Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Maż wczoraj mówi ze zrobiliśmy wszystko co sie dało w tym cyklu. Dwóch lekarzy niezależnie kazało w tym tygodniu co drugi dzien i tak było- jak w zegarku. Maż mówi ze jak nie wyjdzie to idzie sie zbadać. Trochę w gorącej wodzie kąpany bo to 3 cykl dopiero ale jak chce to spoko
u nas z każdej strony pytanie - ,,co teraz. Żłobek niania czy drugie dziecko" . KAŻDY O TO PYTA. Ehh... dam znac po 12 czy pękł
Ola korzystaj puki mąż sam chce iść na badania bo z facetami mię jest tak łatwo żeby bez ociagania poszli. Ale fakt faktem 3 msc starań to szybko chce iść -
A to już norma, że ludzie pytają. Jak nie masz dzieci to pytają kiedy, a jak masz to kiedy kolejne :DJa już przywykłam, bo ostatnio z każdej strony mnie te pytania bombardują.
Posprzątałam w domku, teraz czas na II śniadankoLunna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ola korzystaj puki mąż sam chce iść na badania bo z facetami mię jest tak łatwo żeby bez ociagania poszli. Ale fakt faktem 3 msc starań to szybko chce iśćLUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
lollita życzę Ci ciąży, ale kreska po kilkunastu minutach nie jest niczym niezwykłym i zdarza się często- utleniają się substancje w teście. Dlatego piszą na teście by nie odczytywać wyniku po 5 minutach.
Niezmiennie jednak trzymam kciukilollita lubi tę wiadomość
-
milka30 wrote:Ja swojego też wysłałam już w trzecim cyklu, a i sama już obskoczyłam monitoring i badanka hormonów. Niestety, u nas niby dobrze, ale wszysko jakoś na granicy
To też teraz chce działać jak szalony, za to mi się nie chce i wczoraj dostał kosza
-
Madziulla wrote:Lollita nie czytaj po necie!!! To najgorsze co może być....idź na betę najszybciej jak się da i będziesz wiedzieć4 cs:)
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Z ta kreska utleniająca... niby nie powinno sie brać tego pod uwagę... ale czy jest między nami taka która miała utleniona kreskę? Ja nie... wiec moze cos jest na rzeczy...
-
Doma90 wrote:Mój sam się zadeklarował, że jak w kwietniu się nie uda to pójdzie się zbadać.
To też teraz chce działać jak szalony, za to mi się nie chce i wczoraj dostał kosza
To miłe jak mężczyźnie tak zależy
Ja w tym cyklu też trochę wyluzowałam i przytulanko było tylko dwa razy.
LUF
20.04.2018 - beta 46,19
-
nick nieaktualnyMy za badania zabraliśmy się pol roku po promieniu. Czyli po 1.5 roku starań. Wiem późno ale pierwszy rok był na pełnym luzie bez badan bez niczego a dopiero pol roku po poronieniu trafiłam na sensownego lekarza. Glinka po promieniu nawet mnie nie zbadali ani nic...kazała tylko się starać dalej.... heh a maz jak mu powiedziałam że pora na jego badania to pytał się czy u mnie wszystko przebadane bo myślał ze łatwiej kobietę zdiagnozować i faceci raz ze nie dopuszczają do siebie myśli że oni mogą mieć źle nasienie a dwa że chyba nie rozumieją ze przecież problem może leżeć po obu stronach. Ale na szczęście zbadał się bez wiekszego ociagania.
Jeśli sa błędy sorry pisze szybko z tel. -
OLAM86 wrote:Z ta kreska utleniająca... niby nie powinno sie brać tego pod uwagę... ale czy jest między nami taka która miała utleniona kreskę? Ja nie... wiec moze cos jest na rzeczy...
Do tej pory byłam spokojna ale teraz coraz bardziej się denerwuje... Nikt w mojej rodzinie nie miał takich opóźnien tylko siostry które były w ciąży...4 cs:) -
nick nieaktualnylollita wrote:Madziula to nie jest proste. siedze w pracy nudzę się i tylko o jednym myśle i o dziwo nie jest to "sex". Pewnie teraz zacznie się u mnie doszukiwanie objawów. Bo od rana mam mdłości...
Lollita Ale ja Cię doskonale rozumiem wiem przez co.przychodzisz... postaraj się poczytać na necie o czymś innym... Ja sobie wyszukuje książki jakie chce przeczytać szukam przepisów kulinarnych, planuje wakAcje. Cokolwiek innego. -
nick nieaktualny
-
Lollita ja też Cię rozumiem, zwłaszcza, że akurat w ostatnim cyklu miałam tydzień opóźnienia, wszystkie objawy ciążowe i 38 dc. I gdyby nie biel na teście to bym sobie ciążę pewnie wkręcała. Także tak jak mówię, życzę Ci, aby to była ciąża i dlatego motywuję do zrobienia bety, nie musisz iść przeciez rano. No, ale każdy kolejny dzień to niepotrzebny stres dla Ciebie.
lollita lubi tę wiadomość