Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia,pochodzę z Sosnowca,a do By ściągnął mnie mój M..ale jak już sobie tak piszemy to moje serce od zawsze jest w Nepalu:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Annde, wytrzymasz! I podzielisz się (mam nadzieję) wspaniała wiadomością ;)
    Z tym wstrzymywaniem sie z testem jest czasami jak z zatrzymaniem pociągu. Po prostu jest to nie wykonalne ☺

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Miło mi bardzo:-)
    P.s.to na pewno nie skleroza
    Milli Słońce, a co innego? Skleroza jak nic! Zdecydowanie było za dużo margaryny w diecie :D

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Milli Słońce, a co innego? Skleroza jak nic! Zdecydowanie było za dużo margaryny w diecie :D

A może to początki sklerozy ciążowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:25

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    W moim przypadku powiedziałbym,ze to starość:-)s e Twoim skoro się upierasz,ze to przez margarynę niech zatem będzie:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli, w Nepalu? Azja jest przepiękna!
    Mnie ciągnie do Afryki, ale pierwsze Szkrab!

Annde, to w takim razie ja siedzę w jakimś starym, zardzewialym parowozie, który ledwo się toczy :P. Ja już o testach nawet nie myślę. Nie przyjdzie @ to będę robić sikańce, betę. Ale do czasu spodziewanej @ ani mi to w głowie. :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    A może to początki sklerozy ciążowej
    Kochana, nie gadaj :P. Ja dopiero w 12 dc. :D

Milli, jaka starość? Co Ty pleciesz? Starość to jest jak się już nie może <3 :P

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Milli, w Nepalu? Azja jest przepiękna!
    Mnie ciągnie do Afryki, ale pierwsze Szkrab!

Annde, to w takim razie ja siedzę w jakimś starym, zardzewialym parowozie, który ledwo się toczy :P. Ja już o testach nawet nie myślę. Nie przyjdzie @ to będę robić sikańce, betę. Ale do czasu spodziewanej @ ani mi to w głowie. :P
    Tak Nepal i Himalaje..nasze miejsce na ziemi.Wracamy kiedy możemy.Ostatnio byliśmy miesiąc i M.wyciągał mnie siłą żeby wrócić:-)

34cs

• annde Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Który to będzie dc?

28 dc. Cykle mam 29 dniowe, więc wynik będzie miarodajny. A mam zrobić betę, żeby w przypadku negatywnego wyniku odstawić luteinę.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:

Milli, jaka starość? Co Ty pleciesz? Starość to jest jak się już nie może <3 :P
    Oj ja mogę jeszcze bardzo wiele:-)

34cs

• annde Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Z tym wstrzymywaniem sie z testem jest czasami jak z zatrzymaniem pociągu. Po prostu jest to nie wykonalne ☺

Zgadzam się, ale postaram się być twarda:)

Tymczasem żegnam się z Wami na dzisiaj. Idę się zająć Mężem;)

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • plinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:

To w takim razie może być skleroza ciązowa, bo zaczyna się od dnia ostatniej miesiaczki przed ciążą :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:34

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    28 dc. Cykle mam 29 dniowe, więc wynik będzie miarodajny. A mam zrobić betę, żeby w przypadku negatywnego wyniku odstawić luteinę.
    Będę trzymać kciuki !!!!!

nick nieaktualny, annde lubią tę wiadomość

34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarby moje drogie! Chcąc nie chcąc muszę Was opuścić.. :( 2% baterii, a w drodze jesteśmy.. Odezwę się do Was jutro. Mocno Was ściskam! Buziaki! Dla starających się owocnej nocy, a dla pijących winko - pięknych snów.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:38

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:

Trzymam kciuki i wysyłam wirusy ***!!!!

annde lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Skarby moje drogie! Chcąc nie chcąc muszę Was opuścić.. :( 2% baterii, a w drodze jesteśmy.. Odezwę się do Was jutro. Mocno Was ściskam! Buziaki! Dla starających się owocnej nocy, a dla pijących winko - pięknych snów.:)
    Gdziekolwiek jedziesz..spokojnej drogi i nocy:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

34cs

• Aika Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, witam nowe staraczki i ,,stare" też :D Zaraz lecę testować owu i zobaczymy... Jedyne co mi się nie zgadza z traktowaniem wczorajszego testu jako pozytyw to moja temperatura, ale coś czuję że jutro lub po jutrze spadnie :) Trzymajcie za Nas kciuki! <3 Ja za Was również trzymam :)
    Plinka z chęcią przyjmę wirusy :D Zwłaszcza że owulacja już na dniach.. Wierzę że się uda

m85awv1.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i już po teście.. Kurde, dziwna sprawa. Wczoraj był tak ciemny i ogólnie wydawał się być pozytywem, a dzisiaj już jasna druga kreska.. Do tego ta temperatura :/ Jakby mogła któraś spojrzeć na mój wykres i powiedzieć co sądzi, byłabym bardzo wdzięczna bo już szczerze mówiąc zgłupiałam :/ Wczorajszego testu nie wpisywałam bo nie wiem jak określić :D

Tak na poprawę humoru, mam nadzieję że się załaduje :)
    https://zapodaj.net/2ed611765a5ce.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 00:27

m85awv1.png
  • plinka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    No i już po teście.. Kurde, dziwna sprawa. Wczoraj był tak ciemny i ogólnie wydawał się być pozytywem, a dzisiaj już jasna druga kreska.. Do tego ta temperatura :/ Jakby mogła któraś spojrzeć na mój wykres i powiedzieć co sądzi, byłabym bardzo wdzięczna bo już szczerze mówiąc zgłupiałam :/ Wczorajszego testu nie wpisywałam bo nie wiem jak określić :D

Tak na poprawę humoru, mam nadzieję że się załaduje :)
    https://zapodaj.net/2ed611765a5ce.jpg.html

Aika to widocznie ten pierwszy byl pozytywny i miałaś skok LH. Mi też wychodziły pozytywne testy owu tylko w jednym dniu (a kreska testowa była jasniejsza od kontrolnej). Teraz nie ma co oglądać testów tylko trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Sun81 Przyjaciółka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helol dziewczynki, tylko wczoraj mnie nie było a tak sie rozpisalyscie :)))
    sciskam Was u mnie ostatnio ciezsze dni, pesymizm powrócił

Bużka

Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - :( - 36 lat
    http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952
‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ