Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? PozdrawiamWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nikola232 wrote:Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? Pozdrawiam
A po co przenosil na palcach?
Nie mógł do środka od razu?kmala lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
tak wyszło byliśmy po imprezie. jest jakaś szansa na ciążę?Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
czytałam że jeżeli są dni płodne i owulacja to śluz jest przezroczysty a ja miałam taki kremowy lepiący i rozciągliwy. zrobiłam testy owulacyjne i były pozytywne więc chyba pomimo takiego śluzu owulacja nastąpiła?Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
czy jest możliwe zajście w ciążę w taki sposób "przeniesienie spermy na palcach do pochwy"Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
OLAM86 wrote:Oj mili różne sa przypadki
mi w zeszłym miesiącu z rozpędu chłop tez chciał wyjsć w kluczowym momencie . Mowię ,,chłopie, nie marnuj tego błogosławieństwa "
)) lata przyzwyczajeń bo to u nas zawsze była metoda antykoncepcji
Siwych włosów przez to się nie nabawił?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nikola232 wrote:czy jest możliwe zajście w ciążę w taki sposób "przeniesienie spermy na palcach do pochwy"
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Nie pomyślałam,że niektórzy mają takie "nieładne przyzwyczajenia"
Siwych włosów przez to się nie nabawił?Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz -
Hej dziewczyny, nadrobiłam.
Jaspis trudno doradzić w takiej sytuacji, życzę Ci abyś miała mnóstwo siły i dała radę pokonać wszystkie przeciwności. :*
Wszystkie chore tule, ja sama z jakimś dziwnym katarem jestem i zaczynam przypuszczać, że mam alergie, bo rok temu o tej samej porze też miałam? Tylko co teraz pyli?
Mi zastrzyk z pregnylu robił mąż, nawet poszedł do biblioteki i wypożyczył książkę na ten temat, taki kochany jest.
Mam strasznie zakręcony tydzień, więc was podczytuje i próbuje nadążyć.
Jutro badania genetyczne, a ja się dowidziałam, że w rodzinie już wcześniej był przypadek raka i to ze strony mamy, no cóż zobaczymy jak to będzie.
Pozdrawiam i stosunkowo udanego wieczorku :*
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
MilliSBB wrote:Może udaj się do specjalisty i zapytaj.Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
Nikola, jeśli bedziesz chciała mieć objawy to znajdziesz ich milion i jeszcze trochę, podstawa to nienakrecanie się. W dniu spodziewanej @ zrób test albo idź na bete i będziesz miała pewność.
Lunna lubi tę wiadomość
Nikola wystarczy jeden super plemnik i będzie ciąża, więc jeśli sperma dostała się w odpowiednie miejsce to szansa jest zawsze, ale z doświadczenia każda Ci powie, że nawet wystrzał w pochwe nie daje 100% pewności.
floreczka wrote:Nikola, jeśli bedziesz chciała mieć objawy to znajdziesz ich milion i jeszcze trochę, podstawa to nienakrecanie się. W dniu spodziewanej @ zrób test albo idź na bete i będziesz miała pewność.
nie mogę się doczekać mam nadzieję że się udaWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz -
floreczka wrote:Nikola wystarczy jeden super plemnik i będzie ciąża, więc jeśli sperma dostała się w odpowiednie miejsce to szansa jest zawsze, ale z doświadczenia każda Ci powie, że nawet wystrzał w pochwe nie daje 100% pewności.
Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz -
Hej
Witam się wreszcie, czytałam Was ale nie miałam jak napisać co u mnie.
Byłam dziś u mojego gin, zbadał zrobił usg sprawdził to rozejście ma tylko 2,1 milimetra a dopiero przy 1cm znowu szyje sie macice. Dał zielone światło na starania a jak do 3 miesięcy nam się nie uda kazał przyjść w połowie cyklu sprawdzić czy jest wszystko ok. Więc będziemy działać
Jaspis tule, nie zazdroszcze... ale musisz walczyć o swoje szczęście swoje i swoich dzieci, będzie dobrze najtrudniejszy 1 krok potem już poleci zobaczysz :* Przytulam mocno :*Jaspis, kmala, anciaa, Lunna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie dziś tak glowa zaczęła bolec ze szok:/. Akurat dziś najlepszy czas na
a tu głowa pęka tak ze aż mi nie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 20:14
Ro lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Kurcze... wylatują ze mnie takie ciemne skrzepy, że zastanawiam się czy to nie biochemiczna
albo poronienie. Brałam w tym cyklu dużo leków, w tym mocne antybiotyki, niby się nie staraliśmy ale może coś gdzieś...
A może przesadzam, zawsze miałam skrzepy krwi w czasie okresu ale nigdy nie była ona aż tak ciemna, prawie czarna :<
-
Lorien wrote:Hej
Witam się wreszcie, czytałam Was ale nie miałam jak napisać co u mnie.
Byłam dziś u mojego gin, zbadał zrobił usg sprawdził to rozejście ma tylko 2,1 milimetra a dopiero przy 1cm znowu szyje sie macice. Dał zielone światło na starania a jak do 3 miesięcy nam się nie uda kazał przyjść w połowie cyklu sprawdzić czy jest wszystko ok. Więc będziemy działać
Jaspis tule, nie zazdroszcze... ale musisz walczyć o swoje szczęście swoje i swoich dzieci, będzie dobrze najtrudniejszy 1 krok potem już poleci zobaczysz :* Przytulam mocno :*
Lorien a widzisz! A tak się martwiłaś, nie było o coSuper, teraz zabierajcie się do roboty