grać w pokera, raz mi daje raz zabiera...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Milka, i włączyła mi się właśnie melodia: Los chce ze mną grać w pokera, raz mi daje raz zabiera...
Ja już zluzuje majtyBędzie co ma być, zdam się na ten los i może pierwszy raz posłucham męża, wezmę dzień,dwa urlopu przed którymś weekendem i śmigniemy sobie w góry, albo nad morze nie myśląc o problemach
kmala, karollka29 lubią tę wiadomość
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
milka30 wrote:Tak mi się wydaje,że ta chęć bycia w ciąży już mi na psychikę siadła. W tym cyklu skupiłam się na swoim zdrowiu i zapomniałam w ogóle po co to robię, zapominam mierzyć temperatury, kupić testów o serduszkowaniu nie wspominając i nagle wyniki się poprawiają. Los jest przewrotny
A gdym jeszcze miała inną pracę ;( ;( -
Ola ja chodziłam na monitoring i generalnie pęcherzyk był i kazał działać. Teraz dwa ostatnie cykle nie byłam. Ale znając jego jak pójde 6go na wizyte, to każe mi robić monitoring z powrotem.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.