Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Annde nie rób, bo możesz się rozczarować. lepiej poczekać do terminu i mieć czarno na białym. Jeszcze z bety to już w ogóle praktycznie pewność. cały cykl czekałas to jeszcze kilka dni dasz radę.
Milli no powiem Ci szczerze ze ja bym wolała wiedzieć, że owu nie było i tylko to jest powodem niezaskoczenia na pewno lepiej bym się z tym czuła.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyMilli, też zawsze korzystam w czasie @ . Lubimy wtedy winko, bo wiem ze mogę sobie wtedy na nie pozwolić i koniecznie czerwone! Wypij za zdrówko wszystkich nas "Staraczek 2017" .
Ktokolwiek widział! Ktokolwiek wie! Bella - jesteś potrzebna. Na gwałt! niestety ja nie zrobię tej kolorowej, pięknej listy lepiej od Ciebie. -
Wróblowa wrote:Annde nie rób, bo możesz się rozczarować. lepiej poczekać do terminu i mieć czarno na białym. Jeszcze z bety to już w ogóle praktycznie pewność. cały cykl czekałas to jeszcze kilka dni dasz radę.
Milli no powiem Ci szczerze ze ja bym wolała wiedzieć, że owu nie było i tylko to jest powodem niezaskoczenia na pewno lepiej bym się z tym czuła."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ewcia_92 wrote:Milli, też zawsze korzystam w czasie @ . Lubimy wtedy winko, bo wiem ze mogę sobie wtedy na nie pozwolić i koniecznie czerwone! Wypij za zdrówko wszystkich nas "Staraczek 2017" .
Ktokolwiek widział! Ktokolwiek wie! Bella - jesteś potrzebna. Na gwałt! niestety ja nie zrobię tej kolorowej, pięknej listy lepiej od Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 20:54
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Bella wróci i już nas nie opuści .
Milli, wpadaj na Podkarpacie na wino . Albo dwa"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Milli, Mąż Ci jeszcze nie dał kary na kompa? . Mojego już korci. Tym bardziej, że to ja zawsze na niego krzyczałam żeby zostawił telefon, wyłączył komputer i posiedział ze mną. A teraz ja nie mogę nadążyć z ładowaniem telefonu ."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Ewcia_92 wrote:ZAPRASZAM! Daleko miałabyś na Podkarpacie? Który region naszej pięknej Polski zamieszkujesz? Pięknej, aczkolwiek trudnej do życia."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Wróblowa wrote:Annde nie rób, bo możesz się rozczarować. lepiej poczekać do terminu i mieć czarno na białym. Jeszcze z bety to już w ogóle praktycznie pewność. cały cykl czekałas to jeszcze kilka dni dasz radę.
No właśnie nawet nie cały cykl, bo tak naprawdę to zaczęłam się niecierpliwić przez lekarza. Gdyby nie on, czekałabym na @, a jak mi powiedział o becie to od razu zaczęły myśli krążyć... No ale macie rację. W końcu do środy niedaleko. Chyba wytrzymamTrzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annde wrote:No właśnie nawet nie cały cykl, bo tak naprawdę to zaczęłam się niecierpliwić przez lekarza. Gdyby nie on, czekałabym na @, a jak mi powiedział o becie to od razu zaczęły myśli krążyć... No ale macie rację. W końcu do środy niedaleko. Chyba wytrzymam"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Ale się dzwiewczyny rozpisałyscie. Nadążyć za Wami nie idzie ☺.
Mam nadzieję że przyjmiecie do ploteczek zbrzuchaconą. Co prawda winka z Wami nie wypiję ale może skutecznie zarażę Was tą chorobą.
Na wino nie zapraszam, ale do dotrzymania towarzystwa jak najbardziej:) Cieszę się Twoim szczęściem! Rośnijcie duże/duzi -
nick nieaktualny