Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia,pochodzę z Sosnowca,a do By ściągnął mnie mój M..ale jak już sobie tak piszemy to moje serce od zawsze jest w Nepalu:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Milli Słońce, a co innego? Skleroza jak nic! Zdecydowanie było za dużo margaryny w diecie"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyMilli, w Nepalu? Azja jest przepiękna!
Mnie ciągnie do Afryki, ale pierwsze Szkrab!
Annde, to w takim razie ja siedzę w jakimś starym, zardzewialym parowozie, który ledwo się toczy . Ja już o testach nawet nie myślę. Nie przyjdzie @ to będę robić sikańce, betę. Ale do czasu spodziewanej @ ani mi to w głowie. -
nick nieaktualny
-
Ewcia_92 wrote:Milli, w Nepalu? Azja jest przepiękna!
Mnie ciągnie do Afryki, ale pierwsze Szkrab!
Annde, to w takim razie ja siedzę w jakimś starym, zardzewialym parowozie, który ledwo się toczy . Ja już o testach nawet nie myślę. Nie przyjdzie @ to będę robić sikańce, betę. Ale do czasu spodziewanej @ ani mi to w głowie."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Który to będzie dc?
28 dc. Cykle mam 29 dniowe, więc wynik będzie miarodajny. A mam zrobić betę, żeby w przypadku negatywnego wyniku odstawić luteinę.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Ewcia_92 wrote:Kochana, nie gadaj . Ja dopiero w 12 dc.
Milli, jaka starość? Co Ty pleciesz? Starość to jest jak się już nie może"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
plinka wrote:Z tym wstrzymywaniem sie z testem jest czasami jak z zatrzymaniem pociągu. Po prostu jest to nie wykonalne ☺
Zgadzam się, ale postaram się być twarda:)
Tymczasem żegnam się z Wami na dzisiaj. Idę się zająć Mężem;)Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
annde wrote:28 dc. Cykle mam 29 dniowe, więc wynik będzie miarodajny. A mam zrobić betę, żeby w przypadku negatywnego wyniku odstawić luteinę.
Ewcia_92, annde lubią tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnySkarby moje drogie! Chcąc nie chcąc muszę Was opuścić.. 2% baterii, a w drodze jesteśmy.. Odezwę się do Was jutro. Mocno Was ściskam! Buziaki! Dla starających się owocnej nocy, a dla pijących winko - pięknych snów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 21:38
-
Ewcia_92 wrote:Skarby moje drogie! Chcąc nie chcąc muszę Was opuścić.. 2% baterii, a w drodze jesteśmy.. Odezwę się do Was jutro. Mocno Was ściskam! Buziaki! Dla starających się owocnej nocy, a dla pijących winko - pięknych snów.
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Cześć dziewczynki, witam nowe staraczki i ,,stare" też Zaraz lecę testować owu i zobaczymy... Jedyne co mi się nie zgadza z traktowaniem wczorajszego testu jako pozytyw to moja temperatura, ale coś czuję że jutro lub po jutrze spadnie Trzymajcie za Nas kciuki! Ja za Was również trzymam
Plinka z chęcią przyjmę wirusy Zwłaszcza że owulacja już na dniach.. Wierzę że się uda -
No i już po teście.. Kurde, dziwna sprawa. Wczoraj był tak ciemny i ogólnie wydawał się być pozytywem, a dzisiaj już jasna druga kreska.. Do tego ta temperatura Jakby mogła któraś spojrzeć na mój wykres i powiedzieć co sądzi, byłabym bardzo wdzięczna bo już szczerze mówiąc zgłupiałam Wczorajszego testu nie wpisywałam bo nie wiem jak określić
Tak na poprawę humoru, mam nadzieję że się załaduje
https://zapodaj.net/2ed611765a5ce.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 00:27
-
Aika wrote:No i już po teście.. Kurde, dziwna sprawa. Wczoraj był tak ciemny i ogólnie wydawał się być pozytywem, a dzisiaj już jasna druga kreska.. Do tego ta temperatura Jakby mogła któraś spojrzeć na mój wykres i powiedzieć co sądzi, byłabym bardzo wdzięczna bo już szczerze mówiąc zgłupiałam Wczorajszego testu nie wpisywałam bo nie wiem jak określić
Tak na poprawę humoru, mam nadzieję że się załaduje
https://zapodaj.net/2ed611765a5ce.jpg.html
Aika to widocznie ten pierwszy byl pozytywny i miałaś skok LH. Mi też wychodziły pozytywne testy owu tylko w jednym dniu (a kreska testowa była jasniejsza od kontrolnej). Teraz nie ma co oglądać testów tylko trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty -
Helol dziewczynki, tylko wczoraj mnie nie było a tak sie rozpisalyscie ))
sciskam Was u mnie ostatnio ciezsze dni, pesymizm powrócił
BużkaStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952